Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
^ צודק. מי ש"נזכר" שעליו להשתלב רק לפני הפנייה אחרי שחלף במהירות על פני כל ה"פראיירים" העומדים

בפקק אף פעם לא מתקבל בברכה, ודי בצדק.

בדיוק. כל אלה ממש מעצבנים וגורמים עוד יותר לפקקים. קשה לחכות כמו בן אדם? אל תסע בעומסים. תעשה עיקוף דרך ירדן וסוריה מבחינתי.

יש אנשים שמחכים 20 דקות בפקק לפנייה ובאים אנשים שנוסעים בנתיב ישר ואז רגע לפני הפנייה הם "נזכרים" שצריכים ימינה (בסגנון: "אוי לא, אני חייב לפנות ימינה. מה אעשה? בום שובר הגה ונדחף").

ברעננה צפון כל הזמן יש את הפקק הזה והעוקפים הסדרתיים. לפעמים יש בפנייה ניידת, מבורך.

והאמא משוגעת... בטח חרפנו אותה הילדים. ותכלס, אם היו מבקשים ממני רשות להיכנס הייתי נותן.

אבל כל הנדחפים.. שיחפשו להידחף למישהו אחר.

פורסם

לזכותו של igold אני חייב לומר שרואים בוידאו שהוא מצא מקום פנוי ומתאים להשתלבות בתנועה, ומכל הטור הארוך שצולם זה היה המקום הכי מתאים להשתלב בו בסיטואציה הזו,בנוסף הוא ויתר כשראה את מצבה של הנהגת. נהגים אחרים בוידאו הזה היו הרבה יותר אגרסיביים.

מה שהכי מרגיז בתופעות שקורות בפקקים האינסופיים האלה שגם אני נמצא בהם הרבה הוא שכמעט ולא רואים משטרה. אין באמת מי שישמור על הסדר. התופעה הזו של אי אכיפת החוק היא הבעיה האמיתית, ולתוך הואקום הזה שמשאירה המשטרה נכנסים בשמחה מיעוט של נהגים אגרסיביים (ודביליים לפי הכותרת) שהופכים את הנהיגה לעונש.

פורסם
לזכותו של igold אני חייב לומר שרואים בוידאו שהוא מצא מקום פנוי ומתאים להשתלבות בתנועה, ומכל הטור הארוך שצולם זה היה המקום הכי מתאים להשתלב בו בסיטואציה הזו,בנוסף הוא ויתר כשראה את מצבה של הנהגת. נהגים אחרים בוידאו הזה היו הרבה יותר אגרסיביים.

מעניין שהמקום הזה היה "במקרה" הקרוב ביותר לפניה, איפה שלא התאפשר לו יותר להמשיך ולחלוף על גבי אלו העומדים בנתיב לפניה.

זה שהוא לא נדחף לבסוף, לא בדיוק יאמר לזכותו - לטענתו היה לו נגרר, ולאור התקדמות הנהגת (שכבר הייתה ככל הניראה בערך באותו קו איתו, הרי אנחנו שומעים היטב את צעקותיה) הוא לא יכל להשלים את מעבר הנתיבים מבלי לפגוע ברכבה.

החוצפה שלך, igold, לבוא ולומר שהנהגת ניסתה להידחף לך וכמעט התנגשה בך - זאת החוצפה האמיתית, זאת שבאה מהמקום של "הכל מגיע לי".

ידעת מראש שעליך לפנות ימינה אך מצאת לנכון להשתלב לנתיב לפנייה רק כאשר לא יכולת יותר לחלוף במהירות

על פני שאר האנשים שהזמן שלהם שווה פחות משלך, לבסוף כששורת המכוניות בנתיב שלך ובנתיב אליו שאפת השתוותה, ניסית להידחף לנתיב לפניה ימינה, אותו נתיב בו נהגים אחרים (אלו שזמנם שווה פחות משלך) חיכו דקות ארוכות. התחלת להידחף לפני נהגת שכבר נדחפו לפניה ולא הצלחת בגלל הנגרר שלך, אל תבוא לספר לנו איזה צדיק אתה ש"וויתרת".

פורסם (נערך)

נהג אגרסיבי על רכב שנושא מיכלי גז יכול להיות שילוב קטלני

[video=youtube_share;FG1LGKieTxY]

תצפו עד הסוף - יש כאן שילוב של וידאו משני מצלמות בזויות שונות

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

אני לא סיפרתי לאף אחד שאני צדיק.. אל תכניס לי מילים לפה

כבודו לא היה נוכח במקום ולא ראה שהפקק התחיל מהצומת הקודמת וכדי לפנות ימינה היה צריך להידחף איפשהו.

