Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרוב פה חלשים.

350 ליטר בערך בחודש.

הקוואליר: 350 שקל כל שבוע (שזה בערך 45 ליטר בערך כל שבוע).

ה406, בערך 1100 עד 1400 שקל בחודש.

בקיצור יוצא בערך 2600 שקל כל חודש דלק. (אבל זה 5 נהגים, 3 עיקריים.)

וזה בלי נסיעות מחוץ לעיר, רק בעיר.

כאב לב פשוט.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מתדלק ב100 שקל לחודש, ולא, לא אכפת לי כמה ק"מ הרכב נוסע על ה100 שקל האלה, אני עדיין מתדלק בזול מכולם :lol:

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

סביבות ה2000 שקל לא זוכר כמה בליטרים.. אבל אני גר בנס ציונה ועובד בתל אביב ככה שלפחות אני עושה את זה עם אוטו יחסית חסכוני.

כשאני אעבור לאיזור תל אביב אני מנחש שמספר יירד משמעותית.

פורסם

סקר חסר תוחלת. איזה נתון אתה מצפה להשיג מכמות הליטרים החודשית של כמה עשרות חברי פורום שלא מייצגים שום חתך באוכלוסיה? נתון עם משמעות תשיג מבדיקה באתר הלמ"ס של נסועה ממוצעת לפי פילוחים שונים, וחלוקה בנתונים ממוצעים של צריכת דלק (שגם את זה, משום מה, אתה לא שואל).

אה, ואני מתדלק 85.8 ליטר בחודש בממוצע ב-3.5 השנים האחרונות. וכן, זה נתון מדויק. מקווה שעזרתי :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני שהדלק חצה את רף ה7 שקלים - 150 ליטר בחודש. מיד לאחר מכן - 50 ליטר בחודש(הפסקתי לנסוע עם הרכב לעבודה והתחלתי להשתמש בשירותיי הההסעות).

פורסם

אימפרזה 99 אוט'.

1000 שקל, תדלוק פעם בשבוע לכל 300 ק"מ. 38 ליטר.

בזמן האחרון זה כבר הרבה פחות, תדלוק אחד בשבועיים וחצי בערך.

פורסם

יאללה, נצטרף..

מתדלק 3 או 4 פעמים בחודש. כל תדלוק נע סביב 37-40 ליטר. נסועה חודשית ממוצעת של הרכב היא 1530 ק"מ בחודש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...