Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בשכרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עברת תנועה של נהיגה בשכרות היא רישום פלילי, היא תופיע לך ברישום התעבורתי שלך, מה זה אומר מבחינתך?

ברגע שתעצר ע"י שוטר והוא יבדוק אותך במסוף המשטרתי, הוא יראה מתי הורשעת ומה הסיבה.

בשימוע מול הקצין הוא מקבל את התיק שלך, זה תיק האישום שיציגו לשופט בבית המשפט.

בתיק הנ"ל יש את כל החומר שישמש נגדך במשפט, בין היתר יש את דוח המאפיינים והשאלות שהשוטרים שאלו אותך (מה שתית? כמה? הבדיקה של הצעדים, שיווי משקל וכו').

בתיק יהיה גם את הפלט האישי שלך של בדיקת הנשיפה שעשית יחד עם אימות המכשיר.

אין לי מושג אם הוא יתן לך לראות את התיק שלך, אבל אתה יכל תמיד לבקש בנימוס מהקצין.

*לפני מספר דקות הראו בערוץ 2 כתבה על נהיגה בשכרות ועל החרמת הרכבים.

אכסנת רכב במגרש עולה 12 ש"ח ליום במגרש נעמן בפ"ת.

ל'

תיקון קטן, 14 ש"ח ליום... :?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאסוף כסף ותפנה לעורך דין.

דבר ראשון, עורך דין יכול להחזיר לך את הרכב ולבטל את ההחרמה.

דבר שני, רק עם עורך דין יהיה לך סיכוי לצאת עם שלילה של 11 חודש. תזכור ששלילה מעל לשנה, גוררת הוצאת רשיון נהיגה מחדש.

פורסם

לצערי היה לי מקרה דומה

המכשיר הראה 300 מ"ל שזה מעט מעל הגבול

אחרי איזה שעה של עיכוב בתחנה בפ"ת, הוא אמר לי לקרוא למישהו שיקח את האוטו... אמרתי לו שאני לא שיכור ושאני יכול לנהוג בעצמי, "אפילו תעשה לי עוד בדיקה" הפצרתי בו. הוא השתכנע, המכשיר הראה 130 מ"ל, ושחרר אותי לדרכי.

הוא היה ממש נחמד, והוא זה שאמר לי אולי 10 פעמים להגיע עם בעל הרכב אחרת הקצין עלול לחשוב שאתה "לא מכבד אותו" ויחרים את האוטו.

ביום ראשון שהלכתי לקצין הגעתי עם אבא שלי (בעל הרכב) ע"פ הנחיית שוטר התנועה שנתן לי את הדוח.

אני בסופו של יום קיבלתי שלילה לחודש (מנהלי) וזימון לבית משפט לעוד 8 חודש... הרכב לא הוחרם.

פורסם

דבר שני, רק עם עורך דין יהיה לך סיכוי לצאת עם שלילה של 11 חודש. תזכור ששלילה מעל לשנה, גוררת הוצאת רשיון נהיגה מחדש.

שלילה מעל 3 חודשים גוררת הוצאת רשיון נהיגה מחדש

פורסם

אז זה מעל שנה או מעל 3 חודשים?

ומה לגבי נקודות? לפי אתר משרד התחבורה רשום כי אין נקודות עבור עבירה זאת (סמל עבירה - 6603), אבל השוטר רשם בדו"ח כי זה 10 נקודות.

פורסם

לפי החנ"א שברשותי ומעודכנת לשנת 2005 אין לסעיף 6603 נקודות וזו הזמנה לדין בלבד.

צ'ופצ'יק לפי התאור שלך חלפה כשעה, זה זמן סביר שבו האלכוהול יתפוגג מהגוף שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דוקטור זו לא תגלית.

הבחור נתפס עם כמות של מעל הכמות המותרת 300, כשאוכפים מכמות של 260.

עברה כשעה, יכל להיות שהוא אכל שתה, והאלכוהול בגופו ירד לכמות הזו.

לא צריך להיות דוקטור וללמוד לתואר כדי להגיע למסקנה הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תגובה מעין זו של זילזול במדע מזכירה לי קטע בספרו של בולגאקוב "לבו של כלב" בו הגיבור הקומוניסט החדש שנוצר מכלב מגיב על הצעתו של פרופסור ללמוד מספרים כך: "למה לקרוא את ההתכתבות של מרקס וקאוטסקי - צריך פשוט לקחת את הכל ולחלק".

