Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהכירי את האתר, צפיתי בסרטון מבלי לקרוא את המלל לפני כן. צפיתי עם חצי עין סגורה בציפייה שכל רגע תגיע משאית ותיקח איתה את המכונית יחד עם הבחורה, אולי גם הצלם ועוד כמה דברים.

הביטוי "התאכזבתי" לא מתאים פה.

פורסם

לצערי אין לי סרטון כיוון ואין לי מצלמת דרך ברכב, (תהיה בהמשך) אבל היום נתקלתי בעוד מקרה הזוי מהמקרים שיוצא לי להתקל בהם בזמן האחרון.

נוסע לכיוון דרום על כביש 4 באיזור השעה 15:00 בנתיב השמאלי, עוקף רכב שהזדחל לו במהירות מותרת כמובן, מאחורי לפתע מזראטי גיבלי (אם איני טועה) כחלחל סגול יפהפיה שנצמדה בשיא הקלילות לישבן של הרכב שלי, כמובן אותתי ימינה ופיניתי את הנתיב, הבחור מאיץ לאיטו ואני פותח את החלון כדי לשמוע את הגרגור המושלם שיוצא מהמנוע הזה, כמה שניות לאחר מכן מצד ימין (אני באמצעי לאחר היציאה מעקיפה, כביש שלושה נתיבים) מגיעה לה מיצובישי לנסר איבו אדומה, מצועצעת למדי - או שזו מתיימרת להיות איבו יכול להיות, שהחליטה לעקוף כל רכב מהשול הימני תוך כדי סיכון אדיר של אנשים - נהגתי על 120 קמ"ש, המיצובישי לפחות על 160.

חתכה בערך 5-6 רכבים כל זאת כדי להגיע בקו אחד מול המזראטי - למה? אין לי מושג. אבל עוד אידיוט שמסכן אנשים בצורה מיותרת מלבד את עצמו.

איחלתי לבן אדם למצוא את עצמו בתעלה, לבד, וגם הבטחתי שאם זה קורה אני אפילו לא עוצר לעזור לו. אידיוט שכזה.

Opel Adam S 2017

פורסם
איחלתי לבן אדם למצוא את עצמו בתעלה, לבד, וגם הבטחתי שאם זה קורה אני אפילו לא עוצר לעזור לו. אידיוט שכזה.

אתה חייב לצאת לעזור לו, יש חוק כזה..

בעצם גם ככה כולם שמים ז** על החוקים בכביש, לא יקרה כלום אם לא תעצור לעזור לו...

פורסם

^

במקרה השני, אתה חותך בבת אחת שני נתיבים ימינה ואז עוקף מימין, תוך ירידה לשוליים.

אכן מתאים לשרשור שכותרתו "ריכוז סרטוני מצלמות רכב של דביליים".

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
https://www.youtube.com/watch?v=GKCmhmhhqLc

סלחו לי על העריכה המחורבנת

בוצע לפני יציאה לעבודה.

לא, זה כבר הזוי.

הוא נסע על הנתיב השמאלי, וכשהוא מפנה לך את השמאלי אתה חותך בבת אחת שני נתיבים ימינה ואז מגדיל לעשות ועוקף מימין על השוליים !

בהחלט עריכה מחורבנת, לך תדע מה הלך לאיבוד בעריכה הזו.

להזיז לשירשור "______ שמצלמים את עצמם"

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

^

בהחלט!

לפעמים מתקטננים עם המצלמים על זוטות. במקרה הזה אתה העבריין המרכזי בצילום (גם במקרה השלישי יכולת להימנע מראש, אם היית פונה שמאלה מהנתיב השמאלי ביותר). בירידה מ-42 ל431 פשוט נהגת כאחרון העבריינים!

(ואני לא מצדיק את חוסר המודעות הקיצוני של שני אלה שהפריעו לך לעשות כבשלך בדרך, פשוט תהיה בטוח שעל עבירותיהם יש אפס אכיפה ולו נתפסת אתה היית יכול להיפרד מהרשיון להרבה זמן, ולא בלי צדק!).

פורסם

מה שהכי מטריד בתצוגת התכלית השלילית הזו היא שלמצלם לא היתה בעיה להציג אותה.

כלומר, נוהג בכביש תוך פסילת אחרים, בלי שמץ של מודעות עצמית לסיכונים (בלי להזכיר עברות) שהנהיגה שלו יוצרת.

אפילו במקרה האחרון, של אי קבלת זכות הקדימה, הנוהג עולה על השטח הצבוע (אי התנועה, לכל דבר ועניין), תוך לקיחת קו רחב מדי (תת היגוי למי שמאיץ מהר מדי?), ולמרות שהוא רואה את הרכב שמנסה להשתלב (לא בטוח שהרכב רואה אותו, בגלל השטח המת), הוא עדיין נצמד לימין, חולף יותר מדי קרוב אליו, תוך כדי שהוא מאיץ במהירות.

זאת במקום לקחת את הסיבוב יותר לאט, להצמד לשמאל, ולאפשר לתנועה להשתלב.

כלומר, מעדיף להתנגש מאשר לא לקבל את זכות הקדימה...

סלח לי, נהיגה מחורבנת למשעי, שעסוקה בעיקר בלמהר. זה שאתה לא מודע בכלל לעובדה שזו נהיגה מחורבנת, צריך להדאיג אותך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...