Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברמזור בחרת את הנתיב הפנוי, שהיה במקרה הכי שמאלי, ואז חתכת ימינה, כדי לפנות.

כשר, אבל מסריח.

עריכה: אני חוזר בי, התעמקתי במבנה הצומת ובסימונים ואתה היית 100%. סליחה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
1+

אם בן אדם היה חוסם אותי ככה ויוצא אלי ועוד פותח את הדלת של האוטו שלי וטורק אותה.. אוהו..יש גבול.

אתה יכול לצעוק ולקלל (וזה ישאר שם) אבל לא לגעת לי ברכב ובטח לא לפתוח דלת על האוטו שלי. איך הוא נצמד אליו..

ועוד הוא בא אליו דרך האוטו שלו, אם הנהג סיטרואן הזה היה בן אדם עצבני הוא היה יכול למעוך

את הבן אדם על הרכב או למעוך לו את הדלת עם הרכב. אנשים לא יודעים מי בכבישים, לא יוצאים ככה בכביש.

תתנהג כמו בן אדם על הכביש ואף אחד לא יצעק עליך ויפתח את הדלתות של המכונית שלך.

אני מת שאיזה אחד כזה שנדחף ייתקל באיזה ערס עם פיוז קצר, ומצידי שייתנו אחד לשני מכות רצח, אאחל הצלחה לשני הצדדים.

אני למשל די גרוע בדרכים (מזל שברוב הפעמים יש את ווייז) וקרה לא פעם שהבנתי בדקה ה 90 שאני בנתיב הלא נכון. המשכתי בנתיב שלי ופרססתי בהזדמנות הראשונה, אפילו פעם אחת לא עלה בראשי הרעיון הזה של להידחף או לעשות רוורס באמצע כביש, או לא יודע מה. בחיי שאני לא יודע מאיפה בכלל יש לאנשים את החוצפה הזאת, כאילו הזמן שלהם יותר יקר מה"פראיירים" שעומדים בסבלנות בתור.

האמת שזה מאד דומה לתור בסופר/בנק/קופת חולים/אנערף, רק ששם אני בחיים לא נתקלתי בתופעה הזאת. אולי זה בגלל ששם הבן אדם "חשוף" לעומת זאת ברכב הוא מרגיש "מוגן"? חבל שזאת הסיבה להתנהג כמו בהמות.

פורסם (נערך)

ארמגדון - אמנם סימון קצת מטעה, אבל "ישר" בעיקול הזה כוונתו המשך בר יהודה ו"שמאלה" - הפניה הבאה, לרח' ארזי (וחזרה לצייזל ולתחנת המשטרה). הסיבה היא שמדובר בשני צמתים סמוכים לא בצומת אחד. החיתוך שלך ימינה ראוי לגינוי.

בכל מקרה - תמרור ירוק עם סימון יעדי הנתיבים יכול להועיל מאד.

לגבי האופניים בסרטון הקודם - חליסה. זה אומר הכל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פניה שמאלה מהנתיב הימני, ולא מבינה למה אני לא בסדר

[video=youtube_share;bVOH3VjNnyY]

אנקדוטה סתמית - מ-252 זו אותה ניידת

.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
פניה שמאלה מהנתיב הימני, ולא מבינה למה אני לא בסדר

[video=youtube_share;bVOH3VjNnyY]

זה קורה לי כ"כ הרבה בצומת הזו, אפילו רכב משטרה המשיך שם ישר ("שמאלה") מהנתיב הימני וגרם לי לסטות מהנתיב שלי.

פורסם
תתנהג כמו בן אדם על הכביש ואף אחד לא יצעק עליך ויפתח את הדלתות של המכונית שלך.

אני מת שאיזה אחד כזה שנדחף ייתקל באיזה ערס עם פיוז קצר, ומצידי שייתנו אחד לשני מכות רצח, אאחל הצלחה לשני הצדדים.

אני למשל די גרוע בדרכים (מזל שברוב הפעמים יש את ווייז) וקרה לא פעם שהבנתי בדקה ה 90 שאני בנתיב הלא נכון. המשכתי בנתיב שלי ופרססתי בהזדמנות הראשונה, אפילו פעם אחת לא עלה בראשי הרעיון הזה של להידחף או לעשות רוורס באמצע כביש, או לא יודע מה. בחיי שאני לא יודע מאיפה בכלל יש לאנשים את החוצפה הזאת, כאילו הזמן שלהם יותר יקר מה"פראיירים" שעומדים בסבלנות בתור.