בכל אופן, את ירידת האלכוהול בדם בזמן יש לחלק באופן אחר, לא כפי שאת חושבת. לפוסט זה אני מצרף דף מחוות דעת של משרד הבריאות הגרמני אשר הוגשה לבית המשפט הפדראלי של גרמניה:

Unfall-und Sicherheitsforschung StraBenverkehr (Heft 86, 1992)

והיא נחשבת למסמך הרציני ביותר בספרות. בגרף 31 ניתן לראות דוגמה לשינוי ריכוז האלכוהול בדם עם הזמן. ובכן, בד"כ שעה/שעה וחצי ראשונים הינם השלב הספיגה, בו הריכוז עולה (מאוד חשוב לשים לב על הקפיצות - הן מחייבות השהייה בין לקיחת דגימות הנשיפה). לאחר מכן מגיע שלב האלימינציה, בו הריכוז יורד בהדרגה. אגב, את קצב הירידה ניתן לנבא באמצעות נוסחת וולדמרק, והדבר נעשה במספר רשויות ברחבי העולם (חישוב לאחר - מה היה ריכוז במועד הנהיגה, ולאומת הריכוז במועד הבדיקה). ניתן לראות שאין שום סיכוי שהריכוז ירד פי-2 תוך שעה.

אז למה בכל זאת פעם יצא 300 ופעם 130? ההסבר היחיד שניתן לספק הוא אי-התאמה של תיפעול המכשיר בארץ לתקנים. במכשיר שכזה כל דבר יכול להיות. פשוט אסור לשתות ולו כמות קטנה ביותר ולנהוג, בין היתר בגלל שהמכשיר עלול להרשיע גם בריכוזים נמוכים ביותר.

Pages from atemalkoholanalyse.pdf

פורסם

לא מזלזלת במדע, אני אומרת שלא צריך להיות מומחה ולדעת שעם הזמן שחולף כמות האלכוהול בגוף תרד.

לא מטיפה מוסר לאף אחד ולא אומרת לאף אחד מה לעשות, אבל מי ששתה שישא בתוצאות, כרגע במדינה שלנו הוחלט כי הינשוף הוא הבסיס להרשעת נהגים ולמדידה של כמות האלכוהול בגוף אז זה מה שיהיה בפועל.

כל כך קשה לצאת עם חברים ולוותר על שתיה?

ל'

פורסם
לא מזלזלת במדע, אני אומרת שלא צריך להיות מומחה ולדעת...

אם זה לא זילזול במדע ואז מה כן?

כרגע במדינה שלנו הוחלט כי הינשוף הוא הבסיס להרשעת נהגים ולמדידה של כמות האלכוהול בגוף

אם כל הכבוד, למשטרה אין בלעדיות על המדינה. יש גם הרשות השופטת והיא כרגע דנה במרץ בנושא.

פורסם

זה נקרא הגיון בריא, לא כולם בפורום כאן עברו כמוך הכשרה וקיבלו תואר על כך, הגיון בריא אומר וזה מה שקורה בפועל, שלאחר שתיה של אלכוהול ככל שהזמן עובר כמות האלכוהול בגוף פוחתת עד אשר היא מתנדפת לגמרי.

המשטרה תפעל לפי הדרך שיציבו לה, כרגע הינשוף מבצע את אכיפת השכרות, אם וכאשר יוחלט אחרת המשטרה תבצע זאת.

ל'

פורסם
אז ב"שעה טובה" עצרו אותי היום בלילה על נהיגה בשכרות לטענתם. המכשיר הראה על 595 מק"ג לליטר (או איך שזה לא נקרא). אני לא אתחיל להסביר למה אין סיכוי שזאת המדידה נכונה (את זה אני אצטרך לעשות בבית המשפט כנראה, וסביר להניח שזה גם ככה לא ישכנע רבים פה), ויש לי רק כמה שאלות לגבי כל התהליך.

אם זה משנה, אני בן 23 וחצי, עם רשיון 6 שנים וחצי, ללא עבירות קודמות. במועד המשפט (ספטמבר) אני אהיה בן 24. הרכב הוא של ההורים.

ולשאלות:

1. לקחו לי את הרשיון ורשיון הרכב, וזימנו אותי לשימוע אצל קצין משטרה היום. אממה, הוא מיהר, ולכן השימוע נדחה ליום ראשון.

האם 30 יום פסילה + השבתת רכב לכמה שבועות זה משהו ודאי, או שמא יש אפשרות שזה יגמר בפחות?

2. עורך דין לכל התהליך עולה בסביבות ה6 אלף, סכום כסף שאין לי, ולא נעים לי לבקש מההורים. במידה ואני מגיע למשפט ללא עורך דין, האם שנתיים פסילה זה באמת דבר שקורה (בהתחשב בכך שאין לי עבירות קודמות)?

תודה.

@אתה חייב לקחת עוך דין.

@זכותך המלאה לראות את דו"ח שנמצא אצל הקצין(לא הזמנה לבית המשפט)אפילו אני מציע לך לצלם אותו.

בהצלחה

והכי חשוב:

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

אם העבירה בוצעה בתחום בימ"ש לתעבורה ת"א , יש סיכוי שתיפסל מנהלתית עד תום ההליכים כלומר עד למשפט . תביעות תעבורה ת"א מגישים בקשה כזאת לכל מי שתוצאתו בינשוף היא מעל 500 מיקרוגרם.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...