Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר את אותו בחור (rover עם קשקושים לפני ואחרי השם) שהעלה לפני מספר ימים שהוא מסנוור וכו'..

תכף הבחור האחרון עוד יתחיל להתווכח על צדקתו ושהוא יודע לנהוג "יותר טוב ממך" ואמרות נוספות.

פורסם

במקרה השני, אתה חותך בבת אחת שני נתיבים ימינה ואז עוקף מימין, תוך ירידה לשוליים.

במקרה הזה אני מסכים שהגעתי מהר מדי ואכן גם בעצמי לא אהבתי את התמרון.

עם זאת אני לא מסכים לגבי זה שהוא פינה את הנתיב. אם תסתכל תראה שהבחור ממשיך לכיוון 4 ואילו אני ירדתי ימינה כך שלא רציתי להגביר מהירות ולעקוף אותו.

Eily - לא פניתי מהנתיב השמאלי בעקבות כך שאני תמיד אעדיף את הסיבוב הגדול יותר. ואגב מסכים עם דבריכם לגבי הצמדות מדי - אך זה לא על מנת ללמד לקח, אלא שריד שנשאר לי מנהיגה בעבר - שום דבר מכוון פשוט שנשאר – אני מקבל מספיק הערות מאשתי ובאמת מנסה לעבוד על זה.

לגבי העקיפה על השוליים – שמתי לב שהיא בולמת אבל אז שמתי לב שהיא פשוט עוצרת ולכן עקפתי מהשול.

לא מנסה להצדיק את מעשיי אלא לתאר מצב נתון.

שוב כמובן מסכים עם מעט הדברים שאתם כותבים.

לצערי קשה לשנות הרגלים ישנים

וכן כולנו יודעים שאנחנו לא נוהגים בתוך בועה ובטח שלא בתוך אידיליה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^

אמנם נהיגה לא טובה (אם להתנסח בצורה עדינה),

אבל אני חייב לציין לטובה את laviil, זו פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמקבל את הביקורת ולא מתנגח בכולם שהוא צדיק.

אני מקווה שלא ימשיכו לרדת עליו כי נראה שהוא מבין בדיוק את הבעייתיות (שוב - בצורה עדינה) בנהיגה שהוא הציג.

פורסם (נערך)
תת היגוי למי שמאיץ מהר מדי?

בוש והיכלם. אתה לא יודע שבנהיגה מנהלתית האצה (לרוב) מקטינה תת-היגוי?:twisted:

ובנימה רצינית יותר, לפחות הבחור עושה רושם של מי שמקבל ביקורת בצורה טובה.

Laviil, בנהיגה הבאה שלך, תמדוד לעצמך מרחקים מהרכב מלפנים (כן, זה אומר לספור שניות). אין דרך טובה מזו כדי לקבל את האומדן המתאים, וגם אחר כך זה רעיון טוב לבדוק את עצמך מדי פעם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
^^^^^^^^^^^^^^

אמנם נהיגה לא טובה (אם להתנסח בצורה עדינה),

אבל אני חייב לציין לטובה את laviil, זו פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמקבל את הביקורת ולא מתנגח בכולם שהוא צדיק.

אני מקווה שלא ימשיכו לרדת עליו כי נראה שהוא מבין בדיוק את הבעייתיות (שוב - בצורה עדינה) בנהיגה שהוא הציג.

+1

גם אני מעריך מאוד את התשובה המקבלת.

איך אומרים, "מודה, מפנים ולוקח לתשומת ליבו - ירוחם" ?

פורסם (נערך)

הבחור ממהר נורא ועוקף דרך המדרכה עד שנכנס ברכב.

לפי מה שראיתי הרכב שנפגע אפילו לא הבחין במצב ופשוט המשיך לחנייה.

לא ראיתי אם הבחור על הקטנוע הלך אל הרכב להוכיח את "צדקתו".

תודה לעורכים!

עריכה אחרונה על ידי dany

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הרכב הנפגע שייך לחברת מטריקס,האם הייתם טורחים לשתף אותם בסרטון בשביל למנוע בעיות לנהג המסכן?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חניה למופת.

יאמר לזכותה של הנהגת שאחרי שיצאתי מהרכב והערתי לה, היא נכנסה חזרה לרכב ותיקנה.

הבעיה העיקרית פה היא חוסר המודעות של הנהגים למה שהם עושים לסובבים אותם.

פורסם

מה עובר (או אולי לא עובר...) לאנשים בראש?

3 סרטונים קצרצרים:

- סתם ככה מישהו עושה פרסה במקום להמתין לרמזור: עמד 5 שניות סה"כ והפרסה - כמובן, על קו לבן.

- נהג מונית עבריין, בהמה, חוצפן ומסוכן. פונה מנתיב ישר בשביל לחסוך 2.5 מכוניות ברמזור, נדחף לי ועוקף מימין את זו שלפני (דוחף אותה מהנתיב). מספר מונית 14148, מספר רכב 65-265-25.

- אז אם יש לך כאילו אוטו ספורט זה אומר שאתה צריך לנהוג כאילו אתה במשחק מחשב? אידיוט. מספר רכב 47-788-18.

פורסם

גם לעקוף מימין (0:33) רכב מסחרי עם ארגז אטום אינו מן הדברים החכמים.

מעבר שני נתיבים שמאלה היה אולי מסורבל יותר, אך חוסך גם את הקונפליקט המצולם, וגם צרות אפשריות עם נהג הרכב המסחרי, ששדה הראיה שלו מימין לא מושלם...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
גם לעקוף מימין (0:33) רכב מסחרי עם ארגז אטום אינו מן הדברים החכמים.

מעבר שני נתיבים שמאלה היה אולי מסורבל יותר, אך חוסך גם את הקונפליקט המצולם, וגם צרות אפשריות עם נהג הרכב המסחרי, ששדה הראיה שלו מימין לא מושלם...

נהג הרכב המסחרי "נתקע" בנתיב האמצעי ואני צריך לרדת מהכביש כק"מ בהמשך הדרך.

המהלך ההגיוני היה לעבור אותו בעדינות מצד ימין כי לעבור שני נתיבים שמאלה ואז לחזור לימין היה נראה באותו זמן הרבה יותר מסוכן (ולא שיניתי את דעתי).

אני מודע לזה שזה לא היה מהלך מושלם או מעשה נכון, אך לאור המצב היה נראה הכי הגיוני.

לא היה קונפליקט, היה נהג דביל.

לא אני יצרתי את המצב אלא הדביל המדובר.

פורסם

לצערי עקיפה בצד ימין הפך לעניין של מה בכך במדינתנו עקב נהגים רבים מדי שתופסים את הנתיבים האמצעיים והשמאליים ונוסעים לאט, ולא משאירים הרבה ברירות לנהגים שרוצים לעקוף אותם. זה לא הופך את זה לבסדר, אלא פשוט להרגל לא טוב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...