Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיה לעקוף מימין זחלן שאינו בנתיב הימני, אך כשמדובר במשאיות או במסחרית עם ארגז אטום אני מקפיד לא לעשות את זה מאחר ויש להם שטח מת מאוד גדול מימין.

רכבים כאלו עוקפים משמאל (כן, גם אם זה אומר שני מעברי נתיב לשמאל במקום פשוט לנסוע ישר) או שלא עוקפים בכלל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
גם לעקוף מימין (0:33) רכב מסחרי עם ארגז אטום אינו מן הדברים החכמים.

מעבר שני נתיבים שמאלה היה אולי מסורבל יותר, אך חוסך גם את הקונפליקט המצולם, וגם צרות אפשריות עם נהג הרכב המסחרי, ששדה הראיה שלו מימין לא מושלם...

הבעיה זה שבד"כ בבגין בשמאלי מתנחל נהג שיורד במהירות צב עם רגל לחוצה על הברקס לאורך כל הירידה.

רק כאוס יש בכביש הזה, ואני חשבתי שב2015 אנשים יבינו שהשלדה של הרכב החדש שלהם יכולה להחזיק את הסיבוב החלבי הזה במהירות 80 קמ"ש.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם (נערך)

נותן גז לפני הרמזור ועובר באדום מלא

[video=youtube_share;pEGHuJzrd_w]

רוכב אופניים חשמליים פורץ לכביש

[video=youtube_share;SoanqWTDDUI]

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם

כל פעם רוכבי אופניים חשמליים מפתיעים אותי מחדש ברמת הטמטום שלהם..

פעם כשהגעתי לכיכר אני מסתכל שמאלה לראות אם מגיע רכב, היה פנוי אז אני מחזיר מבט לתוך הכיכר ומטר ממני נמצאים 2 ילדים על אופניים חשמליות שחתכו דרך הכיכר (נגד כיוון התנועה).

במזל עצרתי או שהייתי במהירות אפסית בכניסה לכיכר ולא פגעתי בהם.

אריק, באיזו מצלמה אתה משתמש?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

לדעתי חייבים לחוקק חוק המחייב הרכבת לוחית רישוי על גבי אופניים חשמליים. ברגע שיהיה ניתן לזהות אותם בקלות, לדעתי יהיה להם פחות בטחון לבצע עבירות תנועה. זה לא יעלים את התופעה, אך אולי יפחיתה במעט.

פורסם

תודה אריק.

פקק במחלף שבעת הכוכבים, אני עם נגרר ופקק שמתחיל מהצומת הקודמת.

אין לי איך להגיע לפנייה ימינה אז ניסיתי להידחף..

נכנס ברווח שהשאירה נהגת שחולמת ועומדת באמצע התור לפנייה ואז מתחיל מה ששומעים בסרטון

ניסתה להידחף בכוח וכמעט פגעה באוטו שלי, הבנתי שהיא לא שפויה ונתתי לה להמשיך הלאה

בהמשך הדרך נוסעת עם אורות מצוקה ומתעסקת בטלפון

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
תודה אריק.

נכנס ברווח שהשאירה נהגת שחולמת ועומדת באמצע התור לפנייה ואז מתחיל מה ששומעים בסרטון

ניסתה להידחף בכוח וכמעט פגעה באוטו שלי, הבנתי שהיא לא שפויה ונתתי לה להמשיך הלאה

מסכנה. אם תקשיב טוב תוכל לשמוע את הצרחות הנוראיות של הילדים שלה. חצי שעה רצוף של הרעש הזה ואני מבטיח לך שגם אתה כבר לא תכיר את עצמך. (לא סותר שהיא מפגרת).

פורסם

igold, אתה חצוף ברמות. במקומך לא הייתי בכלל מעלה את הסרטון.

אתה גוזל את זכותם של אחרים בדרך(קנס של 500 ש"ח ו-6 נק') ועוד מתפלא שהגברת עצבנית?!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תודה אריק.

חגיגה של נדחפים. לפחות ארבעה רכבים ניסו להדחף לפניה בפקק הנוראי הזה. קשה לשמור על שפיות כשאתה עומד בפקק, וכל החצופים האלה עוקפים את כולם ונכנסים בראש התור. בדיוק לפניך נדחפו שני רכבים לפניה ואני לא מתפלא שאחרי ניסיון ההידחפות השלישי (שלך) כשמספר לא ידוע של זאטוטים צורחים לה ברכב היא קצת איבדה את השפיות והתחילה להלחם.

היית צריך לנסות להכנס לתור מסופו ולא להדחף לראשו כל כך קרוב לפנייה, שם נהגים היו מאפםשריך לך להשתלב ברצון (כך אני נוהג לפחות)

פורסם

אם היא לא במצב נפשי לנהוג ברכב שלא תיסע..

אף אחד לא צריך לקבל צעקות כי מישהי לא מסתדרת עם ילד קטן.

זה שהיא צועקת לא עוזר לילד להירגע

בסרטון לא רואים מה קורה לפני, אבל הפקק היה מהצומת שיורדים בה מהעיקול (לא מכיר את השם) כשהטור לא זז כי יש גם תור לפנייה לרחוב נורדאו.

קומפי, אני גוזל זכות של אנשים להשתמש בדרך? או שאולי זאת הגברת שנעצרה בנתיב בודד לפנייה. ולא משנה למה היא נעצרה זה לא מצדיק את זה

לא חלפתי במהירות, הסרטון ערוך וכמה שניות הראשונות הוא במהירות גבוהה יותר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אתה נדחפת כמעט בראש של טור מאוד ארוך לפניה עם נגרר!

אז אולי לא נסעת במהירות (כל ילד שהתנסה בעריכת סרטים רואה שהסרטון מואץ) ואולי גם נתקלת באמא עצבנית יתר על המידה, אבל מה שעשית - אינו לגיטימי, וראוי היה שתודה בכך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...