Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכאורה זו לא בעיה שלך שמישהו אחר לא מכוון מראות היטב

האמירה הזו והתפיסה הזו (לא בעיה שלי) שכל כך נפוצה - לא אצלך, ניקו, אלא אצל הרבה נהגים - היא שורש כל הרוע. כי הרי כשתצטרך להתרוצץ לתקן את הרכב ולתבוע מהביטוח כסף ולאכול את בלבולי המוח של של הסוכן, של המוסך, של הפוסטמה שנכנסה בך ושל כל הפאקינג עולם ואחותו הצולעת, זאת תהיה אחו-ש***טה בעיה שלך. אז פשוט להימנע. כמו שניקו אמר, קח 4 מטר קדימה/אחורה ותמנע לגמרי מהאפשרות בכלל להיות בשטח המת של מישהו (שלא אמור להיות קיים, אבל אין לי כח להתווכח על. רק אגיד שמי שאומר אחרת טועה :-P )

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

1. למי שהעלה את הסרטון: יש לי המלצה קטנה. לכאורה זו לא בעיה שלך שמישהו אחר לא מכוון מראות היטב, אבל יש לצאת מנקודת הנחה שכך הדבר. לכן, אני ממליץ שלא לשהות במקום שבו היית [מצדו של רכב, כמעט מקביל], אלא להאיץ/להאט מעט. סתם המלצה שפעם נתנו לי וכעת אני רוצה לשתף.

תודה.

אשתדל ליישם :) , אבל להתחיל להתעסק כל הנסיעה בלא להיות במקביל למי שנמצא לימיני ו/או לשמאלי לא נשמע לי מאוד ריאלי, במיוחד אם התנועה לא דלילה....

פורסם

קשה לשפוט כי עשית האטה לסרטון בדיוק ברגע הקריטי

אבל ניראה יותר שנהג המסחרית לא העריך נכון את הכניסה לכיכר מאשר סתם התעלמות ממך.

פורסם

מה שהוא אמר

פורסם
תודה.

אשתדל ליישם :) , אבל להתחיל להתעסק כל הנסיעה בלא להיות במקביל למי שנמצא לימיני ו/או לשמאלי לא נשמע לי מאוד ריאלי, במיוחד אם התנועה לא דלילה....

כתבתי את מה שכתבתי, כי ציינת שזה לא היה במהלך עקיפה. ברור שכאשר אתה עוקף/נעקף אין לך שליטה על כך. אבל בנסיעה שרואים בסרטון בהחלט יכלת לפעול לפי ההמלצה. אם אתה בפקק, ברור שלא הכל בשליטתך המלאה [אז שומרים קצת מרחק]. אבל, כשאתה פחות או יותר מקביל לרכב יותר מ2-3 שניות זה צריך להדליק נורה אדומה.

שבוע נעים.

SPIRE - מסכים לחלוטין. גם נהג שחוצה רמזור אדום יכול מהר להפוך לבעיה שלי. בגלל זה זורקים מבטון [מבט קטן :)] לצדדים גם כשחוצים צומת באור ירוק/זכות קדימה שלך. בקיצור, AGREED.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סרגו, אני ממליץ לך להרים את המצלמה יותר גבוה בשמשה ואם היא כבר שם, להוריד את כיוון הצילום יותר למטה- יש לך יותר מדי שמיים בתמונה וזה גורם לצמצם לסגור את כניסת האור- התוצאה זה רכבים (והכי חשוב, המספרים שלהם) חשוכים.

פורסם

לדעתי דווקא המיקום טוב.

יוצא שהמצלמה מסתכלת על המספרים מזוית טובה יותר ולכן המספרים ברורים יותר.

נראה לי :p

פורסם

מה שהוא אמר

החלק השני של הסרטון

פורסם

נוכח המיקום שלך ומהירותך בכיכר והמהירות שהוא הגיע לכיכר, אני בספק אם זה שינה את מהירות נסיעתך (האטה\האצה) ולכן זה לא נחשב לאי מתן זכות קדימה.

אם היית נאלץ לשנות, זה היה נחשב לאי מתן זכות קדימה.

עדיין הוא לקח סיכון גדול מדי, אידיוט.

ובקשר לאיתות שלך, נוכח קצב פעימות האיתות, אני משער שיש לך תקלה חשמלית כלשהי ברכב.

נורה שרופה או משהו בסגנון, תבדוק זאת.

המשך יום נעים.

פורסם

ברגע שנכנסתי לכיכר והוא מצידו המשיך בשלו, כאשר אני בתוך הכיכר, זה אי מתן זכות קדימה בכיכר.

ולחצתי ברקס/האטה, למרות שלא מורגש בסרטון.

עצוב שאנשים התרגלו לקחת סיכונים טיפשיים כאלה.

תודה על ההערה לגבי האיתות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...