Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא נסע מהר מאוד, רואים זאת בסרטון. אני גם לא מבין איך זה קרה. השמאלי פנוי לחלוטין.

עם כל שנאתנו להגבלות מהירות מגוחכות, דווקא במנהרות הכרמל ההגבלות מוצדקות והגיוניות. שני נתיבים, אין שוליים, מימין יש מדרכה [כדי שרכבים יתהפכו :?] עם קיר בטון משני הצדדים. בנוסף, ההבדל בין לנסוע במנהרות 80/90 קמ"ש לבין לנסוע אותן ב130/140 מסתכם בשניות בודדות. בקיצור, זה מקום שלא חכם לנסוע בו מהר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין שום קשר למהירות, לא המהירות גרמה לתאונה, לא זאת שכתובה על התמרור בכל מקרה.

הנהג לא הסתכל על הכביש, או לחילופין מדובר על ערס שחשב שהוא יודע לנהוג אבל הוא לא. בכל מקרה, התאמה לתנאי הדרך לא הייתה כאן.

מה שתמוהה הרבה יותר בעיני זה איך נהרגים בתאונה כזאת, זו לא תאונה שלא אמורים לצאת ממנה.

משהו אומר לי שיתכן וחגורת הבטיחות לא הייתה בשימוש כאן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מהירות של 100 קמ"ש במנהרה כזו מקובלת באירופה, אבל הנהג הישראלי מוגבל ל-80 ובקטעים מסויימים ל-60 קמ"ש. כמובן שכמעטט אין מי שמקפיד על המהירויות המותרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מכיר את המנהרה, אבל אני מאמין שהעיקול לא כזה חד ושהוא ראה את האוטובוס עוד ממרחק שהיה מספיק בשביל לעבור נתיב או לפחות להאט.

פשוט הזוי, כנראה שכמו שאמרו הנהג אולי היה שתוי או מסומם

Instagram:

VWPolo6R

פורסם (נערך)
אין שום קשר למהירות

מה שתמוהה הרבה יותר בעיני זה איך נהרגים בתאונה כזאת?

ענית לעצמך.

לא אמרתי שמהירות היא הגורם [היא אולי אחד הגורמים, לא יודע, רק יכול לשער]. אמרתי שלנסוע במהירות מופרזת במנהרה שכזו [בגלל התנאים שציינתי] זה לא חכם.

במהירות חוקית אולי היה נשאר חי. זה הכל.

SPERIAL, אני נוסע במנהרה לפחות פעמיים בשבוע באופן קבוע. כשאני נוסע בה רוב הנהגים כן באיזור ה-80/90 קמ"ש. זו דווקא מהירות סבירה והגיונית במנהרה, להבדיל מכביש החוף למשל.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני צמצמתי מאד את נסיעותי במנהרות,לא מוכן לשלם את המחיר אחרי ההעלאות האחרונות. אבל בנסיעות המעטות בחודשים האחרונים, ובמרובות בעבר, התרשמותי היתה כי המהירות הממוצעת נעה סביב 100 קמ"ש, כמעט שהייתי אומר שזו המהירות בימני (ולשם שינוי, במנהרות יחסית מקפידים על הנתיב הנכון).

צריך לשים לב שמדובר בעיקול, אני חושב שמדובר בעיקול שלפני היציאה המזרחית, שם המהירות המותרת מופחתת ל-60 קמ"ש ויש תמרור דינמי הפועל כאשר נמדדת מהירות גבוהה יותר. המטרונית רכב מסורבל וסביר שהיתה איטית יחסית, מה שיכול להסביר את הפרש המהירות הגדול מהרכב הפוגע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רוכבת שניסתה לעקוף אותי בתוך הצומת בזמן הפניה.

הבעיה עם משתמשי הדרך מהסוג הזה היא שאין להם לוחית רישוי ולכן הם מרשים לעצמם לעשות דברים חמורים כמו לחצות באדום, או לצפצף על חוקי התנועה.

עומר :-)

פורסם

או שחלקם ילדים שלא מכירים בחוקי התנועה, מכירים את הדרך כהולכי רגל בלבד

צריכים למצוא פתרונות לאכיפה או לחילופין לדאוג לפתרון אחר.

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

מוכר מלפני כמה חודשים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...