Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ויותר מזה, גם היה נהג מונית שאמר לו שהוא נוסע נגד כיוון התנועה ואיפשר לו להסתובב.

לאחר מכן הוא שוב חזר לסוע נגד כיוון התנועה מסיבה כלשהיא.

פורסם
נדמה לי שהמשטרה מנסה לנכס לה קרדיט ( ולא בפעם הראשונה ) על מעשה אקראי.

לא כך חוסמים מכונית נגגד כיוון התנועה, לא כך נוסעת ניידת בעת קריאה לאירוע ( לא צ'קלקה לא 4 וינקרים, למה לנסוע במסלול ימין ולצאת לעקיפה ולא להיות על מסלול שמאל המוקדן שדיברו איתו הבנות, היה מופתע מהדיווח, שלמעשה לפחות 5 דקות לפני כן מישהו אחר דיווח עליו)

בקיצור לא קונה

1. לא ברור לי איזה ציוד היה לאותה ניידת שיטור עירוני, כולל איזה רולרים וסירנה, אם בכלל.

2. יתכן מאד ששתי הקריאות הגיעו לשני מוקדי משטרה שונים - תרחיש סביר ביותר כאשר מדובר בדיווח באמצעות הטלפון הסלולרי - כך שאפילו אם מוקד אחד ידע על המתרחש האחר טרם עודכן, וככל הנראה מדובר בלו"ז קצר מאד. לא לשכוח שלחברות שונות פריסת תחנות בסיס שונה וגם דרך ניתוב השיחות (לפי מיקם גיאוגרפי) שונה, מה שיכול להסביר קישור לתחנות שונות אפילו אם מתקבלים דיווחים משני רכבים סמוכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

סתם שאלה, אני היחיד שחושב שזה ניסיון התאבדות של הנהג??

אפילו בלי להתייחס לזה שאמרו שיש מישהו שהכריח את הנהג לפרסס והוא חזר לנהוג הפוך מכיוון התנועה. הנהג שומר על הנתיב (שזה מראה על יכולת קוגנטיבית מינימלית) ורואים אפילו בסרטון הלא קצר שהוא ראה רכבים עוברים מולו (ואני מניח שבמציאות הוא נסע ככה לפחות עוד דקה 2)... אז אני לא מבין למה זה לא קופץ ישר לכולם לראש. מבחינתי זה מסקנה כמעט בלתי נמנעת. הוא היה יכול להסתובב בכל שנייה ולא עשה את זה.

עריכה אחרונה על ידי mudale222
פורסם

התאבדות? זו אחת התגובות היותר הזויות שקראתי פה בפורום.

בפעם המיליון - הקשיש לא הבין שהוא נוסע בנתיב הנגדי! בגלל זה הוא לא עצר והסתובב!

פורסם

^

כל השרשור הזה הזוי. בחיי שאני לא מבין מה חצי מהמגיבים עושה פה- יש לכם עבודה מובטחת בתור בוחני תנועה מדופלמים. ועוד עשיתם את זה דרך הצג של המחשב, בלי להיות בשטח.

היחיד שאיכשהו יכול להביע דיעה אמיתית על העניין, כתב לכם:

נו, כל אחד פה נעשה בוחן תנועה וקצין בודק שיודע יותר טוב מכולם מה קרה שם בדיוק כי יש לו יכולות רוחניות פנומנליות.

כבר מזמן הבנתי שצריך להפסיק להתייחס לכל תגובה של הישראלי המצוי.

העיקר שאפשר לסקפלץ ספקולציות.

פורסם

ספקולציות מספקלצים, לא מסקפלצים!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התאבדות? זו אחת התגובות היותר הזויות שקראתי פה בפורום.

בפעם המיליון - הקשיש לא הבין שהוא נוסע בנתיב הנגדי! בגלל זה הוא לא עצר והסתובב!

אבל איך אפשר להגיע למצב בריאותי כזה? אני שואל ברצינות... איך אפשר להגיע למצב שאתה מצליח לשמור על נסיעה בנתיב אבל לא רואה כלי רכב שנוסעים הפוך ממך לאורך (כנראה) כמה דקות.

פורסם

מודלה כנראה עדיין לא זכה להורים/סבים וסבתות קשישים.

אני עבדתי בפאב בתל אביב שפעם בשבוע, כמו שעון שוויצרי, היה מתפרץ לנו קשיש עם מספר על היד (גר 2 קומות מעל הפאב) לתוך המטבח, מתחבא מתחת לשולחן עבודה שלי ובוכה וממלמל בגרמנית "הנאצים באים, הנאצים באים".

היה לנו כבר את הטלפון של הבת שלו, רק היא הייתה מסוגלת לבוא, להרגיע אותו, להוציא אותו מתחת לשולחן ולקחת אותו הבייתה.

כל אדם אחר שהיה מנסה לדבר איתו מבחינתו זה היה קצין SS שבא לקחת אותו לטרנספורט.

באלף הזדמנויות אחרות היינו פוגשים אותו בחוץ או שהוא היה בא מחוץ לשעות העבודה לשדתות כוס תה איתנו, היה חומד של אדם שלא נראו עליו שום סימני טרואמה כל שהיא שעבר אי פעם.

וזה מישהוא שעבר טראומה כל שהיא, יש עוד אלפים עם "סתם" שיטיון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אבל איך אפשר להגיע למצב בריאותי כזה? אני שואל ברצינות... איך אפשר להגיע למצב שאתה מצליח לשמור על נסיעה בנתיב אבל לא רואה כלי רכב שנוסעים הפוך ממך לאורך (כנראה) כמה דקות.

הייתי כותב כאן סיפור שלם מה זה אומר קשיש בדימנציה אבל ממש לא מתחשק לי להכנס לזה.

אני רק אגיד בקצרה, אחרי שאני חווה באופן אישי ב-5 שנים האחרונות מה זה התדרדרות קוגניטיבית של קשיש עד למצב של אשפוז בבית אבות במחלקה לתשושי נפש, שאני בהחלט יכול להבין את הסיטואציה אליה הקשיש הגיע.

אני לא מאחל לאף אחד כאן התמודדות עם הורה דימנטי, שחושב שאצלו הכל בסדר והוא לא מבין למה הדברים שקורים לו מתרחשים. החל מהכנסת ביצה על קליפתה למיקרו, דרך יציאה מהבעת בבגדים תחתונים וכלה ב"למה לקחו לי את הרשיון והרכב".

אני מציע למי שאין לו ידע בתחום שלא יצא בהכרזות בסגנון "מה פתאום נתנו לו לנהוג".

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יש הרבה מאד מצבי בלבול, אבדן התמצאות, אבדן זכרון וכו' המופיעים בפתאומיות, בחלקם ללא הסבר ברור, ורבים אפילו חולפים כלא היו. ארועים אלה לא ניתנים לחיזוי, בודאי באדם בריא לכאורה או עם מחלות במצב יציב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...