Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי אמר בוטל?!

תגגל "רשיונות לאופניים ולתלת אופן" ותתפלא על המס' הרב של ערים ומועצות שחוק עזר זה חי ובועט.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בדקתי ואכן מופיע כביכול בעיר מגורי ניסוח חוק בהתאם. אם כך צריך לשנות את הניסוח שלי לבוטלה האכיפה.

בפועל גם אם תבוא לעירייה ותבקש מספר לאופניים יצחקו עליך ואין בכלל הנפקה כזאת.

פורסם

^ קרה גם לי, רק שהנהג הטמבל טען שהוא הטה קצת את ההגה ימינה כדי שיוכל לסיים את הפרסה בנתיב השמאלי ולא היה מלכתחילה בנתיב הימני. זה המקרה שגרם לי לקנות מצלמה :evil:

פורסם
נהג הרכב המסחרי "נתקע" בנתיב האמצעי ואני צריך לרדת מהכביש כק"מ בהמשך הדרך.

המהלך ההגיוני היה לעבור אותו בעדינות מצד ימין כי לעבור שני נתיבים שמאלה ואז לחזור לימין היה נראה באותו זמן הרבה יותר מסוכן (ולא שיניתי את דעתי).

אני מודע לזה שזה לא היה מהלך מושלם או מעשה נכון, אך לאור המצב היה נראה הכי הגיוני.

לא היה קונפליקט, היה נהג דביל.

לא אני יצרתי את המצב אלא הדביל המדובר.

לא חכם לעקוף רכב בלי שדה ראיה. מה אם הוא היה עובר עליך??

היית צריך להישאר מאחוריו ולא לעקוף אותו. גם אם זה אומר לנסוע אחריו עוד 2 דקות

פורסם
מעניין שהמקום הזה היה "במקרה" הקרוב ביותר לפניה, איפה שלא התאפשר לו יותר להמשיך ולחלוף על גבי אלו העומדים בנתיב לפניה.

זה שהוא לא נדחף לבסוף, לא בדיוק יאמר לזכותו - לטענתו היה לו נגרר, ולאור התקדמות הנהגת (שכבר הייתה ככל הניראה בערך באותו קו איתו, הרי אנחנו שומעים היטב את צעקותיה) הוא לא יכל להשלים את מעבר הנתיבים מבלי לפגוע ברכבה.

החוצפה שלך, igold, לבוא ולומר שהנהגת ניסתה להידחף לך וכמעט התנגשה בך - זאת החוצפה האמיתית, זאת שבאה מהמקום של "הכל מגיע לי".

ידעת מראש שעליך לפנות ימינה אך מצאת לנכון להשתלב לנתיב לפנייה רק כאשר לא יכולת יותר לחלוף במהירות

על פני שאר האנשים שהזמן שלהם שווה פחות משלך, לבסוף כששורת המכוניות בנתיב שלך ובנתיב אליו שאפת השתוותה, ניסית להידחף לנתיב לפניה ימינה, אותו נתיב בו נהגים אחרים (אלו שזמנם שווה פחות משלך) חיכו דקות ארוכות. התחלת להידחף לפני נהגת שכבר נדחפו לפניה ולא הצלחת בגלל הנגרר שלך, אל תבוא לספר לנו איזה צדיק אתה ש"וויתרת".

החוצפה האמיתית היא של הנהגים שחולמים בפקק! גם ככה אנשים לא נוסעים ופוחדים להתקדם ואז באים האנשים החצופים "שהזמן שלהם יותר חשוב מהזמן של אחרים" ומתחילים להתעסק בילדים ובפלאפון ובבננה שבדיוק צריך לקלף. אז הזמן של הגברת הנחמדה עם הילדים לא יותר חשוב מהזמן של אריק אם היא החליטה באמצע הכביש להתעסק עם הילדים ולעכב את כולם זכותו להיכנס לפניה.

בשום מקום בסרטון לא רואים שהוא נדחף ממש צמוד אליה ובגללו היא נעצרה.

הבחורה עמדה באמצע הכביש, היה מקום להיכנס, הוא נכנס! כנראה שהזמן של הגברת שיכולה לעצור ולעכב את כולם "יותר חשוב מהזמן של אחרים"

פורסם
החוצפה האמיתית היא של הנהגים שחולמים בפקק! גם ככה אנשים לא נוסעים ופוחדים להתקדם ואז באים האנשים החצופים "שהזמן שלהם יותר חשוב מהזמן של אחרים" ומתחילים להתעסק בילדים ובפלאפון ובבננה שבדיוק צריך לקלף. אז הזמן של הגברת הנחמדה עם הילדים לא יותר חשוב מהזמן של אריק אם היא החליטה באמצע הכביש להתעסק עם הילדים ולעכב את כולם זכותו להיכנס לפניה.

בשום מקום בסרטון לא רואים שהוא נדחף ממש צמוד אליה ובגללו היא נעצרה.

הבחורה עמדה באמצע הכביש, היה מקום להיכנס, הוא נכנס! כנראה שהזמן של הגברת שיכולה לעצור ולעכב את כולם "יותר חשוב מהזמן של אחרים"

אהבתי את הציניות, אם כי משפט כמו "החליטה להתעסק עם הילדים" מראה על ניתוק מהמציאות. זה משפט שרק מי שאין לו ילדים יכול לחשוב עליו. כשיהיו לך ילדים אתה תבין שזה כמו להתעסק עם אירגון טרור, אף אחד לא מתעסק איתם כל עוד הם בשקט, והדבר האחרון שאתה רוצה שיקרה בפקק ענק זה להתחיל להתעסק איתם.