האמת שזה מאד דומה לתור בסופר/בנק/קופת חולים/אנערף, רק ששם אני בחיים לא נתקלתי בתופעה הזאת. אולי זה בגלל ששם הבן אדם "חשוף" לעומת זאת ברכב הוא מרגיש "מוגן"? חבל שזאת הסיבה להתנהג כמו בהמות.

מסכים עם כל מילה!

רק אמרתי אם היה קורה לי דבר כזה אבל אני גם לא נדחף. אני אמשיך 3 ק"מ ואעשה פרסה במקום מותר מאשר להידחף למישהו ברמזור.

אני לא סובל את אלה שעושים, אבל לא אצא כמו הבן אדם הזה על אחד שנדחף לי. מקסימום זה לצפור אבל גם זה ניחא..לא ממש קורה.

בדיוק, בגלל שכולם חושבים שברכב שלהם הם בטוחים, מוגנים, אז מתנהגים כמו חמורים, סליחה על הביטוי.

אם זה היה תור לקופה בסופר או לקולנוע אף אחד לא יעקוף ויידחף ואם כן הוא לא יצליח...

אתה לא יודע על מי תיפול בכביש, חבל לקחת סיכונים. אני גם נוסע רגוע ובטח לא יוצא מהאוטו למישהו אחר,יש גבול.

אם הבחור בסרטון היה יוצא על כל אחד שחותך אותו בכביש הוא ממזמן היה בבי"ח או בחקירה משטרתית. אנשים לוקחים את זה קשה מדי וחבל.

אבל עם כל הכבוד, מישהו בא אליך לאוטו ופותח את הדלת...מאיפה אני יודע שאין לו סכין או אקדח? אולי הבחור שחותך קצת דפוק אבל לפחות לא קרה שם כלום והוא נשאר ברכב רגוע. בקלות זה היה יכול להידרדר לשני הצדדים.

אם מישהו חשב אפילו ממה שכתבתי שהייתי מחזיר לו באלימות פיזית אז הוא טועה. יותר נזק לרכב שלו כי הייתי מנסה לברוח כי שוב, אין לי שמץ אם לבן אדם יש נשק חם או קר.

לכם לא היה חשש אם מישהו בא בלילה ופותח לכם את הדלת בצעקות?

פורסם
ארמגדון - אמנם סימון קצת מטעה, אבל "ישר" בעיקול הזה כוונתו המשך בר יהודה ו"שמאלה" - הפניה הבאה, לרח' ארזי (וחזרה לצייזל ולתחנת המשטרה). הסיבה היא שמדובר בשני צמתים סמוכים לא בצומת אחד. החיתוך שלך ימינה ראוי לגינוי.

לא ניכנס לויכוח שרשורפלצת, אבל תשים לב שאני נוסע בדיוק על הסימון של הנתיב שלי.

אם מי שתכנן את הצומת התכוון שלעלות ליד לבנים יהיה רק מהנתיב הימני, הוא היה צריך לסמן את זה ככה.

פורסם

מזכיר לי מקרה שקרה לי לפני שנה,

השתלבתי לדרך בנתיב הימני, ו500 מטר לאחר מכן הייתי צריך לפנות שמאלה, אז עברתי לנתיב השמאלי (2 שמאלה) לאט לאט, איזה סבאל'ה שהיה בנתיב השמאלי התעצבן כנראה שעברתי אותו (המקרה היה בפקק, ככה שאין דבר כזה לתת זכות קדימה במצב כזה אתה פשוט מחכה עד שיש שטח פנוי ומישהו די חולם בפקק) ולאחר שהגעתי לרמזור שמאלה ,הוא עמד מאחוריי, במראה אני רואה שהוא יוצא מהרכב, ניגש לחלון שלי, ואומר לי 'אם הייתי משוגע היית חוטף שתי סטירות לחי!' הרמתי את החלון ולא עניתי לו אפילו, לא מבין מה הטעם לצאת לבן אדם ולריב איתו בגלל זה, חאלס , תעבור הלאה.

