Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטז' 2009 עם מכת קה שילדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל עבור חבר,

הוא דלוק על האוטו האוטו יד 1 עשה 45K שמור מאד מבפנים וגם חיצונית,

בבדיקה נתגלה שעשו הלחמות בקצה שילדה קידמית ומכות פח קדימה ובכנף הימני.

האוטו מחירון כולל התוספות משהו כמו 95K הבוחן אמר לו שחוץ מההלחמות והמכות המנוע והגיר ברמה מצוינת וטובה מאד.

כמה להוריד על הפגיעות???

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

חסר ספורטז'ים יד שנייה בשוק שאתה צריך לקנות דווקא את זאת עם הפגיעות שלדה?.

אחד הדברים שלא מתפשרים עליהם שרוכשים רכב זה פגיעות שלדה, מילא מינוריות או קצוות שלדה, אבל זה הלחמות, פגיעה בכנף ובפרונט, לא הייתי מתקרב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני הייתי קונה את הרכב בעיניים עצומות. בחמישים אלף:-)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שתי שאלות -

מה המחיר הנדרש ?

באיזו משמעות סיווג הבוחן את הפגיעות שציינת ? (יש לו טופס בדיקה שיכול להעלות לפה ?)

השאלה אם הפגיעה הנ"ל, יש לה משמעות בטיחותית (= לא לגעת ברכב), או רק מסחרית (= ירידת ערך נקובה לפי דו"ח שמאי).

alfa 156 2.5.

פורסם
שתי שאלות -

מה המחיר הנדרש ?

באיזו משמעות סיווג הבוחן את הפגיעות שציינת ? (יש לו טופס בדיקה שיכול להעלות לפה ?)

השאלה אם הפגיעה הנ"ל, יש לה משמעות בטיחותית (= לא לגעת ברכב), או רק מסחרית (= ירידת ערך נקובה לפי דו"ח שמאי).

מבדיקה במכון נאמר שזה לא פוגע בבטיחות, מה שכן מפתה אותו זה שהוא מוכן לרדת בגלל שהוא בלחץ של כסף ב30/35% ממחיר המחירון

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

בקש מהחבר שיבקש ממנו לראות דו"ח שמאי לתאונה. כמה עלה התיקון, מה תוקן ואיפה ומהי ירידת הרכב .

כמו כן, כמובן לוודא שהרכב "בטעות" לא הורד מהכביש, מה שנקרא "אובדן להלכה" ואז חזר שוב לכביש לאחר תיקון חאפרי.

האם רוכש ישר מבעל הרכב או דרך מגרש/סוחר?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מידה והחבר מתכוון לרכוש את הרכב לטווח בינוני/ארוך, והמוכר מוכן להפחתה של 30/35 אחוז מהמחירון, נשמע כמו עיסקה לא רעה!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לא חסרות מכוניות כאלה, עם ק"מ נמוך, במירים "גמישים".

הבעלים מוכן לרדת 30%, אחד בלי שילדה ירד 15% בגלל שהשוק גרוע.

ב 50.0 אולי הייתי שוקל, אבל רגע. חשבתי. לא. גם לא ב 50.0.

דפדפו לרכב הבא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מבדיקה במכון נאמר שזה לא פוגע בבטיחות, מה שכן מפתה אותו זה שהוא מוכן לרדת בגלל שהוא בלחץ של כסף ב30/35% ממחיר המחירון

מבדיקה במכון - נאמר או נכתב שאין סכנת בטיחותית עקב הפגיעה החמורה?

בד״כ הבודקים אוהבים להגיד דברים אבל לא להעלות אותם על הכתב... אז זה מקבל משמעות

• תוכן חדש...