Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי כבר מהחברה המז**** הזאת.

הם מתקשרים אליי פעמים שלושה כל יום בשביל להציע לי להתנייד לרשת שלהם.

דיי כבר, איך עוצרים בעדם, מה הם כאלה קשיי הבנה?

פורסם

עושים מה שעשיתי בהוט

נציג: שלום שניר, מדברים מחברת הוט

אני: תגידו אתם לא מתביישים !?!?!?!?!?

אני: התקשרתם אלי גם אתמול ואמרתי לכם כבר, הבנאדם נפטר, תפסיקו להתקשר זה לא לעניין !!!

אני: מה עוד אתם רוצים ?! שהבנאדם יקום מקיברו ויעבור לחברה המסריחה שלכם !?

נציג: אהה אהה אהה סליחה אנחנו מצטערים סליחה

ניתוק.

:)

פורסם

ואיך זה עוצר נציג אחר מלהתקשר אליך למחרת?

ואיך עובד פלאפון יעזור באשכול שמקללים את מקום פרנסתו?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני סובל מהטרדות דומות מחברות סקרים. כל פניה מסוג זה נענית בנבוחה "מחקו אותי מרשימת הטלפונים" וטריקת טלפון. נדיר שחורים אלי שוב לאותו קו (הבעיה היא שיש לי איזה 17 מספרים - בית, ניידים ועבודה, אז לעתים הם מגיעים לקו אחר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני דווקא אוהב כשמתקשרים מהסלולר\כבלים\אינטרנט וכו' ומציעים שירותים בתור לקוח חדש.

בד"כ השיחה על חשבונם (כי אם מנתקים אני בטח לא יחשוב לחזור למספר הזה) ואז כשעולה הנציג המסכן,אני מייבש אותו ומשחק אותה מתעניין בכל מה שיש לו להציע במגוון תחומים :)

אחרי שיחה של בערך 40-50דקות מצידם (על ספיקר אצלי כמובן) אני מסרב בנימוס ומאחל יום נעים.

אחלה דרך להעביר שעמום בעבודה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

התקשר אליי נציג מחברת תקשורת.

ורצה להציע לי לעבור אליהם.

הוא על ספיקר. חופר אולי 30-35 דקות.

אני ממשיך בעבודה.

ואז אני ביציאה. נו זה כיף לדבר לאוויר?

הנציג. למה? אוויר..

אני. כי אני כבר 5 פעמים הסברתי לכם. שאני לא רוצה לעבור.

וזה כמו לדבר לאוויר. אתם חוזרים אליי.

הנציג. נבוך- אה אה . טוב סליחה.

ניתוק

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תסביר לנציגה בנימוס שמאחר ועמלות היא מקבלת על מי שכן עובר, ולא מי שלא עובר, ואתה לא מתכוון לעבור, עדיף לה לנצל את הזמן שלה על הלקוח הבא בתור. זה עובד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל הרעיונות שעלו פה נחמדים, אך...

1. הם מטלפנים אליי בשעות העבודה ואני לא יכול להרשות לעצמי לדבר איתם סתם במשך דקות ארוכות על חשבון זמן העבודה.

2. הסברתי להם שאין לי שום כוונה לעבור בגלל שאני מרוצה מחברת הסוללר שלי.

3. פעם אחת כבר הסכמתי להקשיב למה שיש להם להציע ואז התברר שההצעה שלהם (של פלאפון) יקרה משמעותית ממה שאני משלם לחברה שלי ואז סוכם עם הנציג שהם יפסיקו להטריד אותי בגלל שאין להם אפילו מה להציע לי.

4. בפעם נוספת הודעתי להם שהשיחה מוקלטת (למעשה היא לא הייתה מוקלטת) ואני מבקש מהם שיפסיקו להטריד אותי ולטלפן אליי בגלל שבחיים לא הסכים לעבור לחברת פלאפון, זה עזר לשבועים ואז הם חסרו לסורם.

פשוט, התייאשתי מהם.

אולי אני באמת צריך לנהל רישום של השיחות (ובאמת יש ימים שהם מטלפנים מספר פעמים באותו יום, פשוט לא יאומן) ואז לתבוע אותם בבית משפט.

פורסם

סלקום מתקשרים פעם בשלושה חודשים, קבוע.

הם תמיד מדברים איתי ברוסית, כאילו שזה יעזור.

פעם אחרונה הם הגזימו לגמרי, התקשרה נציגה ובקול של רוסיה זורמת התחילה את השיחה בשפה הרוסית באופן הבא:

נציגה זורמת: דניס?

אני: כן?

נציגה זורמת: היי, זאת אנה.

אני: איזו אנה?

נציגה זורמת: אנה נו, אתה לא זוכר משישי שעבר?

אני: *מנסה להיזכר אם הצלחתי ליזום איזו שלישיה ואז חוטף כאפה ווירטואלית מאישתי, לא לא זוכר.

נציגה זורמת: אתה מעליב אותי!

אני: הממ... אוקי.

נציגה זורמת: סתאאאם זאת אנה מסלקום.

אני: האאאא, אנה מסלקום? "פושלה נאחוי" - ניתוק.

השיטה הזאת מאוד (מאוד) עצבנה אותי, אם אישתי הייתה לידי היא הייתה שולחת אותי לעמוד בפינה ולהיזכר מי זאת אנה מיום שישי האחרון.

