רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,569 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 37 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
טוב, לא ממש על הכביש אלא על מגרש סגור אבל בכל זאת. הרכב נראה פצצה, לדעתי הולך לתת בראש להרבה מתחרים. שמעתי שיש כמה בכירים בענף הרכב שכבר הזמינו אופטלגין פרטים נוספים בהמשך...
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/item/2888860 מעניין. התחושה שלי אומרת שאין להם סיכוי.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. במזג האוויר הזה עושים שימוש יותר מתמיד בנתזים (שפריצרים) של המגבים כדי להוריד את כל הג'יפה מהשמשות. לאחרונה הנתזים הפסיקו לעבוד לי וממבט חטוף נראה כי נסתמו עקב אבנית. אני ממלא את המים שם במי ברז שכנראה שזו הטעות שלי. רציתי לשאול אם יש לזה פתרון או שאני צריך להחליף את המנגנון. אפשר לשים מסיר אבנית במיכל או משהו כזה וזה יפתח את זה, או שיש סיכוי שהחומר הזה כשמתיזים אותו עלול לפגוע בצבע של הרכב? תודה מראש על התגובות.
הודעה אחרונה מאת TDean, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, ביום ראשון אני נוסע למודיעין לבדוק רכב ואני זקוק להמלצה למכון בדיקה שמבצע רק בדיקת שלדה או לחילופין פחח טוב שמציע שירות כזה. יש חיה כזאת? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שמתי לב שלאחרונה מתחילים להשתמש במנועי 3 צילינדרים מוגדשים ומוציאים מהם הספק יפה מאוד, במה הם שונים מ4 צילינדרים חוץ מכמות הבוכנות בעצם? יש סיבה שה3 צילינדרים חזק יותר מ4? (ראה ערך האיביזות החדשות, פיג'ו החדשות) התצורה שלהם שונה? מיקום הצילינדרים? במה הם יותר יעילים? אני משער שכדי להוציא 110 כ"ס ממנוע בנפח 1,000 סמ"ק לעומת 105 מ1,200 צריך לגדוש בלחץ גבוה יחסית, מה שיגרום לבלאי מואץ (לטורבו בעיקר) לעומת המנוע הקודם, לא? או שהעובדה ש4 צילינדרים הם 300 סמ"ק כל אחד וב3 צילינדרים הם 333 סמ"ק כל אחד, ככה שהם בעצם גדולים יותר ויכולים לעמוד ביותר עומס? אשמח אם תעשו לי סדר
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
לא יודע בדיוק מתי היא הגיעה אבל קרדיט לאתרור גינזבורג
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
תמונות ראשונות של יונדאי i35 אלנטרה החדשה דלפו לרשת, היישר מפס הייצור של יונדאי בקוריאה. אלו הן התמונות הראשונות של יונדאי i35 אלנטרה החדשה, היישר מפס הייצור של הדגם בדרום קוריאה - שם היא משווקת כיונדאי אוונטה - באדיבותו של אחד העובדים הפחות נאמנים ליצרן. התמונות אמנם שייכות לגרסה לשוק המקומי, שם הדגם ישווק בחודש הבא, אך אנחנו לא צופים כל שינוי וויזואלי לעומת הדגם שישווק כאן אצלנו בשנה הבאה, כיונדאי i35 החדשה או כיונדאי אלנטרה החדשה במידה ויחזרו בכלמוביל היבואנית לשם המקורי של הדגם. עד היום יונדאי לא חשפה כל פרט טכני על הדגם, אך ניתן לצפות שהאלנטרה החדשה מבוססת על פלטפורמה משודרגת של הדגם הנוכחי וכן תציעה מידות דומות לאלו של הדגם הנוכחי…
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם רכב נרשם על שם עמית חבר ? בקיצור מי יכול להאיר את עיני בתהליך ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 21 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
http://www.worldcarfans.com/115090198348/seat-introduces-ibiza-cupra-facelift-with-192-ps-18-liter
הודעה אחרונה מאת tomer321, -
