רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו ביקר במוזיאון אלפא רומיאו ליד מילאנו (MUSEO STORICO ALFA ROMEO)? שווה לשרוף שם שעתיים-שלוש?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אשמח לקבל הכוונה ממבין עניין
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש מידע על קרייזר לה ברון שנות ה 80 איזה מין רכב זה האם זה רכב סלוני למשל?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 62 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח... היום, אחרי כמה שעות בקיפצובה עם הילדים, החלטנו ללכת לאכול באבו גוש. זו היתה טעות!!! מיליון מכוניות ברחוב צר כשחונים מכל הכיוונים, זה לא מקום טוב לבוא אליו... בכל מקרה, עלינו בחנייה על סלע שהיה מונח בכביש, שגם עם אלף מראות ומצלמת רוורס (שקיימת אגב) לא היינו רואים אותו בחיים. מאון לאון, הצמיג נוקב ומתהדר כרגע עם קרע של כ2 ס"מ. אם זה היה רכב בן 10, דפוק מכל הכיוונים, אז מילא... אבל מדובר בסוזוקי קרוסאובר דנדשה, שעלתה לכביש ביום ראשון שעבר וצברה 300 ק"מ בלבד!!! זאת ועוד, זהו צמיג continental "דנדש" (שבוע 22 ב2015) שכאמור נסע רק כ300 ק"מ. נשאלת השאלה, האם תיקון של דבר כזה נכנס במסגרת האחריות יצרן ו/או הביטוח. מילא היה פנ…
הודעה אחרונה מאת audiR8, -
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
שלום לחברי הפורום , אשמח אם תמליצו לי על מוסך שייתן מענה ראוי ואיכותי בפן הפחחות , או מוסך מומחה בפחחות ברחובות . ישנו מוסך מומלץ בעיר מניסיונכם האישי ? חשבתי להיכנס למוסך רפי את רפי - מורשה הונדה (הרכב עלי לטפל בו הוא הונדה ) , האם ניתן לסמוך שיעשו שם עבודה טובה ? למשהו יש ניסיון עם המוסך ? בנוסף , אשמח אם תחוו דעתכם על מוסך שגריר באשדוד , הומלץ לי עליו .
הודעה אחרונה מאת mishel655, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן כולם. אפתח בשאלה המטרידה יותר - שלשום בלילה צולמתי *ע"י שוטר* בכביש בין-עירוני נוהג במהירות של כ30 קמ"ש +- מעל המותר. במידה והוא לא עצר אותי במקום, האם יש סיכוי לקבלת דו"ח? או שהחוק מחייב כתיבת דו"ח מיידי? אציין שכששמתי לב שמדובר בשוטר (שהתחבא טוב טוב), ראיתי אותו מפנה את המצלמה מטווח קרוב ממש לכיווני (בתיאוריה שלי זה היה כדי לצלם טוב את מספר הרכב). ושאלה נוספת - אשמח להמלצה על פירוקייה באיזור מודיעין/לוד לרכישת חלקים לפיאט פונטו 2005. עריכה: כדי לחדד, מחפש מכסה מנוע במצב צבע ופח נורמליים. מישהו יכול לנחש עלות משוערת? בתקווה לשמוע תשובה מעודדת, תודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת navonn3, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
חברים יקרים שלום רב. עד היום, יכולתם למצוא את צמיגי המותג Nitto בפנצ'ריות נבחרות בלבד. כעת אנו שמחים לבשר כי תוכלו למצוא ולרכוש אותו גם באתר טייר-קלאב. אז מי הם Nitto בעצם? מדובר במותג צמיגים מבית Toyo יפן, המתמחה בצמיגים הממוקדים בחובבי נהיגה (Car Enthusiasts). מגוון דגמי הצמיגים של Nitto מיוצרים ביפן וממוקדים ברכבי ספורט, יוקרה, שטח ופנאי. תרכובות החומרים ועיצוב הסוליות הייחודי בצמיגים אלו, משלבים גישה עיצובית עכשווית בשילוב עם טכנולוגיה מתקדמת, המאפשרים עיצובי סוליות מהייחודיים הקיימים כיום בשוק הצמיגים. באמצעות מודלים ממוחשבים, מהנדסי Nitto איתרו ונתנו מענה לתגובות צמיג במגוון רחב של תנאי נהיגה. ההתקדמות הטכנולוגית במבנה החומרים של הצמ…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
טסט לרכב חדש (שאלה מהירה)
מאת Guest Mikelt89- 2 תגובות
- 829 צפיות
שלום חברים! מצטער אם זה הועלה או נענה בעבר עשיתי חיפוש גם כאן וגם ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית.. בבעלותי רכב חדש משנת 2014, קיבלתי חידוש רשיון רכב ובו מופיע כאמור שאני פטור מביצוע מבחן שנתי (טסט) עכשיו עולה השאלה שאני במחלוקת איתה, את האגרה יש לשלם כמובן, אבל האם עליי בנוסף לתשלום האגרה להגיע למכון הרישוי כדי לקבל חותמת טסט או שרק תשלום האגרה מהווה אישור רשיון רכב מלא? תודה.
