Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב אני לא אומר שלא נסעתי מהר, אבל מה שאתה אומר שטותי בהחלט, אני לא בנתיב הצמוד לרכבים העומדים ישר, ואם מישהו עושה עבירה שבה הוא חותך ממתי בפנייה שמאלה ישר בפול גז תוך כדי שהוא חותך שני נתיבים ולא אחד, זה כבר הזוי..

תחזור אחורה בשרשור הזה ותבין שזה ממש לא הזוי (גם לא צריך את השרשור הזה כדי להבין שזה עלול להתרחש).

פשוט צריך להיזהר ולא לנסוע מהר במיוחד כשיש תנועה איטית יותר לידך או בהתקרבות לצומת,

משמע, "בהתאם לתנאי הדרך".

קח את ההערות שקיבלת כאן ממספר משתמשים, כביקורת בונה ותבין איפה הטעויות (לפחות הבנת שנסעת מהר, זאת גם התקדמות).

פורסם
לא אמרתי שלא נהגתי מהר, אבל מה הקשר לזה שיש טור רכבים פונים שמאלה? הם עומדים שני נתיבים ממני ברמזור אדום.

כי אם אחד מהם הוא אידיוט שנזכר שבא לו ישר או ימינה [וזה קורה לי בערך פעמיים בשבוע על בסיס קבוע], וייכנס לנתיב שלך אז אתה עלול למות. אתה תהיה צודק, אבל מת. בגלל זה חן כתב כביקורת בונה. היית כמעט בסדר בחוק, אבל אם מעניין אותך איך אתה יכול להשתפר כנהג אולי כן כדאי לחשוב על הסוגיות שעולות פה. מצד שני, אם אתה מרגיש שאתה בסדר אתה לא חייב להתייחס. זה עניין אישי שלך, ובגלל זה חן אמר שזו ביקורת בונה. מה אתה עושה איתה זה עניין אישי שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אדום? אור אדום? מה זה? בישבילי?https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=ad6FzmVmMi8

מי שישים לב טוב יראה סוברו אדומה שמאיץ ועובר באדום מלא בלי אפילו לנסות להאט.

ולא שניה אחרי. עברו כ 4 שניות מהופעת האדום ועד שהסוברו עבר

עריכה אחרונה על ידי electro78
פורסם

גם אני מצאתי את הפואנטה במבט שני או שלישי.

תסתכל על הנת"צ ב-0:40-0:43.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנהג בסובארו דביל?

כן.

עכשיו תסתכל מה כותרת השירשור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סרטונים מדצמבר 2014 - חלק ראשון (כן אני יודע שאני באיחור):

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אשמח לדעת באיזו תוכנה חינמית אתם משתמשים לעריכת הסרטונים.

רצוי עם אופציות של חיבור כמה סרטונים, השתקת סאונד בקטע מסוים בלבד (למשל מילים שלא ארצה שישמעו) וזהו בעיקר.

אם יש אפשרות לצנזור נוחה וכתוביות יהיה מעולה

חשוב חינמית ללא צורך בקומבינות של תוכנות אקטיבציה, אין לי כוח כל תקופה למחוק ולחפש חדשה.

תודה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אני משתמש ב-VSDC (עם הגדרה של 50fps, לא יודע למה עם 30 זה נראה מוזר), לא יודע אם היא עונה לכל הדרישות שלך, אבל בטוח על רובן, יש חיבור של כמה סרטונים יש אפשרות לצנזר (ע"י ריבוע שחור או משהו כזה, אולי גם ע"י אפקט, לא בדקתי) ויש אפשרות לכתוביות.

לא יודע אם יש אפשרות להשתיק סאונד לרגעים מסוימים (לא בדקתי) אבל היא חינמית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אובדן ריכוז קצר והרבה מזל לנהג המרצדס הזו, שלא לדבר על אלה שמסביבו.

[video=youtube;T25CnI2SD-E]

The older you get, the better you used to be

פורסם
אובדן ריכוז קצר והרבה מזל לנהג המרצדס הזו, שלא לדבר על אלה שמסביבו.

לאו דווקא מזל של משתמשי הדרך האחרים. הכביש בדיוק מתעקל קלות ובגלל שהנהג לא שם לב הרכב פשוט המשיך ישר לתוך אבן השפה.

באופן כללי, ברוב המקרים של סטיה מהנתיב עקב חוסר תשומת לב או ערפול חושים כלשהו (כמו במקרה של נהיגה בגילופין, הירדמות על ההגה וכדומה) הם לצד הדרך מימין ולא לתנועה משמאל.

מעבר לשפיעת הכביש עצמו לימין, הרי רוב הסחות הדעת בגוף הרכב - הנוסעים, הרדיו, הטלפון - נמצאים מימין לנהג. סטיה לשמאל היא לרוב תוצאה של "תיקון" מופרז של הסטיה הראשונית לימין.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לאו דווקא מזל של משתמשי הדרך האחרים. הכביש בדיוק מתעקל קלות ובגלל שהנהג לא שם לב הרכב פשוט המשיך ישר לתוך אבן השפה.

ואם הרכב היה פוגע באבן השפה וכתוצאה מזה טס שמאלה? הרבה מזל של משתמשי הדרך האחרים.

עבר באדום.. היה לו המון זמן לעצור אבל החליט להמשיך.. מיותר לציין שבצומת הבאה כבר עמדנו באותו רמזור..

פורסם

לא דביל אבל מסוכן, במהירות 100 קמ"ש רכב שמספרו 46-276-76 חותך אותי, יש צינזור קל בסאונד.

יש לציין שדיווחתי על בעל הרכב ואני מחכה לעדכון מקצין הרכב.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...