Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

על איזה שנתון ללכת ברכב הזה? כמה קילומטרים יחשבו יותר מדי ?

מאיפה עדיף לדעתכם לקנות- מחברה כמו אלדן לדוגמא, או לחפש בשוק הפרטי. אני לא מתכוון לפתוח דיון על כדאיות קניה מהשכרה, אני בעצמי קניתי פיאט פונטו מאלדן, אלא בגלל שזה רכב עבודה האם התקופה שלו בהשכרה תהרוס אותו הרבה יותר מאשר בשוק פרטי?

תודה מראש לכולם.

פורסם

כעיקרון זה רכב עמיד מאוד. הרבה מהם באלדן שימשו כניידות שירות ולא כרכבי השכרה כך שחייהו היו קלים.

לגבי שנתון, לך על הכי חדששאתה יכול לקנות.

מבחינת קילומטרז' הקודמת שלי עשתה 300K ונמכרה במצב מצויין והנוכחית כבר עם 100K.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא שנתון 2002- זה בלי טורבו.

ב"צורה החדשה" (בלי הגריל טרקטור השחור מקדימה) יש עוד 5 כ"ס. נדמה לי שזה משנת 2004 או 2005.

במסחריות קלות אני לא מאמין שתמצא פחות מ 40-45 אלף ק"מ לשנה, אם תמצא זו תהיה מציאה טובה.

הדובלו בחברה שלנו היתה יד ראשונה בשלמה סיקסט, ואני קניתי אותה לאחר עוד יד אצל חבר פורום, ממה שהיה לי לא הבחנתי בשום בלאי חריג מהתקופה שהיא היתה בהשכרה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...