Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מרתיח, יש באפשרותך לעשות משהו בנושא (מבלי לפגוע בקריירה)?

פורסם (נערך)

לי יהיה קשה לעשות משהו בנושא אבל כאן יכולה לבוא לידי ביטוי כוחה של הרשת. הפיצו את הסרטון ברשת ודאגו שיגיע לידיים הנכונות.

עבירה בוטה שכזו צריכה להיות מטופלת גם כשמדובר בקצין בכיר בדרגת ניצב משנה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

אם היה לי שקל כל פעם שראיתי שוטר מדבר בטלפון בנהיגה הייתה לי מקדמה לרכב חדש.

לעבור באור אדום בכזאת אלגנטיות זה כבר אצבע משולשת בפנים!

פורסם
לפעמים אחרי אמבולנס, נוסע הרכב של הרופא הפרטי שמלווה את החולה, יש לשים לב ולהיזהר.

אסור בתכלית האיסור, גם כשזה רופא.

כנראה משפחה של החולה, לא נעים אבל זה נראה כאילו נהג האוטובוס די התעקש לא לתת למרצדס לעבור. לא שאני מצדיק אותו אבל אולי הם באמת ליוו את האמבולנס.

ובלי קשר לנושא, למה ערבים משתמשים רק בשרותים של אמבולנסים פרטיים? מד''א לא מגיע לכפרים?

ועדיין אסור לחלוטין.

לך לא נעים אבל לי כן. נהג האוטובוס (המצלם והמעלה) התעקש לא לתת לרכב הפרטי לעבור וכמעט התנגש בו בכוונה. זו לא האחריות שאני מצפה לה מנהגי רכבים כבדים וציבוריים, וחבל מאוד שיש כאלו שנוהגים כך כי זה מסוכן.

כמובן שנהג הרכב הפרטי עקף על שטח ההפרדה (ולא על השוליים, כפי שנכתב בטעות) וגם עקב אחרי אמבולנס עם סירנה כדי לעקוף את התנועה שגם זה דבר אסור כשלעצמו, אבל שתי עוולות לא יוצרות צדק.

אחרי רכב חירום צריך להיות מרווח של 100 מטרים לפחות, מאחוריו לא אמור להיות שום "זנבות".

החוצפה האמיתית היא של הנהגים שחולמים בפקק! גם ככה אנשים לא נוסעים ופוחדים להתקדם ואז באים האנשים החצופים "שהזמן שלהם יותר חשוב מהזמן של אחרים" ומתחילים להתעסק בילדים ובפלאפון ובבננה שבדיוק צריך לקלף. אז הזמן של הגברת הנחמדה עם הילדים לא יותר חשוב מהזמן של אריק אם היא החליטה באמצע הכביש להתעסק עם הילדים ולעכב את כולם זכותו להיכנס לפניה.

בשום מקום בסרטון לא רואים שהוא נדחף ממש צמוד אליה ובגללו היא נעצרה.

הבחורה עמדה באמצע הכביש, היה מקום להיכנס, הוא נכנס! כנראה שהזמן של הגברת שיכולה לעצור ולעכב את כולם "יותר חשוב מהזמן של אחרים"

מי אמר לך שזכותו להיכנס לפניה כשהוא עומד בנתיב שלא פונה?

אין לו שום זכות כזו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא יצא תיקון שמותר לעשות שימוש בטלפון אם הרכב לא בתנועה אלא פשוט המשטרה לא אוכפת את זה.

בכל אופן, זו לא היתה הסיבה שעצרתי לידו וזה לא באמת חשוב.

מה שחשוב זה האדום שהוא שרף.

עצרתי לידו כדי לראות אם הוא יפתח את החלון ואז הייתי אומר לו מה דעתי על הנהיגה שלו ועל הדוגמא שהוא נותן לאזרחים.

את האמת שאני דווקא לא מכיר אותו והפרצוף לא כל כך מוכר לי.

פורסם

המשטרה לא אוכפת את זה מסיבה טובה מאוד - היא חוששת ש"בתנועה" יתורגם כ-In Movement במקום In Traffic מה שישרוף לה תיקים, מעדיפים לתפוס מראש רק כאלה שמדברים בטלפון In Movement (וגם ככה יש מספיק מהם) כאלה שאין סיכוי שהתיק נגדם לא יתפוס ויחשב נגדם בסטטיסטיקת ההרשעות.

אי האכיפה הזו לא מטוב ליבה של המשטרה אלא מסיבות מאוד אנוכיות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הרבה זמן לא ביקרתי בשרשור אבל לפי רפרוף מהיר הסרטון הזה לא פורסם פה עדיין

למי שזוכר על השוטר שנהרג בהתהפכות ניידת בירושלים לפי כמה שבועות:

כנראה היה עסוק במשהו אחר (אולי נדהם לראות בן אדם מופיע בפתאומיות על המדרכה)

פורסם (נערך)

כנראה הריצו קצת קדימה

עריכה:

רק עכשיו ראיתי את הסרטון של eyals05 (לפני הסרטון האחרון) ולדעתי היית צריך להיזהר לא להפריע לשוטר בעת מילוי תפקידו חס וחלילה.

מרתיח לכל הדעות! :x

עריכה אחרונה על ידי dvirr

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...