למישהו יש אולי תובנות. איך דווקא השוטרים נכנסו ראש בראש עם הרכב? אם זיהו רכב שנוסע נגד כיוון התנועה, זו התכנית הכי טובה שהצליחו לגבש? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4698648,00.html
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
לפני כשבוע כשמזג האוויר היה סוער נסעתי באיזור ביתי ופתאום שמעתי בום כאילו חלק מהרכב קרס לרגע, והבנתי שנתקלתי בבור. כשחזרתי הביתה שמתי לב שהאוויר מהצמיג האחורי יצא ודי מהר לא נשאר בו אוויר כלל. אחרי החלפה לגלגל ספייר הלכתי לפנצ'רמאכר שאמר שזהו לא פנצ'ר אלה חריץ בדופן שנוצר כתוצאה מבור, ואין ברירה אלה להחליף צמיג. באותו רגע התבאסתי לחלוטין, רק לפני 4 חודשים החלפתי לרביעייה של גודייר בעלות 3000 ש"ח, והרי בB4 צריך להחליף רק רביעיות! נסעתי לאוטו דיפו, איפה שרכשתי את הרביעייה ושאלתי אם יש אחריות על נזק כזה, הרי הצמיג חדש ולא סביר שבבור הראשון הוא יתפוצץ. נאמר לי שבגדול אין אחריות אבל אם אני רוצה אני מוזמן לרכוש צמיג אחר ובנתיים הם ישלחו אותו לבדיקה ויצרו איתי קשר כשיג…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 22.6 אלף צפיות
האם בעתיד זכות ציבורית למונית תעלה יותר ממחירה הנוכחי וכך אפשר להרוויח ? כמה עולה זכות כזו מהמדינה ? כמה עולה זכות כזו מפרטי ? האם היא לעד / מוגבלת בזמן ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 876 צפיות
קראתי בשרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?573046-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%98-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95-2015 שיש בקרת שיוט מובנת בפיקנטו 2015. האם יש גם ב-2013? תודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
MONZA GP !
מאת ramimos- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
חזרנו, מוטי ואנוכי מסופ"ש במונזה. פעם שישית שלי שם. כבר מתחילים להתארגן לקראת שנה הבאה.
הודעה אחרונה מאת ramimos, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
רציתי לשאול אם מנוע 1.4 150 שמותקן בפאסאט וגולף החדשות זה אותו מנוע שמותקן באודי Q3 1.4 150? שאלה נוספת, לא מזמן אני נהגתי באודי Q3 שבה מותקן גיר dsg עם 6 הילוכים, מה שהפתיע אותי זה שהוא לא החזיק את ההילוך בירידה ולא יצר בלימת מנוע כמו גיר DSG 7, זה מצב נורמאלי? אפשר אכשהו להפעיל את הפונקציה הזאות דרך המחשב דרך? תודה,
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 5 תגובות
- 960 צפיות
הרכב של אשתי ,פיג'ו 206 שנת 2001 , נפח מנוע 1600. זה הדגם של ה-90 או 110 כוח סוס? ברשיון רכב לא מופיע כוח סוס , רק דגם מנוע : "NFZ" למישהו יש מושג איך ניתן לברר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MichaelCohen, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 64 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מאזדה 3 חדשה 2000 5 דלתות. לא ממש הצלחתי למצוא פרטים לגבי ארץ הייצור שלה. הבנתי מהסוכנות של הונדה שהסיויק 5 דלתות מיוצרת באנגליה. ראיתי שיש דגמים של מאזדה שמיוצרים בסין... למישהו יש מושג לגבי זה?
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני נוהגת פחות משנה, וסהכ סבבה לגמרי... אבל מרגישה שהמראה הימנית הרחוקה ממני לא מספיקה לי. יש לי חוסר ביטחון מסויים במעבר נתיבים בלילה, כשיש תנועה ערה (איילון לדוגמא) אני תוהה לעצמי אם זה עניין של ניסיון או שכדאי להתקין מראת עזר/פתרון אחר... ? יש לציין שהבעיה לא קיימת במראה השמאלית הקרובה.
