Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיצונית נראית טוב, דומה מדיי לאיביזה וחבל שזנחו את הדלתות הסמויות מאחורה.

עיצוב הפנים מרשים מאד! הכל נראה סולידי, מוקפד ומדוייק. מניח שגם איכות חומרים תהיה טובה.

פורסם

סקסית, ואם ימשיכו במדיניות התמחור הנוכחית היא תהיה גם אטרקטיבית (1.8TSI בכ120K)

הבעיה היחידה שאני צופה זה כל העצים, הליקופטרים, גנבי שמשות ושאר דברים שפוקדים כל רכב עם תג Seat בחרטומו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בהחלט לא מאכזבת, אבל... יותר מדי מזכירה את האיביזה הנוכחית לאחר מתיחת הפנים, במיוחד מלפנים. נראית כמו גרסה ארוכה יותר של האיביזה הנוכחית, וקצת חבל, כי הייחוד אצל סיאט היה, לטעמי, בכך שהלאון והאיביזה לא נראו כמו אחיות תאומות. שימו לב לפרצופים של שניהן, מצליחים לזהות מי זו מי?

phoca_thumb_l_seat-leon_2013_05.jpg

ibiza-fr-front.jpg

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

וואי וואי היא מדהימה! והיא יותר יפה מהאיביזה וסוף סוף נפטרו מהחרטום המוארך של הלאון שלדעתי לא החמיא לה בכלל. עשתה לי חשק!

פורסם

ממה אתם מתלהבים? מאיביזה מוגדלת? מתואמת I30 דור קודם עם כמה זויות?

העיצוב הוא הצ'באק גנרי ולא מחדש דבר. עיצובו הכללי של הדשבורד דווקא מזכיר לי קיה פיקנטו; נהדר למכונית מיני, מאכזב בקומפקטית כזו.

בקיצור, לאחר 7 שנים עם הלאון סימן 2, :mm_nah::mm_nah::mm_nah:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ממה אתם מתלהבים? מאיביזה מוגדלת? מתואמת I30 דור קודם עם כמה זויות?

העיצוב הוא הצ'באק גנרי ולא מחדש דבר. עיצובו הכללי של הדשבורד דווקא מזכיר לי קיה פיקנטו; נהדר למכונית מיני, מאכזב בקומפקטית כזו.

בקיצור, לאחר 7 שנים עם הלאון סימן 2, :mm_nah::mm_nah::mm_nah:

הרבה זמן לא ראיתי עיצוב פנימי כזה מרושל, וחבל !

פורסם

עדיף כבר לקנות איביזה 2013 אני אישית לא רואה שינוי (שלדעתי גם לא יהיה שינוי גדול מבפנים באיביזה 2013) ככה שאני ישלם פחות, כי מקדימה ומהצד הן פשוט נראות אותו הדבר וזה מאכזב. חיכיתי ללאון 2013 כנראה שחיכיתי סתם..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

עדיף לא היו מוציאים דגם חדש...

העיצוב באמת הרס את כל היחודיות של הלאון, לא ציפיתי שהוא יהיה כל כך חסר מקוריות :|

מהיכרות אישית עם הלאון MK2, נראה כי הגימור יהיה מאותם חומרים (עפ"י התמונות) בהבדלי עיצוב קלים שממשיכים את השינוי לכיוון הזוויות ופחות לקווים המעוגלים. בסה"כ נראה שרמת הגימור תהיה סבירה פלוס.

לדעתי, יותר מידי "איביזה" יש ברכב הזה - וחבל.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

האמת? לא התרשמתי ייתר על המידה ודווקא ציפיתי ליותר. מעניין האם המנוע יהיה לפי ה-A3 החדשה עם 1.8 על 180 כ"ס אבל נדע זאת יום שני.

בפנים אולי יותר מודרנית אבל גם לא סוף העולם וחיצונית אני חושב שהלאון הקודמת דווקא יותר יפה כי היא מעוגלת מול הזוויות של הלאון החדשה שבאמת מזכירה איביזה. ידיות בדלתות אחוריות גם איכשהו לא מתאימות לקו של לאון, האמת נרגעתי. רכשתי הרי דגם לאון 2012 בגלל המבצע ופחדתי ש-2013 תהיה ממש יפה אבל לא ממש.

עכשיו השאלה זה המנוע. אם גם פה לא יהיה שינוי/שיפור אז אני באמת אהיה רגוע :wink:

עדיין אוטו חמוד מאוד ובהצלחה לכל מי שמחליף.

שבת שלום.

פורסם

לא רע, צריך לראות במציאות.

פנים הרכב משדר רצינות\עוני, תחליטו למה אתם מתחברים יותר.

נראת יותר טוב מהנוכחית אבל לא יותר טוב מהדור הראשון. ;-)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לא רע, צריך לראות במציאות.

פנים הרכב משדר רצינות\עוני, תחליטו למה אתם מתחברים יותר.

נראת יותר טוב מהנוכחית אבל לא יותר טוב מהדור הראשון. ;-)

באמת? הדור הראשון? זאת עם התחת הענק העגול?

אני חושב שהדור השני יותר יפה בגלל הצורה המעוגלת, אבל צריך באמת לראות אותה פיסית.

מה שכן יש מצב שהמנוע ברמת 1.8 יהיה עם 180 כ"ס (אם יילכו כמו ה-A3 החדשה) וזה יבאס קצת כי אצלי בדור 2 יש רק 160 אבל זה גם טוב ותמיד אפשר לשפר הרי.

בכל אופן, עניין של טעם אישי, אני חשבתי שבאמת יהיו הרבה יותר יצירתיים ויילכו על עיצוב (במיוחד פנים) פגז אחרי 7 שנים עם דור 2 אבל לא יודע, לא מרגיש "צעיר" או ייחודי כלל, סטנדרטי לגמרי לדעתי האישית. אפילו את ידית ההילוכים באוטומט לא אהבתי בכלל, בדור 2 זה עגול וספורטיבי ופה זה כמו בסדן משפחתית, אבל זה כבר להתייחס לקטנות :wink:

• תוכן חדש...