Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחסום עם דוקרנים היה מציל את המצב. לא ברור כיצד המכונית של השוטרים שעטה היישר לכיוון מכונית הקשיש מבלי לשים לב. רואים משאית בנתיב הימני שעוברת בנונשלנטיות.

וסליחה על מה שאגיד עכשיו: את מרבית הנשים ואת כל הקשישים, צריך להוריד מהכביש לצמיתות. זו המציאות ואני רואה את זה מדי יום, את כל הסכנות שהם יוצרים ואת חוסר ההבנה המוחלט שלהם ב"מה אני צריך לעשות כשאני מתפעל רכב על הכביש". אני יודע שגם כשאני אהיה קשיש וארגיש שאיבדתי את החדות שלי, אני לא אחפש שום דבר על הכביש, עם כל האהבה שלי למכוניות.

פורסם (נערך)

יש לשוטרים האלה מזל שהוא היה ביונדאי גטס.

מעניין למה הם נסעו כל כך מהר כשידעו שיש רכב שנוסע נגד כיון התנועה.

השערה שלי - מהדיווח שהתקבל למשטרה הם הבינו שהוא נוסע דרומה ולא צפונה כפי שהיה באמת, והשוטרים טסו בכביש כדי לנסות להגיע אליו, גם אם זה יהיה בחלק השני של הכביש.

אולי הם נסעו 160, כשראו אותו התחילו לבלום (אם לחבר את מהירות שני הרכבים לא היה להם הרבה זמן להגיב), ופגעו בו במשהו כמו 110 קמ"ש.

שימו לב שגם בסרטון, הבחורה לא אומרת למוקד לאיזה כיוון הוא נוסע.

אגב, הכי מוזר:

קיימת עדות של נהג מונית שראה אותו קודם נוסע נגד כיוון התנועה ועזר לו להסתובב, אך משום מה הנהג שוב שינה כיוון.

WTF?!

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

לגיטימי להעלות טיעונים בעניין הצורה שבה נבלם הרכב של הקשיש, יכול להיות שהיו לא מעט דרכים לסיים את האירוע ללא התאונה הקשה הזאת.

זה מאוד קל ונוח להעלות את כל הטיעונים האלה כשיושבים בבית\משרד מאחורי המקלדת וללא לחץ.

זה הופך לקצת יותר בעייתי כשאתה במרדף נגד השעון כשאתה בדרך לפתתה מתקתקת .

נכון לרגע זה וממה שידוע (שזה לא הרבה) אני חושב שלא מעט פה עושים עוול לשוטרים האלה, יש כאן התלהמות מיותרת שמזכירה מדי טוקבקיסטים מ-ynet.

נראה לכם שזו היתה דרך הפעולה שהשוטרים תכננו, כלומר קיבלו את הדיווח בקשר ואמרו אחד לשני "יאללה, מתאבדים עליו!"?

צאו מהסרט, אתם בקושי יודעים משהו על התאונה וכבר ממהרים לצלוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני יודע שגם כשאני אהיה קשיש וארגיש שאיבדתי את החדות שלי, אני לא אחפש שום דבר על הכביש, עם כל האהבה שלי למכוניות.

הבעיה היא אחרת: מה יקרה אם חלילה תאבד את החדות שלך ברמה כזאת שאפילו לא תשים לב שאיבדת אותה?

בלי קשר, אני מסכים שדוקרנים כנראה היו גורמים לסיפור הזה להסתיים לגמרי אחרת. לדעתי, במחלפים ובצמתים שבהם עלול להיווצר בלבול מהסוג הזה שראינו, מן הראוי להתקין מחסום דוקרנים חד-כיווני שימנע את הישנותן של תאונות מצערות כאלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זקנים עוברים בדיקות מקיפות כדי לבדוק את יכולתם לנהוג, בעבר זה היה נעשה בגיל 80. לא יודע מה המצב היום.

...

אבי בן 77 ולא עושה אף בדיקה, מה שכן הוא וויתר על רישיון ג' מעל 15 טון שהיה לו מכיון שבשבילו הוא כן היה נדרש לבדיקות תכופות.

פורסם
יש לשוטרים האלה מזל שהוא היה ביונדאי גטס.

אטוס, לא גטס.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לדעתי זו I10 מהדור הראשון.

שים לב לפנס הערפל

1029627793_1783664993.jpg getpic.jpg

בגטס וi10 הוא נראה שונה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תוסיף לזה המון שטח כביש לחמוק אליו ובכלל - במצב כזה עדיף אף להתרסק בגדר ולא לפגוע ברכב השני!

ראית את הסרטון? השטח כביש לחמוק אליו היה תפוס ע"י רכב אחר שנסע בנתיב הימני.