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 986 צפיות
היי, ניסינו 2 גגונים אוניברסליים שלא התאימו לרכב הזה מבחינת הרוחב. ידוע למישהו על גגון ספציפי שמתאים ואיפה אפשר לרכוש? תקציב עד 300 שקלים
הודעה אחרונה מאת TheHunter88, -
הרעיון לשרשור הזה (אם יהפוך לכזה) הגיע אלי ביום הקיץ הכי (כול הקיץ הזה הוא "הכי") חם השנה. יצאתי מהעבודה כאשר אני מדלג על אבני האספלט האדומות הידועות בחיבתם היתרה לקרני השמש, לעבר המאזדה 3 ליסינג שלי, מייחל לרגע בו אניע את הרכב, אדליק את המזגן, אחכה בחוץ עוד 2 דקות ואכנס לעולם שכולו קור משקר. וכך היה: הרכב הונע, המזגן הודלק (רכב ליסינג, רכב ליסינג... אבל עדין מכבה מזגן ביציאה), קירר את הגיהנום, ויצאנו לדרך. מרפי המתין שאעלה על הכביש הראשי ואתרחק מעט מכול ישוב והחליט לפעול. בתנועה אחת, ללא כל אזהרה, שבק המזגן חיים וכאילו להכעיס, החל מוציא חום שאפילו סמאל מלאך המוות היה מתחנן למות. וכול זה קורה ב14:30 בצהרי היום החם בשנה, שאני מכונס במכנסיים ארוכים, ומכופתר לכסא (הלא נוח גם…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
מי שעקב יותר ומי שפחות כנראה יודע כבר שהגיר שלי החזיר נשמתו לבורא הגירים הודות לטיפול המסור של הבעלים הקודמים והיחס החם (תרתי משמע) שלי לרכב. סקירת האופציות שעמדו בפני העלתה את האופציות הבאות: 1.לקנות גיר חדש ממרצדס, סיפור זול של מעל 50,000 שקלים (במושגי חו"ל). 2.לייבא גיר משומש מארה"ב, סיפור של 10-12K שקלים כולל יבוא וכמובן אין אחריות לרמת האמינות שהוא יגלה. 3.לעשות שיפוץ חלקי, עלות בסדר גודל דומה לזה של הגיר המשומש. 4.לעשות שיפוץ מלא בעלות של כ-22K שקלים. הלכתי על האופציה הרביעית עם שיפוץ שבעצם כלל החלפת כל מה שקשור לגיר למעט הגירים עצמם, הווה אומר פלטות קלאץ', גוף שסתומים, כל האלקטרוניקה של הגיר, כל האטמים למינהם, ממיר מומנט וכמובן פילטר וכו'. הגיר פור…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
להלן המחירים כפי שפורסמו ע"י היבואן חטיבת סיאט מבית צ'מפיון מוטורס - 1.2 טורבו 90 כ"ס ידני 5 דלתות רפרנס - 75,900 שקל. 1.0 טורבו 110 כ"ס ידני 5 דלתות סטייל - 78,900 שקל. 1.0 טורבו 110 כ"ס אוטו' 5 דלתות סטייל - 86,900 שקל - מחיר השקה 83,900 שקל. 1.0 טורבו 110 כ"ס FR ידני - 103,900 לדגם 3 דלתות ו-105,900 לדגם 5 דלתות. 1.0 טורבו 110 כ"ס FR אוטו' - 110,900 לדגם 3 דלתות ו-112,900 לדגם 5 דלתות. כל הפרטים, מחירים ומפרט טכני - כאן: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2229/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%AA-%D7%91%D7…
הודעה אחרונה מאת fender, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש פנסי ערפל לסובארו אימפרזה ני אייג שנת 2001. מישהו יכול לכוון אותי? נ.ב מצרף תמונה תודה לכולם!!!
