Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא משנה אם ידעו או לא. כשאדם נוסע נגד כיוון התנועה בכביש כזה הסיכוי שיגיע למחוז חפצו שלם הוא אפסי. הפעם זו היתה ניידת אבל זו יכלה להיות גם המכונית של כל אחד מאיתנו שנסע עם המשפחה שלו.

המשטרה הגיבה במהירות ומי ששילם את המחיר הם שוטרים ולא אזרחים. גם זה לא בסדר?

בכל מקרה ברור שמדובר בטרגדיה גם למשפחת הקשיש וגם לשוטרים. מאחל החלמה מלאה לשוטרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עמיקם תקרא בבקשה את הפוסטים האחרונים בשרשור ותבין שהניידת היתה כנראה בדרכה לאירוע אחר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
המשטרה הגיבה במהירות ומי ששילם את המחיר הם שוטרים ולא אזרחים. גם זה לא בסדר?

המשטרה לא הגיבה, לא במהירות ולא בכלל. היו שני שוטרים, כפי הנראה (לפי התגובות בשרשור הזה) בדרך לאירוע אחר, עקפו רכב ונכנסו חזיתית במנוח. לגמרי במקרה. אין פה שום תגובה של המשטרה. יד המקרה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נראה כמו תירוצים בדיעבד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נדמה לי שהמשטרה מנסה לנכס לה קרדיט ( ולא בפעם הראשונה ) על מעשה אקראי.

לא כך חוסמים מכונית נגגד כיוון התנועה, לא כך נוסעת ניידת בעת קריאה לאירוע ( לא צ'קלקה לא 4 וינקרים, למה לנסוע במסלול ימין ולצאת לעקיפה ולא להיות על מסלול שמאל המוקדן שדיברו איתו הבנות, היה מופתע מהדיווח, שלמעשה לפחות 5 דקות לפני כן מישהו אחר דיווח עליו)

בקיצור לא קונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אנחנו לא רומזים, אנחנו אומרים. לגבי דידה של המשטרה זה הופך אותה לגיבורה שעצרה אירוע. הם לא מבינים את המחדל שהיה לו זה היה מכוון. בפועל זו פשוט תאונה, רק מאד חמורה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתם רומזים שהדווח שקרי? זה מה שדווחו גם אתמול בחדשות ערוץ 2. איזה אינטרס יש להם לשקר? זה הופך את השוטרים מקורבנות לאירוע מקרי לאחראים להתרחשותו.

מאד נכון !

קובי

:-)

פורסם

לא מבין את כל המנתחים פה.

מקרה מאוד עצוב.

אני מאמין שהשוטרים פשוט לא יידעו שמתוכנן להגיע רכב מולם.

הדבר היחיד שאכן מפתיע אותי מהתמונות בhnn ומהסרטון זה רמת הבטיחות של ה 3 החדשה!

בהחלט יפנית ראויה!

פורסם
אני מאמין שהשוטרים פשוט לא יידעו שמתוכנן להגיע רכב מולם.

^מצטרף

מהסרטון של הבנות אני מבין שהז"ל נסע בשול השמאלי, הרכב שהיה לפני השוטרים ככל הנראה גרם להם לצאת לעקיפה, הם לא שמו לב שיש מישהו בשול השמאלי (וגם אם כן, לא היה להם זמן להגיב) וכל השאר היסטוריה.

כמובן שהכול ספקולציות שוות לעכוז.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני גם מאמין שהשוטרים יצאו לעקיפה ובסיום העקיפה הם הופתעו ולא היה להם שום מרווח תיקון ואז ההתנגשות הייתה בלתי נמנעת ועדיין, אני מאמין שיש מקום לבוא בטענות לשוטרים.

למרות שהכביש היה ריק בחלקו (לפחות בקטע המצולם), לא ברור לי למה הנהג לא עשה U-TURN והשתלב מחדש בכיוון הנכון.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למה הוא לא עשה פרסה? כי כנראה הוא לא היה בקו הבריאות, או שנכנס לשוק. זה לא בגנותו, זה המצב. הוא פשוט לא טופל בזמן וקרה מה שקרה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למרות שהכביש היה ריק בחלקו (לפחות בקטע המצולם), לא ברור לי למה הנהג לא עשה U-TURN והשתלב מחדש בכיוון הנכון.

על זה בדיוק חלק מהדיון, הוא אפילו לא שם לב שהוא נוסע נגד כיוון התנועה.

• תוכן חדש...