לכל מי שהגיב על התנהגות השוטרים, ראיתם את הסרטון? הדיווח למשטרה היה בזמן התאונה, המוקדן שאל שנית כי לא הבין על מה מדברים איתו בכלל ברגע שהתאונה התרחשה.

מחסום עם דוקרנים היה מציל את המצב. לא ברור כיצד המכונית של השוטרים שעטה היישר לכיוון מכונית הקשיש מבלי לשים לב. רואים משאית בנתיב הימני שעוברת בנונשלנטיות.

וסליחה על מה שאגיד עכשיו: את מרבית הנשים ואת כל הקשישים, צריך להוריד מהכביש לצמיתות. זו המציאות ואני רואה את זה מדי יום, את כל הסכנות שהם יוצרים ואת חוסר ההבנה המוחלט שלהם ב"מה אני צריך לעשות כשאני מתפעל רכב על הכביש". אני יודע שגם כשאני אהיה קשיש וארגיש שאיבדתי את החדות שלי, אני לא אחפש שום דבר על הכביש, עם כל האהבה שלי למכוניות.

1. מחסום דוקרנים לא נפרש ע"י המוקדן בצורה טלפתית.

2. נכון שיש נשים שתקועות בשמאלי על 80 קמ"ש בלי להבין מה רוצים מהחיים שלהן עם האיתות, אבל דווקא המצבים הכי מסוכנים שמצאתי את עצמי בהם על כבישי ארצינו נוצרו בגלל גברים שלא יודעים מזה זכות קדימה, איך לעבור נתיבים, למה משמשרות מראות ברכב, חושבים מותר להם הכל וכד'.

הייתי שמחה לפסול לצמיתות רישיונות של אחוז גבוה מהנהגים בארץ, אבל אם להצביע דווקא על נשים גורם לך הרגיש יותר טוב עם עצמך, אז שיהיה לך לבריאות.

3. מאחלת לך באמת להגיע לגיל הזה ועדיין להישאר עם הבנה צלולה של המציאות כדי שתבין לבד ש"איבדת את החדות שלך", רק שהחדות בדר"כ הולכת יחד עם היכולת להבחין בזה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
למרות שאני לא מאשים את השוטרים (כי זמן התגובה מתארך כשאתה נתקל במצב כל כך מפתיע) אתה קצת מגזים.

בכביש הפתוח שדה הראיה שלך ארוך מאוד, אפילו בלילה, כי הקטע הזה בסך הכל מואר ושתי המכוניות עם אורות דולקים.

אם תעשה את החישוב של המהירות שבה תצטרך לנסוע כדי שלא תוכל לעצור בזמן, תגלה שזו מהירות שלא הייתה מביישת רכב רקטי, ולכן זמן להגיב - היה.

תוסיף לזה המון שטח כביש לחמוק אליו ובכלל - במצב כזה עדיף אף להתרסק בגדר ולא לפגוע ברכב השני!

תעשה לעצמך טובה ותתחיל להפנים שהמציאות שונה לגמרי מהתיאוריות.

בדוק כמה זמן נשאר מהרגע שאתה מבין שהאורות שאתה רואה מולך הם בנתיב שלך ולא הנגדי כמו שחשבת ועד לנקודת האל חזור.

על איזה שטח כביש אתה מדבר. ראית את המשאית בנתיב שליד?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לכל מי שהגיב על התנהגות השוטרים, ראיתם את הסרטון? הדיווח למשטרה היה בזמן התאונה, המוקדן שאל שנית כי לא הבין על מה מדברים איתו בכלל ברגע שהתאונה התרחשה.

זה העדכון הראשון שהשוטר הספציפי שקיבל את השיחה קיבל, זה עדיין לא אומר שזה העדכון הראשון שהמשטרה קיבלה. יש הבדל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)
ראית את הסרטון? השטח כביש לחמוק אליו היה תפוס ע"י רכב אחר שנסע בנתיב הימני.

ראיתי. ברגע שהנהג בולם - המשאית חולפת על פניו ואפשר לברוח ימינה. אפשר גם לברוח שמאלה ולפגוע בבטונדה ורק לא לפגוע ברכב מהכיוון הנגדי.

אמרתי ואומר זאת שוב: אני לא מאשים את השוטרים, כי הסיטואציה של רכב שמגיע מהכיוון הנגדי איננה צפויה ולכן זמן התגובה בה מתארך והנהג נכנס להלם...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
שים לב לפנס הערפל

[ATTACH=CONFIG]436619[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]436620[/ATTACH]

בגטס וi10 הוא נראה שונה

צודק.

התכוונתי בדיוק לצורה הזאת פשוט חשבתי שזה כבר היה הדור הראשון של ה-I10.

• תוכן חדש...