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
" היצרנית הגדולה בעולם בצרות. לאחר שהובהר כי פולקסווגן אכן רימתה במשך שנים את הממשל בארה"ב, צונחת מניית החברה ב-21%. יו"ר הקונצרן: מתנצל עמוקות" "ב-EPA הסבירו כי המכוניות המעורבות "הכילו תוכנה שמכבה מערכות סינון חלקיקים מזהמים כאשר נוהגים בכביש הציבורי, ומחזירה אותם לפעולה כשהמכונית עוברת מבחן זיהום אוויר". פירוש הדבר כי במהלך בדיקות הזיהום - שמבצעת ה-EPA לכל רכב חדש - מכוניות הדיזל של פולקסווגן הוסוו כידידותיות לסביבה הרבה יותר מכפי שהן בזמן נסיעה על הכביש." YNET איזה ביזיון, וזה בלי להתייחס לזה שהרכב מתפרק.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
השאלה בכותרת. קרוב משפחה הגיע לסוכנות להתעניין ברכישת אוונסיס חדשה לאחר בעלות על אוונסיס ישנה במשך למעלה מ13 שנה כולל טיפול במוסכים מורשים. לא הוצעה לא כל הנחה על הרכב וגם על טרייד אין אין בכלל מה לדבר. שאלתי, האם זו מדיניות או שזה הלך הרוח אצל היבואנית בכלל? אני רואה שישנו משתמש בשם היבואנית והוא אפילו ספונסר הפורום. אך הפעילות האחרונה שלו הייתה לפני שנתיים וחצי....
הודעה אחרונה מאת samg, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי כמעט שלוש שנים עם סיטרואן c3 מתאפשר לאבא שלי להחליף רכב , המלצתי לו על המזדה שלוש , עכשיו בינואר אמור להגיע הcx3 , האם הוא עדיף על המזדה במחינת מרווח ונוחות נסיעה ..ומה אתם חושבים עליו בכללי.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- 12 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
עוד שנה חלפה ואני מסכם שנה רביעית של אחזקת הקאפה. קישור לשנה קודמת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542844-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%90%D7%A4%D7%94-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-1997&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D+%D7%A9%D7%A0%D7%94+%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA השנה החלטתי לא לשתף מחיר פרטני של כל חלק ועבודה שנעשו ברכב אלא רק את הסיכום הכללי, עמכם הסליחה. מצורף קובץ אקסל מכווץ שבו תוכלו לראות פירוט של מה שבוצע ברכב השנה. לעצלנים ולמי שאין חשק לקרוא עד הסוף, העלות הכוללת של הרכב (עלות של תיקונים, טיפול שנתי, דלק, ביטוח, טסט, ירידת ערך וגם חלקים מאיביי - נראה אתכ…
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
שלום לחברי הפורום. אני אמור להעביר את האוטו טסט חודש הבא ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני עושה זאת אשמח להתייעץ אתכם במספר נושאים רק אציין שהרכב הוא יונדאי i20 שנת 2013 1.לגבי התהליך הכללי - אני לוקח את הרכב לעשות טסט ואת הריג'קטים שהם מוצאים לי אני חוזר למוסך לתקן ואז שוב חוזר אליהם כדי שיבדקו מחדש? 2.האם משתלם לעשות את הטסט דרך המוסך? שהם יעבירו את הטסט (אני חושב שזה עניין של 200 שקל פלוס מינוס) ? 3.האם צריך לתקן תקלות שאני יודע עליהם לפני הטסט? - אין הרבה אבל לדוגמא יש לי אור רוורס אחורי אחד שלא עובד. או שעדיף שהם ימצאו את זה בבדיקה כי גם ככה אני צריך לתקן את זה? 4.לא יודע אם זה עבירה על חוקי הפורום - אבל אשמח להמלצה על מקום אמין להעביר טסט באיזור תל אביב …
הודעה אחרונה מאת Amir Dar, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי, איפה אני יכול למצוא באינטרנט מחירון רכב משוקלל שכולל בתוכו גם את הקילומטרז', יד וכו'? ניסיתי לחפש מחירון של לוי יצחק (הבנתי שהוא הכי מקובל) שעושה את זה, אבל מצאתי מחירון פשוט למדי שלא משקלל את הנתונים. אשמח לקישור אם זה אפשרי. תדה רבה!
