Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היה לי אוטו שצבעתי לו את פסי הפלסטיק שנמצאים על הפגושים מסביב לרכב, וצבעתי אותם אצל פחח "מורשה" (צבע לפי הקוד שרשום על הרכב), אבל, כעבור שבועיים בשמש הצבע התחיל להתקלף, לא כולו כמובן אבל בכמה נקודות מסוימות , וזה נתן מראה מכוער ממש (כאילו שהאוטו עבר כמה שיפשופים).

השאלה , האם הפחח לא מקצוען מספיק, או שיש שיטות מסויימות לצביעת פלסטיק שהוא לא ידע עליהם (איזה חומרים מסויימים , צבע יסוד מיוחד לפלסטיק ...) ?

עיצתכם בבקשה

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

אין שום סיבה שפלסטיק יתקלף אם העבודה בוצעה כראוי, תחזור לפחח ותדרוש לבצע עבודה חוזרת.

פורסם

אני אומנם צבע חובב , אך אני יודע את התהליך הרצוי לצביעת פלסטיק ופח בכלל .

ראשית לפני שצבועים חלק - נאמר במקרה שלך פלסטיק .

משייפים אותו ע"מ להוריד את הברק ובכך ליצור היצמדות של הצבע החדש שיצבע עליו .

לאחר הליטוש של הברק , מנקים בצורה יסודית את המשטח מאבק .

לאחר מכן בעזרת מטלית "טק רק" - מטלית אשר לא משאירה סיבים כלל - מנקים שוב עם אנטי סיליקון - הפלסטיק מכיל סיליקון .

לאחר הניקוי מתיזים מקשר לפלסטיק ממתינים לערך כ- 7 דק' ואז מתיזים פעמיים את הצבע הרצוי , כשמחכים בין שכבה לשכבה לערך כ- 7 דק .

על קצה המזלג : יתכן שהפחח שלך שייף אך לא מספיק , יתכן שהוא לא שם מקשר לפלסטיק , יתכן ששם יותר מדי מדלל בצבע ויש עוד הרבה אפשרויות .

המסקנה : הוא לא ביצע את העבודה כהלכה אתה לא צריך לחקור ולנסות לגלות מה גרם לקילוף בצבע .

הוא לא מקצועי נקודה .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...