Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרפי ואני חברים טובים. אבל פעם אחת שהייתי צריך אותו אז... הוא היה שם בגדול.

חורף שנה שעברה,יום סערה הכי חזק בשנה ,מגיע הביתה וחונה איפה שיש ואז מחליט לזוז קצת קדימה כדי שהאוטו ישטף בגשם. באיזה שלב בערב שומעים בום חזק אבל אני מתעלם. בבוקר אני מגלה שאי אפשר להוציא את האוטו כי נפל עץ על האוטו מאחורי איפה שחניתח בהתחלה.

ססססססססססססססאומו.

פעם אחת יש סיכוי לקבל מחירון וגם זה מתפספס...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:lol: אגב, בבאר שבע נפל עץ בחניה, היה מדהים לראות את גרסת הקבריולט ליונדאי אלנטרה.

DSC_0089.JPGDSC_0090.JPG

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תחילת שנות ה-90, אני בדרך חזרה מיום עבודה.

המיקום, כביש 90 לכיוון צפון בקטע שבין צומת יסוד המעלה לצומת שמורת החולה, כשהכביש היה עדיין חד מסלולי לכל כיוון.

הרכב, טנדר סונומה (אולי סיירה, הדגם עם הקבינה וחצי, לא זוכר מי מהם) של GMC, שהיה שייך למפעל של הקיבוץ בו גדלתי. קיבלתי אותו לכמה ימים כי העובד שהשתמש בו באופן קבוע היה בחופשה.

האירוע, עקיפה שכמעט נגמרת באסון.

שעת דימדומים ולפני משאית עם נגרר. מכיוון שכבר די חשוך הרכבים בכביש כבר עם אורות דולקים ואני רואה שיש לי אפשרות לעקוף בלי בעיה. כשאני על 90-100 קמ"ש ונמצא בערך באמצע המשאית המנוע נכבה - מולי אורות של הרכב המגיע ממול.

לסיים את העקיפה כמובן שאני לא יכול וגם לבלום בחוזקה קשה כי תגבור הבלמים לא קיים. אחרי שהפניקה הרגעית עוברת אני מחליט לרדת לשוליים השמאליים במקום לחזור לימין.

אחרי שאני כבר עומד רגוע בשוליים אני מנסה להבין למה כבה המנוע, מסתבר שנגמר הדלק.

מה עושים עכשיו? טלפון סלולרי עדיין לא היה נפוץ במיוחד ולי לא היה אחד כזה. למזלי ברכב יש מכשיר קשר על הרשת של המפעל. אחרי כמה נסיונות קריאה לעזרה (השעה היא סביב 19:00 ורוב העובדים כבר בבית) עונה אחד העובדים האחרים, שלמזלי היה באזור והוא יכול להגיע אלי עם כמה ליטרים של בנזין.

בדיעבד נודע לי שהרכב קיבל בעבר מכה שעיקמה את מיכל הדלק כלפי פנים. התוצאה היא מיכל בעל נפח קטן ממה שאמור להיות ולכן שעון הדלק מזייף. כשהמחוג הראה בערך רבע מיכל בעצם כבר אין כלום.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

לא יודע אם לקרוא לזה תקלה אבל-

נכנסתי לבית עלמין,חניתי ברוורס והלכתי למטרה לשמה הגעתי. הגעתי חזרה לרכב,מנסה להניע ולא מצליח,שומע רק ממסר מתקתק בכל ניסיון הנעה וזהו.

מתחיל להתחרפן,משחק עם הקודנית,כבר התחלתי להביא כלים מהתא מטען כדי לנטרל את העלוקה. מתקשר לאבא שלי שיבוא לחלץ אותי והוא רחוק ממני בכמה שעות.

מחליט להזמין חילוץ,מתקשר לחילוץ אחרי שעתיים של עצבים כשאני לבד באמצע בית עלמין עם רכב שלא מניע. המחלץ שואל אותי-על איזה הילוך נמצא הרכב כרגע? מסתכל ורואה שהרכב בכלל עומד על R :bad-word::bad-word::bad-word:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המקרה שלי עם מרפי היה כשעליתי על האבן המחורבנת על כביש 5, בידיוק חזרתי ממשמרת לילה והייתי צריך להגיע למשמרת צהריים. במשמרת לילה עצמה היו לי 4 כמעט תאונה בגלל נהגים מפגרים וכבר אמרתי לעצמי שרדתי משמרת לילה עם כזה בלאגן נשאר לי עוד קצת לחזור הביתה...טראח עליתי על האבן שבסוף עשתה לפולו שלי נזק בסכום של 2170 שקלים(4 מגנזיום+2 צמיגים קדמיים+פרונט).