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
היום במקרה נתקלתי בכתבה הזאת: http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-32713-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i10-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C1-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%99%D7%90.aspx משווה בין המכוניות מיני ב60 אלף הכי מעניינות: C1, I10 ופנדה, ידניות. לפני שאני אכנס לביקורת שלי על הכתבה, אני אגיד שלטעמי כתבה בתחום הרכב צריכה להציג את ההתרשמות של הכתב מהרכב, את התחושות והרגשות שהוא עצמו הכתב קיבל. אם הכתב מרגיש משהו מסויים, כותב אותו בצורה מתחמקת ואז ב"שורה תחתונה" של פסקה רושם את הדיעה שנראית לו כמו הקונצנזוס, בשביל מה אני קורא את זה בכלל? אני יכול להכנס לטבלת מכירות שמתפרסמת כל חודש ולנחש מראש מי ינצח במבחנים בישראל…
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם,אני באמצע תהליך רכישת רכב הונדה סיוויק סדאן קומפורט מנוע 1.8 ורציתי לדעת כמה דברים: 1)מה זה הלוואה עומדת? 2)אם אני קונה רכב אז מסכמים איתי בביטוח לאומי על קיזוז מהקצבה כל חודש? אני מגיש שזאת פעם ראשונה שאני קונה רכב דרך ביטוח לאומי אז כמה שיותר עצות וטיפים יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אז כמו שחלקכם יודעים (המגובבים מביניכם), ההונדה סיויק האהובה שלי ניסתה להכניע חומת בטון. היא לא הצליחה. לפני יומיים קניתיי את הרכב ה"חדש" שלי- סובארו אימפרזה B3 שנת 2011 (מנוע 1.5 ליטר) ואיכזב אותי מאוד לגלות שאין שום כפתור שליטה מההגה לרפואה. ראיתי כאן כל מיני פרויקטים של "עשה זאת בעצמך" של התקנת כפתורי שליטה בכל מיני דגמים (זכור לי פיקנטו), האם יש אפשרות לעשות זאת גם בB3? מישהו יכול להפנות? ניסיתי לחפש ומצאתי רק מדריכים לפורסטר וכו', לא לB3. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
המתמידים כבר יודעים עלי כמה עובדות: (א) אני חובב רכבי VAG, וליתר דיוק VW; (ב) בעבר הייתי בין הראשונים בארץ לרכוש את השילוב של TSI+DSG, בגולף 140, שאז אמנם מדובר היה על טורבו+מגדש על, אבל עם DSG6 והרכב לא עשה בעיות לא אצלי ולא אצל הבעלים שאחרי; (ג) שהייתי גם בין הראשונים לרכוש את הגולף 160, שצויידה, אבוי, ב- DSG7 [יש שיחשבו שאני אולי קצת מגזים, לי החליפו "רק" מח גיר, אבל העניין הזה של להיכנס לרכב והוא לא זז – מטריד ברכב יחיד של משפחה]; (ד) ושלאחריה רכשתי DSG6 GTI, שלאחריה רכשתי ג'ולייטה 170 TCT, שנמכרה לפני שבועיים ואני כרגע שוקל מה לרכוש במקומה; (ה) שלאשתי יש XV 2.0 PREMIUM (ובינתיים משמשת גם אותי); ו- (ו) שבעבר היה ביף מסוים ביני ובין צ'מפיון בדבר ניכוי "קנס" מהזמנת רכב…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
שלום. היום נסעתי בקו 845 לתל אביב, התיישבתי וחגרתי. למקום עבודתי אני מגיע באוטובוס הסעה מאורגן, וגם בו אני חוגר. תמיד אני מרגיש כאילו כולם מסתכלים עליי כאילו שנפלתי מהירח. מעוניין לשמוע כמה מכם חוגרים באוטובוסים שיש בהם חגורות. תודה.