אחרי זה לך תוכיח שאין לך אחות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פשוט תנתק .. כמו שיש לי את השיחות (שבהחלט ברוב טיפשותי ואשמתי נרשמתי לפני 6 שנים ) של MAKA

שפעם בכמה זמן מתקשרים ויש הודעה מוקלטת

אני ישר מנתק כמובן, וכך גם אתה צריך לעשות "שלום מדברת X מחברת פלאפון" - ניתוק.

בלי סליחה ובלי שלום ובלי אל תתקשרו.

פורסם

תעשה את מה שעדיתי לנציגה של ידיעות אחרונות.

תגיד לה שאתה באמת חושב לעבור אבל אתה לא יכול לדבר עכשיו ובקש את הטלפון שלה כדי לחזור אליה.

לך לישון וכוון שעון ל 4 בבוקר (השעה הכי מחורבנת שיעירו אותך כי זה דופק לך את המשך השינה). קום, תתקשר אליה, תזכיר לה מי אתה, תסביר שחשבת ובדקת ושזו השעה שנוח לך הגיד לה שיפסיקו להטריד אותך.

אופציה נוספת היא שבגלל שאתה לקוח של רשת אחרת שעלולה להפסיד אותך נסה לפנות אליהם ולהסביר להם שאתה לא מעוניין לעבור אבל אם ההטרדות לא ייפסקו אתה שוקל לעבור רק כדי להפסיק אותן. סביר להניח שהם גם יעשו מאמץ להפסיק את העניין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סלקום מתקשרים פעם בשלושה חודשים, קבוע.

הם תמיד מדברים איתי ברוסית, כאילו שזה יעזור.

פעם אחרונה הם הגזימו לגמרי, התקשרה נציגה ובקול של רוסיה זורמת התחילה את השיחה בשפה הרוסית באופן הבא:

נציגה זורמת: דניס?

אני: כן?

נציגה זורמת: היי, זאת אנה.

אני: איזו אנה?

נציגה זורמת: אנה נו, אתה לא זוכר משישי שעבר?

אני: *מנסה להיזכר אם הצלחתי ליזום איזו שלישיה ואז חוטף כאפה ווירטואלית מאישתי, לא לא זוכר.

נציגה זורמת: אתה מעליב אותי!

אני: הממ... אוקי.

נציגה זורמת: סתאאאם זאת אנה מסלקום.

אני: האאאא, אנה מסלקום? "פושלה נאחוי" - ניתוק.

השיטה הזאת מאוד (מאוד) עצבנה אותי, אם אישתי הייתה לידי היא הייתה שולחת אותי לעמוד בפינה ולהיזכר מי זאת אנה מיום שישי האחרון.

אחרי זה לך תוכיח שאין לך אחות.

נראה לי מקרה קלאסי של "הגדלת ראש". בכל מקרה, חזק. אני הייתי זורם ומנסה לקבוע איתה דייט, רק בשביל הקטע.

גם אצלי, חברת הסלולר ניסתה כמה פעמים לעניין אותי, אבל אחרי שהבנתי שזה שהם, לא עניתי במשך כמה שבועות למספרים חסויים ונחשו מה? עברו הלאה.

פורסם

טפו טפו התקשרו אלי רק פעם אחת, מסלקום, מישהי גסה שלא בדיוק יודעת את העבודה שלה, ושאלה אותי למה אני לא עובר אליהם. הסברתי לה שאין שום תכנית ברשת שיכולה להשתוות לתכנית חיילים שיש לי כרגע בפלאפון, וכשהיא התחילה להגיד שברור שיש ושהיא יכולה להציע לי משהו הרבה יותר משתלם, אמרתי לה בעדינות שאני מבין שבאמת כל מילה של הסוכנים הפרטיים היא שקר ושיהיה לה יום נהדר.

מקווה שהם באמת ויתרו עלי.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני לא מכיר את החברה, אבל משיחה שאתמול עשיתי אלהם, בשביל לקבל הצעת מחיר לגביי מכשיר אייפון חדש, כי באורגנ' המחירים מוגזמים, הנציגה החוצפנית ענתה לי, ואני לא שמעתי אותה טוב, אמרתי לה, מאמי את יכולה בבקשה לדבר יותר בקול אני לא שומע אותך, ההיא עונה לי, כככככככה יותר טוב? אתההה מרוצההההה עכשיוו? בזלזול כזה, אני כזה, תגידי לי עם מי את חושבת שאת מדברת ככה?, מה את נמצאת בשוק, והיא ניתקה לי :|

לאחר מכן, התקשרתי שוב ענתה לי נציגה אחרת, שגם היא ממש לא נעימה לאוזן, ודיי חוצפנית, ולאחר שהיא הבינה שאני דיי מכיר את כל הקומבינות שלהם אז היא התחילה לשחק אותה, סבבה אתה יכול לא לעבור, ובכלל אפילו לא הזכירה על ה 30 ש"ח שמגיע לי אם אני עובר מחברה מתחרה =\, קיצר חברה מינוססס

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

מה כל כך קשה בלהגיד "לא מעוניין, תודה" עוד לפני שהם מספיקים להגיד את שם החברה?

תחסוך זמן גם מעצמך וגם מהנציג המסכן שעובד שם בשכר מינימום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...