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

יוצא לדייט במעלה אדומים (אני מהמרכז) עם הסובארו,המצבר חדש, חודש נובמבר ובמרכז היה נעים ושם קור אימים (או שאני לא רגיל לקור של ירושלים), יושבים באוטו וכשאני רוצה להניע.. תקתוקים (מצבר), למזלי מדובר במעלה אדומים המבורכת בכבישים הרריים והגיר הוא ידני ואני נעזר בבחורה(!!) לדחוף את הרכב במורד הכביש, עד להנעה המיוחלת.

אחרי זה זה קרה שוב,שוב מדרדר ומניע. ירד לה קצת ממני.

מסקנה- הדלקת אוורור בלי הנעת הרכב לוקח המון מתח.

Miata ND2

פורסם (נערך)

מנוע הלך בפולו 2001 כביש הערבה בדרך חזרה מאילת, אין יותר תענוג מזה :)

מוט מייצב נשבר בגלל עבודות שיפוצים בכביש ובור ענק שהיה מכוסה בחול -_-

הלך גיר אחרי החלפת ג'אנטים, בהתחלה חשבתי אולי בורג השתחרר בגלגל, המשכנו לנסוע לא הייתה שום בעיה, אחרי כמה ימים גילינו שנשברו השיניים של ההילוך הראשון (אחרי שהאוטו בקושי נסע כמובן)

עריכה אחרונה על ידי mishawel
פורסם

אוגוסט לפני כמה שנים, יוצא מהבית לראיון עבודה שמתקיים כ-35 דקות מביתי. המזגן שבק חיים כמה ימים קודם, אז לא היו לי ציפיות להגיע לשם בסבבה, מה שלא ציפיתי לו זה שחלון הנהג הפסיק לעבוד. סיוט טוטאלי.

אגב, התקבלתי לעבודה הזו, אבל היא הייתה על הפנים.

פורסם

אז בימים עברו עם הפיגו 206cc, בנסיעה לדייט, אוסף את הבחורה ועוצרים בתחנת דלק, לתדלק ולקנות בקבוק מים.

מסיים תדלוק מניע את האוטו, באם! אחרי 2 שניות הרכב נכבה, הלכה משאבת דלק והעברתי את הלילה בתחנת דלק עם גרר בעודי מזמין מונית לגברת... אנחנו יחד עד היום:lol:

עברתי לסקייטבורד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
לא יודע אם לקרוא לזה תקלה אבל-

נכנסתי לבית עלמין,חניתי ברוורס והלכתי למטרה לשמה הגעתי. הגעתי חזרה לרכב,מנסה להניע ולא מצליח,שומע רק ממסר מתקתק בכל ניסיון הנעה וזהו.

מתחיל להתחרפן,משחק עם הקודנית,כבר התחלתי להביא כלים מהתא מטען כדי לנטרל את העלוקה. מתקשר לאבא שלי שיבוא לחלץ אותי והוא רחוק ממני בכמה שעות.

מחליט להזמין חילוץ,מתקשר לחילוץ אחרי שעתיים של עצבים כשאני לבד באמצע בית עלמין עם רכב שלא מניע. המחלץ שואל אותי-על איזה הילוך נמצא הרכב כרגע? מסתכל ורואה שהרכב בכלל עומד על R :bad-word::bad-word::bad-word:

מקרה דומה קרה לי לפני מספר שנים. יצאתי עם האוטו מהמוסך לאחר טיפול גדול, למיטב זכרוני לרבות טיימינג. ליד המוסך היתה מסעדה. עצרתי שם. לאחר הארוחה ניסיתי להתניע את האוטו- לשווא. הייתי בטוח שהמוסכניק המסכן פישל בגדול, וצעדתי לעברו. איך שהוא נכנס לאוטו הוא ראה שההילוך משולב ולכן האוטו לא מתניע. הרגשתי כזה עלוב...

עריכה אחרונה על ידי falcon1
פורסם

תקלה מעצבנת שפקדה אחד מהרכבים שהיו ברשותי לפני שנים רבות היתה תקלה במגבים בפיאט מריאה 99, ומעשה שהיה כך היה: כמה שבועות לאחר שרכשתי את הרכב, שמתי לב כי לאחר לילה של ברקים ורעמים, לאחר הפעלת המגבים (בכל אופן שהוא) הם אינם חדלים לעבוד, עד אשר אני מכבה את הרכב. זה היה מעצבן ומביך. ושוב- זה היה רק לאחר לילה של ברקים.

• תוכן חדש...