פורסם
אהבתי את הציניות, אם כי משפט כמו "החליטה להתעסק עם הילדים" מראה על ניתוק מהמציאות. זה משפט שרק מי שאין לו ילדים יכול לחשוב עליו.

לא בציניות.. באמת חושב שמי שתוקע את כל הפקק בגלל כל סיבה כמו פלאפון או בננה, זה כמו שאמרו פה "שהזמן שלהם יותר טוב משל אחרים".

ובאמת אין לי ילדים אני לא יודע איך זה להתעסק איתם אז אני לוקח בחזרה את החלק על הילדים.. כנראה אני טועה בעניין הזה..

פורסם
לא חכם לעקוף רכב בלי שדה ראיה. מה אם הוא היה עובר עליך??

היית צריך להישאר מאחוריו ולא לעקוף אותו. גם אם זה אומר לנסוע אחריו עוד 2 דקות

לא רק אליך אלא גם לאחרים שהגיבו:

איך קורה העניין שיש סירטון עם עבירות הרבה יותר חמורות אבל כולם נתקעו על העבירה שאני ביצעתי?

קודם כל (כמו שהסברתי) היה שיקול להישאר בימין.

עקפתי במהירות נמוכה (לא התפרעות).

האטתי כדי שרכב שמשתלב מימין יוכל להיכנס, הג'יפ - אבל מזה כולם מתעלמים...

רכב מאחורי הג'יפ - מתפרע בבריונות! אבל גם מזה, כולם מתעלמים...

בקיצור מצולמים כמה עבירות בכמה סירטונים, אבל אני העבריין הראשי.

מעניין.

פורסם
נהג החליט לפרסס מהנתיב הימני מתוך שני נתיבים לפניה שמאלה וגרם לתאונה קלה

[youtube=A7FL1geE-Sw]תאונה

אם הנהג בסרטון היה שומר מרחק, התאונה לא הייתה מתרחשת, וזו המהות של שמירת מרחק [שתספיק לבלום גם אם הרכב לפניך בלם במלוא העצמה].

אני לא מחלק אחוזי אשמה, אני רק מציין שעם שמירת מרחק מספיק התאונה הייתה נמנעת בקלות. חבל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, לפי הסרטון, הנהג המצלם לא אשם באי שמירת מרחק אלא הנהג שמאחוריו (נכנסו במצלם מאחורה).

וחוץ מזה, הרכב שלפנים (זה שנתקע כמעט ברכב המפרסס) גם לא אשם, קשה לצפות מרכב שנוסע לידך שפתאום יפרסס לך על הפרצוף.

פורסם

חשבתי שהמצלם נכנס ברכב שלפניו. MY BAD.

לא אמרתי שהרכב מלפנים אשם במשהו. לא הבנת את מה שכתבתי.

לפי מה שאמרתי, מי שנכנס מאחור במצלם לא שמר מספיק מרחק. כלומר, יכל למנוע את התאונה בקלות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא רק אליך אלא גם לאחרים שהגיבו:

איך קורה העניין שיש סירטון עם עבירות הרבה יותר חמורות אבל כולם נתקעו על העבירה שאני ביצעתי?

קודם כל (כמו שהסברתי) היה שיקול להישאר בימין.

עקפתי במהירות נמוכה (לא התפרעות).

האטתי כדי שרכב שמשתלב מימין יוכל להיכנס, הג'יפ - אבל מזה כולם מתעלמים...

רכב מאחורי הג'יפ - מתפרע בבריונות! אבל גם מזה, כולם מתעלמים...

בקיצור מצולמים כמה עבירות בכמה סירטונים, אבל אני העבריין הראשי.

מעניין.

אתה ממש לא העבריין הראשי. כשרכב מזדחל משמאל ואתה בימין - עוקפים מימין (בזהירות) כי זה הדבר הסביר לעשות. כך אני נוהג וכך גם כל בר דעת.

ההערה שלי הייתה ביקורת בונה שלא נועדה לבקר אותך על עבירת החוק (ומי שמכיר אותי היטב יודע שערך הדבר בעיני כקליפת השום) אלא על היעדר של חכמת כביש.

האם נהיר לך מדוע שומרים ימין? מדוע עוקפים רק משמאל? גם לי לקח זמן להבין שהנהג יושב בצד שמאל של הרכב (ואל תביאו לי אופנועים, ווירון או פורמולה פורד כדוגמה) ולכן מודע יותר למתרחש משמאלו.

מי שלא ישב ברכב גדול עם ארגז אטום (משאית, מסחרית גדולה ללא חלונות) לא יבין עד כמה ירוד שדה הראיה מימין. ובניגוד לרכב פרטי, אין לנהג הרכב הגדול אפשרות להסיט את הראש ולראות את השטח המת.

לכן, אני ל-ע-ו-ל-ם לא עוקף רכב כזה מימין, חרף זחלנותו. אני אעקוף אותו משמאל גם אם זה אומר לעבור שני נתיבים הולך וחזור במקום לנסוע ישר, או שאני פשוט אשאר מאחוריו עד לשעת כושר.

לא כי זו עבירה, אלא כי זה הדבר ההגיוני לעשותו!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...