Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא היה כל כך קרוב לרכב שלפניו שבשביל לבצע את העקיפה הטיפשית והמיותרת הזו הוא היה חייב לקחת זווית חדה שמאלה, ועד שהתיישר הוא מצא את עצמו כבר במדרכה השמאלית כמעט.

כמובן שזה עוד יותר טיפשי אם הוא חשב שהמשאית עצרה, כי אז היה צריך לחכות שהרכב לפניו יעקוף את המשאית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

[youtube=2-A_BbPkfLc]נהג אוטובוס דיבר בטלפון ושיפשף רכב -

[youtube=7grm0A0k_RQ]נהג מתפרץ לכביש מבלי להסתכל -

אני מתנצל על הצפירות בסרטון השני פשוט הוא הוריד לי את הלב. מה שהפתיע אותי, זה אחרי שהוא כבר התפרץ לי לנתיב, במקום להמשיך כבר לנסוע הוא חזר אחורה. כנראה היה קצת בהלם.

פורסם
הסרטון הזה חייב להגיע לדרגים הגבוהים במשטרה.

ככה לא יוצרים תדמית חיובית וככה לא נותנים שירות לאזרח.

העיקר עושים פרסומות יפות בטלוויזיה אבל אבן שטיפש אחד זורק לבאר, גם אלף חכמים לא יצליחו להוציא.

עצוב.

הלוואי והיה רק טיפש אחד במשטרה

פורסם

זה אולי מישהו שחווה התקף לב או איזה אירוע בזמן הנהיגה.

מצד אחד יש רצון להתקרב ולעזור, מצד שני כל עוד הוא לא עצר זה מסוכן מאוד, וגם אין הרבה מה לעשות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תרומתי הנדיבה לשרשור.

הראשון, עובר באדום וכמעט גורם לתאונה, עירנות יפה של נהג המונית, למרות שנסע מהר מדי.

השני, בבון מצוי שעוד לפני הסרטון ראיתי שנוהג בצורה מרושלת, במזל נגמר כך ולא אחרת.

פורסם (נערך)

בשני הסרטונים אתה נוהג מהר מדי לתנאי הדרך.

בראשון, 24 שניות ראשונות, במקומות כאלה צפופים (עוד ב"חנייה") שיכול לצאת לך רכב מכל מקום, האט.

בשני, מהרגע שעקפת מימין ואילך, התחיל לעלות לי בגרון משהו..

מה נסגר?

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR
פורסם
בראשון הנסיעה היא איטית כמו שצריך באותו הרחוב, נראה מהר במצלמה.

בסרטון השני, אכן נהגתי מהר.

האמת בסרטון השני זה נראה כאילו הוא לחץ איתך או משהו כי איך שאתה עובר לידו הוא מתחיל להרביץ. אם יש לך איזה רכב מעניין אולי זאת הסיבה.

מהירות מופרזת + הפתעה בכביש = כמעט תאונה.

פורסם
האמת בסרטון השני זה נראה כאילו הוא לחץ איתך או משהו כי איך שאתה עובר לידו הוא מתחיל להרביץ. אם יש לך איזה רכב מעניין אולי זאת הסיבה.

עדיף להגיע חי ובאיחורשל חמש דק מאשר להשתולל בכביש.

יש לנו בנהיגה מטרה אחת והיא להגיע מנקודה אחת לשניה

פורסם

זה מסוג האנשים שעד שהם לא ימצאו את עצמם מרוחים על הכביש, ושבורים לחתיכות כמו פאזל הם לא יבינו שככה לא צריך לרכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...