הודעה אחרונה מאת ran, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מידע שמשחררת הבוקר קרסו: "המונית הפופולארית ביותר לחודש אוגוסט 2015 בישראל היא רנו פלואנס. במהלך חודש אוגוסט מכרה חברת קרסו מוטורס 120 רכבי רנו פלואנס, מתוך 494 מוניות שנמכרו בישראל".
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
יש לי דייהטסו 2008 ששמתי לה מצבר חשמלי שנקנה לפני שנה ושאני מכניס את המפתחות ומתניע האוטו לא מתניע. הבעיה יכול להיות בכבלים, מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול לסדר את זה בעצמי או שאני חייב חשמלאי רכב. כי המצבר חדש, חשמלי. והאוטו 2008 דייהטסו סיריון. תודה!
הודעה אחרונה מאת נדב50, -
- 1 תגובות
- 884 צפיות
תמיד עושים השוואות בין צ'מפיון ישראל לחו"ל, ותמיד עולה השאלה האם ההשוואה היא מול מוצר מקורי אז הנה לכם השוואה בין מוצר מקורי שעולה בישראל 400+- ש"ח ואילו באתר הזה הוא עולה 4.37$ ברור שאין סיבה ששני החלקים יעברו את ה50 ש"ח אך בצ'מפיון הפלסטיק יקר יותר מזהב מדובר בשפריצר למגבים. לעיונכם http://www.vwpartsvortex.com/oe-volkswagen/6e0955985
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
אני כרגע בשלבי החלפת הרכב שלי ונכון לרגע זה לא מצאתי משהוא שאני שלם איתו... בשבוע האחרון קראתי קצת על המרצדס C450 AMG SPORT והחלטתי לגשת למרצדס לבדוק את האופציה. (למי שלא מכיר דגמי ה AMG SPORT הם דגמי הביניים החדשים של מרצדס, הם מכוילים יותר ספורטיבי מהדגמים הרגילים אבל לא רכבי AMG המלאים הם מקבילים לדגמי ה S באודי דגמי ה M פרפורמנס ב BMW ודגמי ה S ביגואר) המתחרים של הרכב הזה הם: אודי S4 - בסביבות ה 470K יגואר XE S - דיי סופית 450K במוו 335I עם חבילת M פרפורמנס - 420K תנחשו כמה המרצדס? 570K!! שאני אבין, מה? מישהוא שם נפל על השכל?!? פשוט הזוי נ.ב קצת פרטים על המרצדס... מנוע V6 שלושה ליטרים הספק 360 כ"ס הנעה כפולה כאשר הכח מתועדף לאחו…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להגיע לארץ לביקור למספר שבועות (עד חודש) ורציתי לדעת מה המחיר הכי זול שאפשר להשכיר רכב בארץ ליום ? לא אכפת לי שהוא יהיה קטן וידני רק חשוב שתהיה חברה אמינה מסודרת ושלא ישחילו לי כל מיני אקסטרות למיניהם ..
