Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכנה לטסט

Amir Dar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני אמור להעביר את האוטו טסט חודש הבא ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני עושה זאת אשמח להתייעץ אתכם במספר נושאים

רק אציין שהרכב הוא יונדאי i20 שנת 2013

1.לגבי התהליך הכללי - אני לוקח את הרכב לעשות טסט ואת הריג'קטים שהם מוצאים לי אני חוזר למוסך לתקן ואז שוב חוזר אליהם כדי שיבדקו מחדש?

2.האם משתלם לעשות את הטסט דרך המוסך? שהם יעבירו את הטסט (אני חושב שזה עניין של 200 שקל פלוס מינוס) ?

3.האם צריך לתקן תקלות שאני יודע עליהם לפני הטסט? - אין הרבה אבל לדוגמא יש לי אור רוורס אחורי אחד שלא עובד. או שעדיף שהם ימצאו את זה בבדיקה כי גם ככה אני צריך לתקן את זה?

4.לא יודע אם זה עבירה על חוקי הפורום - אבל אשמח להמלצה על מקום אמין להעביר טסט באיזור תל אביב

תודה לכל העוזרים!

פורסם

1. בדיוק כך

2. לדעתי לא משתלם, רכב יחסית חדש, אין סיבה שלא יעבור טסט . עדיף לך לקחת את הרכב לטסט, אם יהיו ריג'קטים קח אותו למוסך תקן חזור וסיימת עם הסיפור. אם לא ימצאו כלום אתה חוסך לעצמך את הנסיעה למוסך.

3. מאד מומלץ לסדר כל תקלה שאתה רואה עוד לפני הטסט. אם הנורה תהיה הריג'קט היחיד אתה סתם מטרטר את עצמך הלוך וחזור למכון הטסטים, ממתין פעם שנייה, בשביל כלום.

פורסם

דאג לטיפולים שוטפים ברכב - ומשך די הרבה שנים הוא יעבור טסט בלי בעיות, חוץ מאשר, אולי, לוחית רישוי או נורה שרופה. לגבי הלוחית אין הרבה מה לעשות (חפש שרשור בפורום על הנושא), לגבי נורות - קח עוד מישהו ועשה סבב בדיקצ נורות שלוקח משהו כמו 2 דקות בבוקר לפני הטסט.

מבין עשרות טסטים שעשיתי נכשלתי 3 פעמים - פעם על לוחית זיהוי, פעם על זיהום אויר (כיוון מנוע עם המחשב פתר את הבעיה) ופעם בגלל גרמושקה קרועה, תודה לטסטר שחסך לי ציריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...