Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

יותר מעניין איזה רכב נוסע אחרי הסוויפט הכסופה...

וקבלו את האידיוט התורן: נהג משאית ענקית עם נגרר ענקי גם כן, נכנס לצומת בגלישה בלי לראות בעיניים (יש לו יותר גדול) באדום בזמן שלנו יש ירוק.

חוצפה כזאת לא ראיתי הרבה זמן, עכשיו ברור לכולם שאם מישהו היה עוצר והוא היה מתחיל לחצות לא היה מה לעשות, ולכן אף אחד לא נתן לו.

צולם היום בבוקר.

פורסם

מאיפה מגיעים הטנדר והקורולה מיד כשהרמזור מתחלף?!

נראה כאילו הם מגיעים מהפניה של המשאית ואולי הוא הסתכל עליהם (במקום על הרמזור) והתבלבל.

פורסם

לא חושב שהוא התבלבל. וגם אם כן, הטנדר והקורולה כנראה עברו בכתום, אבל נהג המשאית המשיך להידחף אל תוך הצומת למרות שכבר ראה אותנו חוצים אותה. גם אם הוא התבלבל ונסע אחריהם, הוא היה צריך להבין שהוא נוסע באדום כשראה את התנועה שלנו. ושים לב שהוא כל פעם נדחף עוד בכוח.

האמת עקבתי אחריו עוד הרבה לפני שחציתי את הצומת כי כבר מרחוק התנועה שלו נראתה לי חשודה, אבל בכוונה לא נתתי לו לעבור.

פורסם

אין לי מושג מה הם עושים שם כל העבריינים הנ"ל. אולי גם הם עברו באדום, אני לא ראיתי את הרמזור שלהם מהנקודה שבה עמדתי שהרמזור התחלף.

מה שבטוח שנהג המשאית העבריין עבר באדום וממשיך להיכנס לצומת בגלישה כל הזמן, בזמן שכאמור יש לו אדום מלא.

מצרף תמונת לכידה מהסרטון. אם הייתי שוטר או מתנדב הייתי נותן לו דו"ח 1000 ש"ח מיד, מדובר בעבריין תנועה חמור שמעיז לחצות באדום עם משאית עם נגרר - אני מאמין שלא צריך לספר מה יכול לקרות בתאונה של רכב פרטי עם גלגל של משאית שחוצה באדום...

Untitled.avi_snapshot_00.23_[2015.03.31_20.37.56].jpg

פורסם

מעשיו של נהג המשאית ראויים לכל גינוי, ובפרט כי מדובר בנהג שאמור להיות זהיר מופלג וגם לשמש דוגמה לחבריו על ארבע.

אגב, בהתנגשויות עם גורר של משאית, הנטיה של המכונית "להידרס" (Under-ride) היא מאוד מוגבלת, אבל כמובן שלרוב זו עדיין התנגשות קשה עד קטלנית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה מאלה ש"תופסים את הירוק" לא מפספסים את האדום :roll:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
^ יכול להיות שחשב שהכיכר דו נתיבית? :roll:

אחרת אין לי הסבר לדבר הזה

יכול להיות בשביל לחשוב צריך מוח, ואין לו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

גם לא צריך לחשוב, כמה מטרים לפני תחילת הסרטון יש תמרור שמורה בפירוש על התאחדות נתיבים. אני נוטה להאמין שסתם מדובר במתגרזן מסחרי מצוי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...