Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלק המצחיק הוא שאחרי 5 דקות נסיעה נוספות עם כל הנסיעה המשוגעת שלו, תמיד נשארתי מאחוריו עד שדרכינו התפצלו במעגל תנועה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
סיטואציה שכיחה בקטע כביש זה (עוקף עפולה ליד הקאנטרי), אבל כזה דביל עוד לא היה:

כשאתה נוסע ומסתכל במראות תוך כדי אפשר לזהות חמום מוח כזה לפני, לאפשר לו לעקוף אותך ולהימנע מהסיטואציה.

פורסם (נערך)

ברור שזה היה צפוי מראש שהוא ינסה לחתוך (שכיח בכביש הזה), אבל שיכנס איתי יחד זה כבר מקרה לא רגיל. בכל מקרה נתתי לו קצת מרחב כדי למנוע את אשמתו בתאונה. לתת לו סתם לחתוך אותי? זה אומר שאני צריך לתת לכל רכב שנוסע מאחורי בשמאלי לעבור, זה לא יקרה.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם
ברור שזה היה צפוי מראש שהוא ינסה לחתוך (שכיח בכביש הזה), אבל שיכנס איתי יחד זה כבר מקרה לא רגיל. בכל מקרה נתתי לו קצת מרחב כדי למנוע את אשמתו בתאונה. לתת לו סתם לחתוך אותי? זה אומר שאני צריך לתת לכל רכב שנוסע מאחורי בשמאלי לעבור, זה לא יקרה.

אחד שאתה מזהה שאין לו אלוהים כמו אחד כזה, אז ברור שתיתן לו לעבור. היה לו מקום, אמנם מאוד צר ולא בטיחותי והוא עבר. אני בטוח שהוא נסע הרבה זמן מאחוריך וניסה בכל הזדמנות לעבור ולא התאפשר לו. באחת מהן היית מפנה לו את הדרך וחוסך ממך את מה שקרה ומשהו גרוע יותר שיכול היה לקרות.

פורסם
הנהג אופנוע הזה כל כך מטומטם. אם היה מסתכל קדימה היה צופה שהרכב יזוז על מנת להתחמק מהמכשול. אחרי זה הוא עוד שובר לו את המראה, ומפרסם את הסרטון.

אני מת... הוא הוציא משחזת והתחיל לחתוך :twisted: בן אדם חולה.

פורסם

לא שמר מרחק וחמק מתאונת חזית אחור במחיר כניסה לצומת באור אדום.

מזל גדול שהבאים מימין לא מיהרו לצאת בירוק (שכן נכנס לצומת באדום - 0:16).

חבל מאד שאין זיהוי של המשאית כיון שמדובר באחד המקרים החמורים שעלו בשרשור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נהג המשאית הזה חושב שהוא נוהג בפרייבט (לא שבפרייבט זה בסדר):

הייתי מוכן לתת הרבה כדי לגלות האם נהג המשאית עם הנגרר שעבר באדום שצילמת, הוא אותו אחד שעבר בכוח באדום כ- 20 ק"מ משם שצילמתי לפני כמה ימים.

אם כן מדובר בנהג פסיכופת.

פורסם (נערך)

לא הבנתי למה פגע וברח. נהג שקרוב לודאי שהתפרע (אם כי רואים רק את התוצאה). אבל מדוע נכתב בכותרת "ברח"?

stio - הכל אפשרי, אבל המשאית מסוג שונה לגמרי (בסרטון של משטח, בזה של אייל אמבטיות). גם הסגנון שונה :lol:

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סיטואציה שכיחה בקטע כביש זה (עוקף עפולה ליד הקאנטרי), אבל כזה דביל עוד לא היה:

היית צריך לנסוע באמצע. לא מצדיק את הנבלה הזה אבל כשאני עם האוטו ומגיע לכיכר ורואה מאחורה מישהו עם פוטנציאל לעשות את זה אני נוסע באמצע שלא ינסה לעקוף ויפגע לי באוטו.

כשאני נוסע באופנוע זה הרבה יותר קריטי כי אנשים בוחרים להתעלם ממני והייתי מגיע למצבים שאני נוסע בצד של נתיב ופתאום מופיע לידי רכב. למדתי אני נוסע באמצע של הנתיב אבל עם נטיה קלה שמאלה או ימינה כדי לא לנסוע על השמן מכל הרכבים. אותו דבר ליישם בכיכר. סע באמצע!

פורסם

כנראה שלא רואים בסרטון, אבל אני עושה את זה כרגיל כי הסיטואציה שכיחה ולמרות זאת הנבלה מצליח להשתחל ולכן גם עלה על מדרכת המעגל, בגלל זה העליתי את הסרטון.

Just daily

פורסם
הייתי מוכן לתת הרבה כדי לגלות האם נהג המשאית עם הנגרר שעבר באדום שצילמת, הוא אותו אחד שעבר בכוח באדום כ- 20 ק"מ משם שצילמתי לפני כמה ימים.

אם כן מדובר בנהג פסיכופת.

שני סוגים שונים של משאיות

האחת עם אמבט (להובלת חומרים כמו חול, חצץ וכו'..) והשנייה היא משטח ריק שעליו מעמיסים משטחים.

אז כמה אתה מוכן לשלם? 8)

פורסם

אבל זה נגרר, אפשר להחליף בניהם בקלות... או שגם המשאית עצמה שונה? ועדיין יכול להיות שזה אותו נהג שעובד באותה חברה אבל על משאיות שונות.

(או שאולי פשוט יש הרבה נהגי משאיות שלא יודעים לנהוג כנראה).

פורסם (נערך)

תתעלם מהנגרר, תסתכל רק על המשאית עצמה.

אחת בנויה כאמבט והשניה כמו ____L: במה שטוחה שעליה מעמיסים משטחים.

שתי משאיות שונות, כנראה עם מנת משכל דומה אצל הנהגים.

ויש הרבה נהגים שלא יודעים לנהוג, לא רק רכבים כבדים.

לימודי הנהיגה היום (ובעבר).. עזוב, סתם נתחיל להתמרמר עכשיו..

עריכה אחרונה על ידי Nissan Skyline GTR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...