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותנו פוקוס 2011 שנרכשה מליסינג, ואני מתכוון לקנות בקרוב כיסא בטיחות עם ISOFIX. (קניתי את הרכב בלי איזופיקס אבל התקנתי אח"כ דרך המוסך המורשה) הבעיה היא, שרק עכשיו גיליתי שלכסאות הבטיחות עם ISOFIX ישנה גם רצועה עם וו חיבור שמתחבר לחלקו האחורי של המושב , ובפוקוס אין לאן לחבר את הוו הזה. האם יש פה מישהו שמכיר את הבעיה ? או לחלופין אם אתם בעלי פורד פוקוס אשמח לשמוע על המלצה לכיסא בטיחות (מגיל 0) תודה!
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
שלום רב ברשותי פורד מונדאו 2009 טרנד. עם סיבוב המפתח בסוויץ' נדלקות נורות בקרה/אזהרה שונות בלוח השעונים. אינני רואה את נורית הביקורת של כריות האויר. מישהו יכול לומר לי היכן המיקום של נורה זו בלוח השעונים ? תודה.
הודעה אחרונה מאת vigi, -
- 8 תגובות
- 949 צפיות
שלום,לחבר שלי יש רכב מסוג קרייזלר c300 ובלוח שעונים מופיע לו האותיות s,sw,n,w וזה כל הזמן משתנה לו בנהיגה כל שנייה מופיע אות אחרת,רציתי לדעת מה זה אומר? ומה זה עושה? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת יהודה גבריאל, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אין הרבה מה להוסיף. אבל בכתבה ציינו שרוב הרכבים זה מהדגמים העממיים (הגדרה לא ממש קולעת). אני רואה את המספרים ושואל את עצמי. האם לרובם/כולם יש כבר נכס משלהם + נכס להשקעה כך שהם קונים את הרכב בהון פנוי אמיתי? אני יודע שזו שאלה נדושה וטחונה, אבל אני מופתע כל פעם מחדש מהתופעה הזו. כשאתה מסתכל על שוק הרכב אתה לא יכול שלא להגיד שהמצב בישראל פשוט מצויין.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 942 צפיות
ראשית נאחל מזלטובבב ללואיג'י ורוזאנה שנישאו ביום א בקתדלרה על שם אנדראס הקדוש (אנדראס ,או אנדריו באנגלית, היה "משלנו", אחד השליחים של ישו...). הקתדרלה נמצאת בעיירה בשם אמאלפי לא הרחק מנפולי. למה דווקא בפורום של חובבי המכוניות?תראו את רכב החתן כלה..(מזראטי קווטרופורטה) כיאה למעמד הגעתי ברכב "צנוע", מרצדס C שכורה... .
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
ממה שקראתי קצת בפורום הבנתי שמשומשים לא יעברו במכס מפני שזה אביזר בטיחותי. מישהו יודע מה לגבי הזמנת רביעייה חדשה, אם זה עובר מכס או לא, ואם כן אז זה משתלם?
הודעה אחרונה מאת Menro, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 969 צפיות
שלום, מודל 2008, גיר רובוטית. לאחרונה התחילה ברכב תופעה מעניינת: לעיתים, בתחילת נסיעה המנוע לא מעלה טורים למרות שנראה שמשולב הילוך. זה יכול לקרות גם בראשון וגם ברוורס. לא קורה תמיד, אבל לרוב בתחילת נסיעה. קורה גם לאחר החלפת מצבר חדש. לרוב, הרמה של הרגל ולחיצה מחדש על דוושת הגז פותרת את הבעייה. לפני שנה הוחלף מצמד והעברת ההילוכים חלקה ונעימה. אין השהייה במהלך נסיעה ואין בעיה בהעברת ההילוכים. לפני כשבוע עשיתי ניקוי מצערת ולימוד מחדש. התופעה התגברה וביומיים אחר כך הורגשה השהייה גם בהילוך שני. בבדיקה של הרובוט לא נתגלתה תקלה. אשמח לקבל עצה טובה.
הודעה אחרונה מאת טוניפי,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מיץ פטל
- quzzaa
- פאר האורה
- Haim_gds
- Shay Shd Dave
- TomerP
- ArikB
- טויוטה סופרה
- VromVrom
- Froyne
- אתרוג
- לירון .ה.