פורסם

במרבית הרכבים המודרניים קיימת אופציה לנעילת דלתות אוטומאטית עם תחילת הנסיעה, או באופן יזום מדלת הנהג. השתמשו בה.

הריאקציה של בעל הסוויפט לטעמי לא מוצדקת, אבל לפחות זה נגמר רק ברמה מילולית.

פורסם
אנקדוטה סתמית - מ-252 זו אותה ניידת
.

הוא כנראה עסוק מדי בטלפון מכדי לשים לב למה שקורה מסביב

מסכים עם כל מילה!

רק אמרתי אם היה קורה לי דבר כזה אבל אני גם לא נדחף. אני אמשיך 3 ק"מ ואעשה פרסה במקום מותר מאשר להידחף למישהו ברמזור.

אני לא סובל את אלה שעושים, אבל לא אצא כמו הבן אדם הזה על אחד שנדחף לי. מקסימום זה לצפור אבל גם זה ניחא..לא ממש קורה.

בדיוק, בגלל שכולם חושבים שברכב שלהם הם בטוחים, מוגנים, אז מתנהגים כמו חמורים, סליחה על הביטוי.

אם זה היה תור לקופה בסופר או לקולנוע אף אחד לא יעקוף ויידחף ואם כן הוא לא יצליח...

אתה לא יודע על מי תיפול בכביש, חבל לקחת סיכונים. אני גם נוסע רגוע ובטח לא יוצא מהאוטו למישהו אחר,יש גבול.

אם הבחור בסרטון היה יוצא על כל אחד שחותך אותו בכביש הוא ממזמן היה בבי"ח או בחקירה משטרתית. אנשים לוקחים את זה קשה מדי וחבל.

אבל עם כל הכבוד, מישהו בא אליך לאוטו ופותח את הדלת...מאיפה אני יודע שאין לו סכין או אקדח? אולי הבחור שחותך קצת דפוק אבל לפחות לא קרה שם כלום והוא נשאר ברכב רגוע. בקלות זה היה יכול להידרדר לשני הצדדים.

אם מישהו חשב אפילו ממה שכתבתי שהייתי מחזיר לו באלימות פיזית אז הוא טועה. יותר נזק לרכב שלו כי הייתי מנסה לברוח כי שוב, אין לי שמץ אם לבן אדם יש נשק חם או קר.

נו אם אתה לא נדחף אז למה שמישהו יתעצבן עליך ככה?

ובוודאי שאין מה לצאת מהרכב - כמו שאמרתי שני אידיוטים נפגשו בצומת.

ומההודעה שלך דווקא כן השתמע שאתה מתכוון "לסגור איתו חשבון" מה שנקרא

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפניכם אחת מבין 3 הפיאט פונטו שנמכרו בארץ בשלושת החודשים הראשונים של השנה הנוכחית.

לא ברור מדוע הנהגת בחרה לרכוש פונטו חדשה שתוכננה לפני עשור, ועוד יותר לא ברור מדוע היא החליטה לחצות באדום.

בעצם, אולי חלקו הראשון של המשפט מסביר את השני.

פורסם
הוא כנראה עסוק מדי בטלפון מכדי לשים לב למה שקורה מסביב

נו אם אתה לא נדחף אז למה שמישהו יתעצבן עליך ככה?

ובוודאי שאין מה לצאת מהרכב - כמו שאמרתי שני אידיוטים נפגשו בצומת.

ומההודעה שלך דווקא כן השתמע שאתה מתכוון "לסגור איתו חשבון" מה שנקרא

לא אמורים לצאת עלי כי אני נוסע כחוק ולא משחק ועושה שטויות בכביש.

פשוט אמרתי אם הייתי במקום הבן הזה, פשוט תוריד את הסיטואציה של העבירה שעשה...לא חשוב :roll:

חס וחלילה לסגור חשבון. לצערי אני לא איזה סוס/הר אדם שיכול להרתיע מישהו או מעבר לזה... התכוונתי בורח עם האוטו דרך האוטו שלו...:twisted:

ואצלי יש נעילת דלתות כשעוברים מ-P ל-D. כנראה לסיטרואן לא היה את זה. בספק שבעל הרכב פתח לו את הדלת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...