Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

מתדלק פעם וחצי בחודש (ממוצע כל 3 שבועות)

כ-30 ליטרים בכל תדלוק, ז"א בחודש 45 ליטרים.

ננועה ממוצעת חודשית 550 ק"מ

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

השרשור הזה הולך ונעשה כל כך מרתק שמתחשק לי לשלוח אותו לאבדון. אם פותח השרשור לא יספק הסבר הגיוני לשאלה העל-פניו-מיותרת שלו, השרשור יינעל הערב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
השרשור הזה הולך ונעשה כל כך מרתק שמתחשק לי לשלוח אותו לאבדון. אם פותח השרשור לא יספק הסבר הגיוני לשאלה העל-פניו-מיותרת שלו, השרשור יינעל הערב.

:lol::lol::lol: סבלנות SRONIS אני בטוח שיש פואנטה..אם כי השתתפתי במשחקי בינגו יותר מרתקים מזה.

87ליטר.בינגו!!!:onfire:

Gn'f'R

פורסם

כרגע פעם עד פעמיים בחודש, נסועה נמוכה יחסית (האוטו עשה 500 ק"מ בחודש, תדלקתי רק כדי לראות צריכת דלק, היה בין 1/2 ל3/4),

אחריי הטירונות כנראה הנסועה תעלה למשהו כמו 1000 ק"מ בחודש. (מתכנן להגיע עם האוטו לקורס)

מה שעדיין ישאיר אותי עם 2-3 תדלוקים בחודש של 40-45 ליטר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פעמים בחודש מיכל מלא, סה''כ 110ליטר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אחרי משוב שפותח השרשור קיבל, אני חושב שבמקום אם הוא יוצא סטטיסטיקה ויפרסם אותה לנו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מתדלק 3 מיכלים של30 ליטר בחודש. בערך 230 -+ שקל למיכל אחד.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בלאון שלי אני מתדלק פול טנק בערך כל 10-12 יום מכיוון שאני נוסע איתה רק בסופשים או בשעות הערב,בבוקר אני משתמש ברכב מסוג קנגו לצורך עבודה ובו אני מתדלק גם כל 10-12 יום פול טנק.

זה יוצא בערך 55 ליטר נגיד כפול 3 יוצא 165 כמובן של אוקטן 98'

בקנגו יוצא 3 פולים כפול 50 ליטר לפול 150

פורסם

125 ליטר יצא לי החודש במקרה :)

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...