Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא יותר מידי משתמש בפעולות ונלחם עם עצמו, כשבדיוק כול זה היה נפתר אם היה לו סבלנות לכמה שניות.

הוא נהג כמו כול נהג אחר בישראל, ואין לו שום זכויות יתר להתנהג כמו שהוא מתנהג.

מסנוור נהגים על ימין ועל שמאל? מה זה השטויות האלה? איפה למדת נהיגה? בסומליה?

דיי תוריד קצת מפלס, יש תנועה ערה, יש נהגים שלא מכירים כבישים, יש נהגים שעוד רגע יפנו את הנתיב...

קצת סבלנות. אז תגיע באיחור של 2 דקות, וואו ביג דיל.

סעו לאט- תגיעו מהר :-D.

ובקשר לזה איך החלטת שאני מסנוור אנשים על ימין ועל שמאל? עפ"י 3 נהגים שחתכו אותי ועשיתי להם עם האורות כדי להעיר אותם כי הם כנראה ישנים על הכביש או עסוקים בטלפון. ודבר שני אם זה היה "עוד רגע מפנים את הנתיב" אין לי בעיה. אבל שנינו יודעים שזה לא המצב שאנשים פה תקועים על 70 על השמאלי ויש פה כמה סרטונים שבגלל נהגים כאלה כבר קרו תאונות. לא לפני הרבה זמן היה פה סרטון של מישהו שדפק ברקס באמצע כביש 6 ושתי מכוניות מאחוריו נכנסו בו. זו הייתה אותה סיטואציה רק שאני הייתי עירני וחכם מספיק בשביל להיות מוכן להגיב, זו הסיבה היחידה שאין פה סרטון שאני נכנס בו. וכן אם אנשים מפריעים לי לנהוג איך שאני רוצה (שדרך אגב שזה איך שזה אמור להיות) שזה בצורה חלקה על 100-110 על הנתיב השמאלי אני אסנוור גם את הראש הממשלה שיזוז אין לו שום זכות לחסום פה אף אחד. נוסע לאט? יש עוד 2 נתיבים מימין מוזמן לעבור אליהם. וגם אם בא מישהו מאחורי יותר מהיר ממני אני מפנה לו את הנתיב. לא קרה כלום אז מישהו נוסע יותר מהר ממך שיהיה לו לבריאות. אני צריך להיות נתון לחסדיך מתי אגיע הביתה?

פורסם

אני לא מבין, פירסמת סירטון בשביל שיתנו לך חיזוקים חיוביים? שיצדיקו אותך שאתה זה הטוב וכולם הם הרעים?

בסדר, פירסמת סרטון בפורום ציבורי ואתה צריך גם לקבל דעה נגד.

בכול מקרה, אתה לא הראשון ולא האחרון, אני מעדיף שאחד כמוך יעבור כמה שיותר מהר, מאשר שיהיה מעורב בתאונה בגלל קוצים בתחת.

פורסם

קח את הדברים הבאים ברוח טובה:

ובקשר לזה איך החלטת שאני מסנוור אנשים על ימין ועל שמאל? עפ"י 3 נהגים שחתכו אותי ועשיתי להם עם האורות כדי להעיר אותם כי הם כנראה ישנים על הכביש או עסוקים בטלפון. לדעתי התרכזת יותר מדי בסימון לנהג האחר ולא בתמרון שלך.

ודבר שני אם זה היה "עוד רגע מפנים את הנתיב" אין לי בעיה. אבל שנינו יודעים שזה לא המצב שאנשים פה תקועים על 70 על השמאלי ויש פה כמה סרטונים שבגלל נהגים כאלה כבר קרו תאונות. עדיין עדיף לשבת מאחורי נהג אטי בנתיב השמאלי לכמה שניות ולחכות שיזוז, ומאחורי נהג בשמאל הקיצון אני לרוב מחכה עד דקה לפני שאני עוקף מימין. במקרה זה, תרבותי יותר לסמן עם איתות שמאלה מאשר עם אורות דרך, וכאשר אני מסמן בהם זה לא יותר מהבהוב-שניים ולא סנוור כמו שאתה עושה.