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 662 צפיות
אהלן חברים, חבר מחפש פירוקיה כדי לרכוש כמה חלקים לb4. איזו פירוקיה גדולה יש באזור ראשון לציון? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 908 צפיות
אני שוקל לקנות ציוד לניקוי רכב (כי אני שונא את העבודה של מכוני השטיפה , אפילו שאני מקבל שטיפות בחינם! ). אז אני צריך (ואשמח אם תוסיפו המלצות לציוד נוסף). 1. מכונת שטיפה : http://www.21.tv/p-257268/d79ed79bd795d7a0d7aad7a9d798d799d7a4d794d7a0d799d799d793d7aaD6505030652bd797d791d799d79cd7aad79ed7aad7a0d795d7aaBTECH/cf-6/?a=a 2. שואב איכותי לרכב : http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=17903 3. המלצות לציוד נוסף? כמובן ששני הלינקים הם לינקים אקראיים , ולא המוצרים שאני הולך לקנות ולכן אני מחפש המלצות למוצרים טובים במחירים טובים.
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
- 1 תגובות
- 814 צפיות
שבוע טוב.. מחפש רכב חסכוני ואמין ואני עדיין בלבטים בין רכב דיזל לרכב היברידי. את הדיזל אני מכיר ומבין את עיקרון פעולתו אך את הרכב ההיברידי עדיין לא הצלחתי להבין. איך הוא עובד? מתי נכנס המנוע החשמלי? כמה הוא באמת חסכוני? באיזה דרכים יותר חסכוני- עירוני או בין עירוני? כל כמה זמן צריך להחליף מצברים? מתי עושים טיפול למערכת החשמל? האם באמת משתלם להחזיק רכב כזה או שבשלב מסוים ההוצאה על המצברים היא ההחזר על החיסכון בדלק? מחפש תשובות בכדי לקבל החלטה במה לבחור.
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום לפניי כמה חודשים כשרציתי למכור את הרכב ושקלתי לקנות מרצדס חיפשתי בגוגל והגעתי לאיזה פוסט שעלה פה בנושא הייתי מגיב עליו אבל הוא ננעל אז אני פותח חדש ומעדכן את החוויה שלי מהרכב שקניתי. רכשתי מרצדס C200 01.11.2011 זה הדגם שעבר מתיחת פנים קלה , הקודם היה עד 01.07.2011 מבחינת פנים הרכב ומצאתי אחת ספיישל אדישן ( תוספת של מערכת COMMAND רמקולים הרמן , שניי מסכיי LCD , גריל ספורט. אז חיפשתי משהו יחסית חדש ושמור ולא שרוט ושבור ושאר ירקות הפכתי את ת"א ( רחוב השקרנים והגנבים שידחפו לך כל דבר רק שתקנה ) וגם את כל יד 2 ולא מצאתי רכב ראוי עד ש.... מכרתי את הרכב שלי והזמנתי מונית שתיקח אותי הביתה ביקשתי מהפקידה שתשלח לי מרצדס C200 הגיע נהג עם 2012 יד ראשונה 114000 אל…
הודעה אחרונה מאת mabuto, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי 15 שנים של עבודה במטבחים אני מחפש לעשות הסבת מקצוע וללמוד את רזי המכונאות. אומנם אין מאחורי שנים של ידע אבל אני בטוח ויודע שהדרך הכי טובה היא ללמוד דרך הידיים. וידיים טובות יש לי. אני מחפש מישהו שיתן לי צ׳אנס לעבוד לצידו במוסך. אז אם אתם כאלה או מכירים כאלה אשמח לשמוע מכם.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, לא יודע אם מותר לעשות כך ולכן לא ארשום את שם העסק בפוסט. אך אני מתעניין ברכב מסויים וראיתי כי יש סוחרי רכב שמוכרים מס' רכבים כאלה. המגרש יושב בראשון לציון. אשמח לדעת אם יש פה אנשים מראשון שיוכלו להגיד לי אם הם מכירים את המגרש ולקבל עליהם חוות דעת אם כדאי בכלל להתעסק איתם. אנשים מראשון אנא כתבו לי הודעה פרטית שאוכל להגיד באיזה מגרש מדובר. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 120 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- 318i
- PYA
- BoazB11
- ישה
- Itaiosh
- matanff
- yossy
- SlowRide
- Giant_TA
- yor2
- flytomars
- zaf