Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוויק,

כן. סוויצ' הם מקום ראוי לדעתי לקנות אוטו.

אתה חושב אחרת.

אני עדיין סבור שהם מקום ראוי.

אתה חושב אחרת.

חשבתי על זה ואני עדיין חושב שהם מקום ראוי.

אתה חושב אחרת.

להמשיך?

כן, אני ממליץ על סוויצ' כברירת מחדל לאנשים ששואלים אותי על רכישת רכב, וברור לי שאני לא לוקח את הפרוייקט הזה על עצמי.

כן, סוויצ' הם מקום ראוי, ויש להם בית מכובד ורציני.

אני כותב את דעתי האישית, מנסיוני האישי, וזה יכול למצוא חן בעיניך או לא. כך או כך, זו דעתי.

אגב, אני כבר לא רודף אחרי ה 600 שקלים שחייבים לי. נגמר לי הכח לזה. זו חברת מי עדן שתקעה אותי בבית פעמיים ממתין לטכנאי שלהם ולא היתה מוכנה לפצות בהתם לחוק. סתם שתדע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נדייק יחדיו, לא כתבתי באף מקום שהם לא מקום ראוי לקנות אוטו :

דעתי כדעתך אותה הבעת בשרשור דאז - הם מקום ראוי לקנות אוטו יד 2 כשלא מפרטי.

אפילו לא צרמה לי היעדר הביקורת על מה שנעשה לאותו משתתף :

צרמה לי העובדה שנערך גיוס כללי לטובתם אחרי שהבחור נדפק, זה הכל.

אני חושב כמוך, שהם פתרון מעולה להרבה מאוד אנשים שמחפשים יד 2

ולא מבינים ברכבים, אבל המוקש\מחיר הוא 'פיספוסים' כאלה כמו שתיאר המשתתף שנדפק.

זה בהמשך לבעייתיות של "הכותב היה אורח"...

The first one to get angry loses

פורסם

בדיקות רכב זה משהו נתון לפרשנות, , הרי הבודקים הם לא רובוטים שהולכים לפי נוהל א-ב-ג, שמוליק יגיד קצה שלדה ויוסי יגיד שלדה.

ואז יבוא החכמולוג התורן ויוסיף אופציה שלישית - זו שלדה, כן, אבל מתפרקת עם ברגים, אז בעצם ניתן להחליף, ומה עכשיו?

אני ארשה לעצמי לפרש את דברי דיסקו בצורה הבאה; במקרה בו יש הבדל בין בדיקה א' ל-ב' (ול-ג') וקנית מבנאדם פרטי - נדפקת.

קנית ממגרש בנתניה? נדפקת. גם המגשרים הגדולים של חברות הליסינג הם לא טלית שכולה תכלת ויש מספיק שרשורים שאומרים שגם שם אתה תידפק בסופו של יום, כי האחריות שווה כקליפת השום.

וכאן באים סוויץ' לתמונה ואומרים לך חד משמעי "לא מרוצה? תחזיר, תקבל את הכסף חזרה, אפילו לא רוצים לדעת למה"

על זה מגיע להם חופן של נקודות אינטרנט.

נכון, אולי החלפת עץ ריח, אולי גם תדלקת מיכל מלא, וגם את דמי העברת הבעלות אתה לא תקבל חזרה.

אבל 99% מהכסף אתה מקבל בחזרה, אם היית רוכש את הרכב בכל פורמט אחר - היית נדפק.

על זה, ורק על זה, מתבססת הסנגוריה של סוויץ'. (ואני ביניהם)

עכשיו שאני חושב על זה, נדמה לי שסטינו מעט מהנושא המקורי.

עריכה:

איזה באסה לרשום תגובה ארוכה, ואחרי "שלח" לגלות שנוספו לשרשור עוד שתי תגובות מאז שהתחלתי להקליד.. אני מרגיש זקן

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שוב: אתה רוצה שאמציא חסרונות? אלה החסרונות שהגעתי מנסיעת מבחן של שעה. מה אני אעשה? זה לא שקיבלתי את הרכב ופרסמתי סקירה מקיפה ומעמיקה לאחר 1000 ק"מ לפחות.

אתה לא צריך להמציא, אתה כנראה פשוט לא רואה. יש מספר סיבות אפשריות לזה, ואני לא מתייחס אישית אליך, אלא לביקורות פורום ככלל.

האחת היא שהאדם מסונוור על ידי הרכישה החדשה שלו, ולכן לא שם לב לדברים שאנשים אחרים ירגישו.

האחרת היא הוא שלא בעל ניסיון מספיק, לא נהג על מספיק רכבים מגוונים מסגמנטים שונים, ולכן אין לו בסיס רחב מספיק להשוואה.

בשני המקרים זה מאוד קופץ לעין, כשפתאום אדם מתאר רכב כמושלם כמעט, ואת זה לא תמצא לא אצל מבקרים קצת יותר מנוסים ברכבים שונים כאן, ובטח שלא אצל מבקרים מקצועיים, אם נעזוב לרגע את הספקולציות על זה שמבקשים מהם לכתוב ביקורות בעלות אופי מסוים (ואני בטוח שזה קורה או קרה בחלק מהמקומות).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אבל תוצאות בדיקה שאינן תואמות את המציאות הן 100% לא סבבה, בלי שום שאלה שהיא,

כמו שמצוטט בחתימתי.

מסכים לחלוטין.

לצערי היו גם לא מעט מקרים עם ספונסרים שהיו איתם בעיות שאנשים לקחו רכבים לבדיקה וגילו פגיעה בשלדה למרות שהתחייבו להם שהרכב נקי ואפילו היה מקרה שזילזלו בתוצאות הבדיקה.

אגב אחת הסיבות שאני כבר הפסקתי להיכנס לפורום דיטיילינג זה מעורבות מאוד רצינית של ספונסרים בעיקר סמויים שמקדמים מכירות באופן סמוי - מה שלדעתי קצת מאבד מהמטרה של הפורום.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

אני ארשה לעצמי לפרש את דברי דיסקו בצורה הבאה; במקרה בו יש הבדל בין בדיקה א' ל-ב' (ול-ג') וקנית מבנאדם פרטי - נדפקת.

קנית ממגרש בנתניה? נדפקת. גם המגשרים הגדולים של חברות הליסינג הם לא טלית שכולה תכלת ויש מספיק שרשורים שאומרים שגם שם אתה תידפק בסופו של יום, כי האחריות שווה כקליפת השום.

וכאן באים סוויץ' לתמונה ואומרים לך חד משמעי "לא מרוצה? תחזיר, תקבל את הכסף חזרה, אפילו לא רוצים לדעת למה"

על זה מגיע להם חופן של נקודות אינטרנט

דיסקו צודק.

לדעתי, השקט הנפשי הזה שווה הרבה כסף.

דוגמא מהפורום: לפני כמה שנים פורסם רכב למכירה,

זמן מה הלאחר מכן, עלתה כתבה ב-YNET על אותו הרכב, ובכתבה תואר הרכב בצורה "לא מחמיאה".

במקרה של לקוח פרטי אתה נשאר ללא מענה,

אבל בסויטש יש לך אפשרות החזרה.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

• תוכן חדש...