אני אסנוור גם את הראש הממשלה שיזוז אין לו שום זכות לחסום פה אף אחד. נוסע לאט? יש עוד 2 נתיבים מימין מוזמן לעבור אליהם. אין בין בחירת הנתיב לבין מהירות ולא כלום. הנתיב הימני ביותר (ורק הוא) הוא נתיב הנסיעה. כל נתיב משמאל ולא רק השמאלי הקיצון, משמש כנתיב לעקיפה. כמובן שנהגים ששוהים שם שלא על מנת לעקוף נוהגים אטיים יותר עושים טעות, אך זו לא סיבה לסנוור. לסמן - כן. יש הבדל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

היום אנחנו באים לתדלק ואיזה אחד חמוד מחנה את האוטו שלו בדיוק באמצע הנתיב וחוסם את המשאבה.

הוא בפנים קונה סיגריות וקרח ורואה שאנחנו מחכים לו. זה ממש לא מזיז לו והוא פשוט ממשיך בשלו. כשאנחנו מעירים לו הוא עונה לנו "שנייייההה"

מיותר לציין שהתחנה כולה היתה ריקה והיה לו המוון מקום לחנות מבלי לחסום את נתיב שירות העצמי היחיד בתחנה.

חלק מהאודיו נחתך עקב שיחה עם אשתי.

פורסם

פעם הבאה, ע"מ להימנע מסרטוני שוקולד\תור לסופר\you name it.. עדיף שתשתדל להתעלם ממנו, תעבור בנתיב השני ותחזור ברוורס למשאבה האחרונה (מה שיכול לגרום לסרטון שוקולד עקב החסימה שלך אבל זה יהיה נהדר!)

פורסם

יותר טוב: כשיש רחבה מספיק גדולה לפני המשאבות (ובדרך כלל יש) עדיף לעמוד שם ולחכות למשאבה הראשונה שמתפנה, במקום להתנחל מיד על אחד הטורים.

פורסם

Fair Enough.

עדיין הרעיון נכון באופן כללי, ואולי הייתי מוותר על עמדת השירות העצמי אם נראה שהיא לא תתפנה בקרוב...

פורסם

חן, הצעתי עדיין תקפה (

תעבור בנתיב השני ותחזור ברוורס למשאבה האחרונה).

בכל מקרה, אני לא הייתי מוותר על עמדת השירות העצמי גם אם היא לא תתפנה בקרוב בגלל אידיוט או בגלל עומס אמיתי,

אני פשוט נוסע לתחנה אחרת.

נ.ב: אין לי מושג למה זה לא נותן לי להכניס סימן לפני המילה "תעבור" אלא מקפיץ לי אותו למעלה..

פורסם

כל פעם שאני רואה דבר כזה ויש איתי עוד מישהו באוטו ממש ממש מדגדג לי פשוט לצאת ולהזיז לו את הרכב (בהנחה והשאיר מונע...).

צריך לזכור לשים שכפ"ץ באוטו.

:lol:

פורסם

1. בשביל מה יש אי תנועה צבוע, ממילא עוברים אותו כאילו הוא לא שם.

2. הכי טוב רוורס של מאות מטרים אם מתבלבלים ביציאה מהמחלף. מזל שראיתי אותו, ככה זזתי שמאלה ונתתי מקום למשאית שמימיני.

פורסם (נערך)

^^

התפצולת (מילה חדשה) של כביש 1 עם 20 ככל הנראה לנצח תמשיך לאתגר נהגים. לא משנה באיזו שעה ביום אעבור שם, תמיד אתקל במראות דומים כפי שהיה עם ה 107. לפחות הוא אותת. :roll:

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

^

זאת היתה היא. והיא אותתה, ואז סגרה את האיתות, ואז אותתה לכיוון השני, ואז שוב... לקח לה forever להגיע לנתיב הכי ימני כדי לצאת לכיוון קיבוץ גלויות.

חסכתי מכם את כל הקטע הזה, מה גם שבסוף איבדתי עצבים וצפרתי לה בחוסר סבלנות. לא גאה על זה.

פורסם

גם אני פגשתי מישהו שעשה רוורס בדיוק באותו מקום. וכשהם מסיימים את הרוורס הם גם צריכים לחתוך שני נתיבים עם הרבה תנועה בשביל להשתלב בכביש 1..

בונוס: עוד מישהו עושה רוורס כי פספס יצא וגורם לתנועה לסטות.

וסליחה על המוזיקה שהיתה בדיוק ברדיו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...