Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המבינים שטענו שהניידת הזאת קיבלה את הקריאה ויצאה למקום, הדבר לא יכול להיות מכיוון שמדובר בכביש שבאחריותה של משטרת התנועה הארצית וכל אירוע בגזרה הזאת מופנה לניידת של מתנ"א. בנוסף גלי השידור של מתנ"א ושל תחנת חדרה הם שונים לחלוטין ואין סיכוי שניידת של חדרה מאזינה לגל של מתנ"א.

אתה אומר ש -YNET טועים ומטעים? הם כתבו שהניידת הוזעקה למקום בעקבות דיווחים על הנהג, מה שאומר שלא רק שהם כן הוזעקו לשם אלא שהם ידעו שיש רכב שנוסע נגד כיוון התנועה.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זו פעם ראשונה שאתה שומע שליינט לא מספרים את כל האמת או לא חוקרים מספיק כדי להביא את האמת ומעדיפים לייצר כותרות פופוליסטיות?

מנסיון במקרים דומים, לא תהיה הודעה מתפרצת בכלל גלי השידור זה קורה רק כאשר מדובר במחבל או פשע חמור ואין שום סיכוי שאירוע ישלח לניידת שזהו לא תחום הגזרה שלה ושייכת בכלל לתחנה אחרת מזו שאחראית על הכביש המדובר.

בנוסף מדובר בניידת שיטור משולב בתחום העירוני ואין לה שום קשר לאירועים בכביש בינעירוני. כל מי שקצת מבין במשטרה היה רואה ש-YNET לא מדייקים כמו בעוד הרבה כתבות אצלהם.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

השאלה איזה סיבה הייתה להם לנסוע במהירות שהם נסעו בה ? לא קשה לראות שמדובר במהירות גבוהה מאד, מעל 150-160 להערכתי.

אגב - יש בכל הניידות היום מצלמות דרך ? גם במאזדה הזאת אמורה להיות ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אתה אומר ש -YNET טועים ומטעים?

ממליץ לך בחום להפסיק להאמין אמונה עיוורת לכל מה שאומרים בחדשות.

פעם כשהייתי חייל, בחלק לא קטן מהשירות שלי היה לי יותר מדי זמן פנוי במהלך היום. התחביב שפיתחתי לעצמי היה לקרוא עיתונים - כי לא היה יותר מדי מה לעשות חוץ מזה (זה היה טרום עידן סמרטפונים ולפטופים בבסיס). אז הייתי קורא את שני העיתונים שהיו נגישים לי אז - ידיעות אחרונות ומעריב בזה אחר זה. ברור ששניהם פירסמו כתבות על אותו הדבר בדיוק. אבל מה...? חוץ מהכותרות שרמזו שכנראה מדובר באותה הידיעה, הקשר בין תוכן של שתי הכתבות היה רופף משהו... וזה כלל גם עובדות מוצקות כביכול כמו מיקום, מספרים למיניהם וכו'.

את המסקנה תסיק לבד.

פורסם
במציאות של היום בה פיגועים מבוצעים בעזרת כלי רכב הם הגיבו כמו שצריך

פיגועים בעזרת כלי רכב עושים בד"כ בעיר, באמצע היום ולא מתחילים לשייט נגד כיוון התנועה. מפגע רוצה לפגוע בכמה שיותר אזרחים לפני שתופסים /הורגים אותו. לנסוע נגד כיוון התנועה בלילה לא נופל תחת הגדרת פיגוע.

לפי הסרטון נראה שהשוטרים נסעו במהירות גבוהה ונכנסו בו.

נצטרך לחכות לדברי השוטרים, שלמזלם לא נהרגו, ונקווה שיחלימו לגמרי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני מכיר ויודע לזהות כתבות שהם ערוכות ומגמתיות (בכל זאת יש לי תואר ראשון בתקשורת).

פה זה לא המקרה. אולי הניסוח משתמע שאני מתכוון לכל הכתבות ב-YNET אז לא, אני כותב ספציפית על הכתבה הזאת.

ואני ממש לא מאמין באמונה עיוורת לכל דבר, אבל במקרה הזה אני מאמין שהם כן ידעו ומה שהם רשמו זה אמת.

פורסם

ניידת שיוצאת לאירוע שמה צ'קלקה אורות מהבהבים , ותיסע במסלול השמאלי

כאן כלום

נדמה לי שנסיעתה מקרית בהחלט , עקפה מבלי שמודעת בכלל לרכב שנוסע מולה ואז בום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
השאלה איזה סיבה הייתה להם לנסוע במהירות שהם נסעו בה ? לא קשה לראות שמדובר במהירות גבוהה מאד, מעל 150-160 להערכתי.

ממך לא ציפיתי לשמוע את המשפט הזה :lol:

בכל מקרה אי אפשר להעריך את המהירות מהסירטון אבל בהתנגשות חזיתית ב 150 כשגם הרכב השני בנסיעה (גם אם הוא נוסע 50 קמ"ש) לא יוצאים חיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ישה, אני יותר ויותר חושב שאתה צודק, שהתאונה היא פשוט מקרית. מכל מקום, נחכה לעדויות השוטרים ונאחל להם רפואה שלמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא חושב שאפשר באמת להעריך באיזו מהירות נסעה המאזדה.

אל תשכחו שהצילום עצמו נעשה מרכב שנע בכיוון הנגדי במהירות,

זה יוצר אשליה שרכב בנתיב הנגדי נוסע הרבה יותר מהר ממה שהוא באמת.

פורסם
ממך לא ציפיתי לשמוע את המשפט הזה :lol:

בכל מקרה אי אפשר להעריך את המהירות מהסירטון אבל בהתנגשות חזיתית ב 150 כשגם הרכב השני בנסיעה (גם אם הוא נוסע 50 קמ"ש) לא יוצאים חיים.

אני לא חושב שהם נסעו 150. המנוח נסע להערכתי בסביבות 60-70, הרכב הפוגע באזור 90.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא חושב שאפשר באמת להעריך באיזו מהירות נסעה המאזדה.

כן, אבל הטיעון של הנהג הלילי נכון - בהתנגשות חזיתית במהירות 150 קילומטרים לשעה אף אחד, בטח במושבים הקדמיים, לא היה שורד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...