Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון הזה חייב להגיע לדרגים הגבוהים במשטרה.

ככה לא יוצרים תדמית חיובית וככה לא נותנים שירות לאזרח.

העיקר עושים פרסומות יפות בטלוויזיה אבל אבן שטיפש אחד זורק לבאר, גם אלף חכמים לא יצליחו להוציא.

עצוב.

פורסם
חשבתי ש-SlowRide הוא הטרול השכונתי :wink:

אני חי בצל שלו ומדי פעם לא מתאפק :)

אני מסכים עם אייל. לכאורה יש כאן כשל תפקודי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חשבתי ש-SlowRide הוא הטרול השכונתי :wink:

סופר טרול בשבילכם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב מאוד, בתור עונש יצירתי הייתי מחליף לו את הרכב ליונימוג, נראה אותו נוהג עם יד אחת :lol:

פורסם

בואו רק נגיד שנשלח מייל למאקו בצורה אנונימית שדאגו בתורם לכך שהקצין יבין שזו לא הדוגמא שמצפים ממנו לתת וההתנהגות הזו היא לא ערכית בעליל.

הכתבה הזאת היא תשובה לכל מי שטען/חשב שאני גיבור רק על אזרחים וחושש לפעול למיגור עבירות תנועה של מגזר אחר.

לפעמים צריך לדעת לפעול בצורה חכמה בלי לשרוף את כל הגשרים בדרך.

פורסם

עשית את הדבר הנכון - אכן לא היה צריך להעיר לו ולדעתי טוב שהוא לא פתח את החלון. כשיש צילום וידאו הדיבורים מיותרים.

כשאני מסתכל על הסרטון שוב ושוב, זה נראה כאילו הוא לא התכוון לעבור בכוונה באדום, אלא בגלל שהוא היה עסוק בטלפון הוא לא הסתכל על הרמזור, ופשוט המשיך "לשוט". יש מצב שעד שהוא לא יראה את הסרטון הוא לא יבין מה הבעיה בקשר לרמזור, וזה חמור מאוד.

פורסם

אני לא בטוח שזו קביעה נכונה נומינלית.

היו פסיקות (בהקשר של נהיגה בלי רשיון) שהגדירו מצב של נסיעה כישיבה במושב הנהג ברכב מונע.

עדיין, כדי שנהגים יוכלו לנהוג בלי הסחות דעת הם צריכים לדעת שאפשר לדחות את הסחת הדעת (החיוג ואפילו השיחה כולה, שתית מים וכדומה) לרמזור הקרוב, ולכן ראוי לא לאכוף את זה, וזו גם ההתנהלות בפועל.

כמובן שגם בעצירה יש לשים לב להתחלפות הרמזור וכן לתנועה מאחור, אך בעיני זו פשרה סבירה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
בואו רק נגיד שנשלח מייל למאקו בצורה אנונימית שדאגו בתורם לכך שהקצין יבין שזו לא הדוגמא שמצפים ממנו לתת וההתנהגות הזו היא לא ערכית בעליל.

הכתבה הזאת היא תשובה לכל מי שטען/חשב שאני גיבור רק על אזרחים וחושש לפעול למיגור עבירות תנועה של מגזר אחר.

לפעמים צריך לדעת לפעול בצורה חכמה בלי לשרוף את כל הגשרים בדרך.

כל הכבוד לשולח האנונימי, מקווה שיבהירו לאותו קצין את הציפיות ממנו כקצין משטרה ואיך הוא מצטייר בעיני אזרחים.

בנוגע לפסקה השנייה של דבריך מי שחושב דבר כזה (ואני מכיר אותך היכרות שטחית מהפורום) צריך לבדוק את החיבור שלו למציאות, אתה שייך לזן הנדיר היום של שוטרים שאוכפים גם מחוץ לשעות התפקיד ואוכף עבירות שחשוב לאכוף ולא את העבירות שקל וסקסי לאכוף, אתה לא אוכף בדרך כלל את העבירות שמביאות כותרות (זה מקרה יוצא מן הכלל שבו העבירה שמביאה כותרת היא גם זו שמסכנת חיים, בעיקר של הולכי רגל ודו"ג), אתה בדרך כלל אוכף את העבירות שמצילות חיים.

אתה אחד האנשים שאני הכי מעריך כאן בפורום ואני מצדיע לך.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תאונה הבוקר בצומת משגב

מפתיע לראות התנהגות כזו של שוטר, עד שכבר יש במקרה ניידת על הכביש שזה מאורע נדיר בפני עצמו, מתרחשת תאונה ממש מולו, ונראה שכל מה שהוא רוצה זה לברוח כמה שיותר מהר מהמקום.

פורסם

אז בואו נחזור לעבירות של אזרחים "רגילים", והפעם- קיצור דרך:

למען הסר ספק, גם אם היה ירוק ברמזור להולכי רגל, מעבר בדחיפת דו"ג אסור בהחלט. פעם היתה תקנה שאיפשרה לעבור מעבר חצייה בדחיפת כלי עד 50 סמ"ק בלבד, והיא בוטלה מזמן. אני לא בטוח ששוטרים שיראו מישהו דוחף כלי ככה, בכלל יודעים את זה.

וכאמור, כל זה לא נוגע לבחור הנ"ל שבכלל עובר באדום.

פורסם

מה הוא מנסה לעשות?

הבנתי - לעקוף.

אבל למה להגיע עד למדרכה של הצד השני?

למה לעלות על קו לבן / אי תנועה?

אני נוסע לאותו כיוון ואם סופרים שניות - הוא חסך 4 שניות שנעלמו כי אני עדיין מאחוריו אחרי ה"תימרון" הזה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...