לפני הרמזור עמדתי 5 דקות בלי תזוזה עד שהבנתי שהנתיב לרחוב נורדאו תקוע

אני רוצה לראות את כל מי שתקף אותי כאן באותו המקום עם נגרר.

לא רואים את כל התמונה, לא יודעים מה זה להיות עם נגרר בפקק והעיקר לתקוף כי אפשר.

Instagram:

VWPolo6R

פורסם (נערך)
לזכותו של igold אני חייב לומר שרואים בוידאו שהוא מצא מקום פנוי ומתאים להשתלבות בתנועה

אתה יכול לומר את זה לזכותם של כל אותם אלו שנדחפים בראש הטור. :roll:

מי שמספיק מתאמץ למצוא מרווח להכנס בו (לא צריך להדחף, מספיק רק להכנס), ימצא. זה פסול ומקומם.

אני רואה את זה על בסיס יומי במפגש של רחוב דיזנגוף עם רחוב התערוכה. חכמולוגים שמנצלים את נתיב הכניסה לאיזור הנמל/פניה שמאלה בלבד בכדי להדחף לשני הנתיבים (שגם ככה פקוקים בשעות השיא) של אלו הפונים ימינה לשדרות רוקח.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
תודה אריק.

פקק במחלף שבעת הכוכבים, אני עם נגרר ופקק שמתחיל מהצומת הקודמת.

אין לי איך להגיע לפנייה ימינה אז ניסיתי להידחף..

להדחף זה בסדר?

תוך כדי שאתה מעכב את התנועה בנתיב אותו אתה חוסם, ביום גשום.

איפה לימדו אותך מה מותר ומה אסור בכביש?!

פעם הבאה, תעשה סיבוב.

הזמן שלך לא יותר יקר משל כל אלו שאתה נדחף לפניהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
אני לא סיפרתי לאף אחד שאני צדיק.. אל תכניס לי מילים לפה.

יש הבדל בין לא להיות צדיק לבין כן להיות חמור...

אולי "כבודו" לא היה נוכח במקום, אבל אתה היית עם המצלמה שלך וזה נותן לכל מי שצופה מושג די טוב לגבי הסיטואציה.

אם אתה רוצה לראות מישהו נוהג באחריות עם נגרר צפה בי או בכל נהג אחר שמבין את האחריות שנגזרת מגרירה.

אין שום בעיה לעמוד עם נגרר, אפילו עד לדיראון עולם. יש בעיה להידחף עם נגרר, כי יש לנגרר יכולת בלתי מוסברת להאריך את הרכב...

אבל אתה "הבנת שהנתיב תקוע" אז החלטת לתקוע אותו עוד יותר, במקום לעשות דבר שאני מודה שגובל בגאוניות מהפכנית והוא - למצוא מסלול אחר (יעני, הפניה הבאה...) ליעד שלך שאינו כולל להידחף בראש הטור, ולא משנה איזה מרווח גדול מצאת בין המכוניות!

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בחזרה מהצפון בפסח , וויז שלח אותנו דרך כפר כלשהו, הכביש שחוצה את הכפר היה עמוס ב'וויזרים' אבל את המקומיים זה לא הטריד.

הם פשוט נסעו בנגדי תוך כדי חציית קו הפרדה רצוף ועוד מול תנועה מולם שפשוט לא הזיזה להם (הרכבים ממול פשוט ירדו לשוליים)

פורסם

התופעה של האופניים החשמליים זה משהו שפשוט מטריף אותי. ממש סכנת נפשות. חייבים לחייב הרכבת לוחיות רישוי על מנת למגר את זה

פורסם

והוא יודע למה עדיף אדום של הולכי רגל - הקנס נמוך בהרבה. אבל ברצינות אם נהג היה פוגע בו שם, זה היה נגמר רע מאד לנהג אם לא היה וידאו כמו שצורף כאן.

בנוגע לחיוב רישוי אופניים, מגוכך, זה כבר היה בעבר והוסר מאד מהר. זקני הפורום ודאי זוכרים שבשנות ה 60 החוק חייב כל זוג אופניים ברישוי ונשיאת מספר, הם יוכלו לומר לכם איך זה הסתיים.

פורסם

גם בשנות ה 70 היה עדיין מספר לאופניים, אך המספר היה עירוני, עוד דרך לסחוט מהאזרח כמה לירות.

כנראה שהדבר בוטל לקראת סוף שנות ה 70 או תחילת שנות השמונים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...