רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
כלמוביל משיקה הבוקר את היונדאי סונטה הייבריד בישראל. ההשקה מתחילה ברגעים אלו, פרטים נוספים בהמשך...
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, אני מחזיק טויוטה קורולה 2003. הרכב נתקע בדרך לירושלים ובמוסך אומרים שצריך להחליף מנוע (המוסך טוב ודיי אמין). הוא רוצה 9,000 ש"ח על ההחלפה, המחירון הוא 25,000 לפי יד 2 ו18,000 לפי לוי יצחק. כך או כך הקילומטרז' מאוד גבוה והמחיר ירד בהתאם. אני בכל מקרה רציתי להחליף רכב. האם המחיר להחלפת המנוע יקר? ומהו הפתרון הכדאי ביותר למצב כזה? להחליף ולמכור, למכור לחלפים, או אולי ישנה אפשרות אחרת? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת FixTrics, -
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4707898,00.html
הודעה אחרונה מאת Elifx, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 672 צפיות
שלום לכולם, בבעלותי רכב שנוסע בעיקר בסופי שבוע ואני מעוניין לאכסן אותו בחנייה סגורה ומקורה. חיפוש בגוגל מעלה רק מנוי לחנוי הבימה (שזה סביר מבחינת המחיר), אבל הוא יותר מידי הומה במהלך היום. אנשים עם מכוניות אספנות או רכבים מיוחדים שלא נוסעים בהם הרבה - יש לכם המצלמה לחניון כזה שמשכיר חניות לטווח ארוך? תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי דיברתי היום עם סוכנות ביטוח כדי לקבל הצעת מחיר לגבי רכב שאני מעוניין בו. כשאמרתי לסוכן הביטוח שהרכב יהיה תחת הנחת עולה חדש הוא שאל אותי מה קורה עם תשלום המיסים במידה והרכב נגנב בתוך השנים שהוא תחת הגבלת המכירה... במידה וגונבים לי את הרכב בתוך ה 5 שנים שאסור לי למכור את הרכב האם אני צריך להחזיר למדינה את הטבת המיסוי על הרכב? לא נשמע לי הגיוני...
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הי פורום, לפי הודעת המשטרה לא ניתן להגיע עםרכב לאיזור האיצטדיון. החניונים האפשריים הם הלאום, הר הרצל, גבעת מרדכי (מכון לב), קריית הממשלה (רח' נתנאל לורך(. למישהו שמגיע מכבישירושלים- תל אביב, מה הכי מומלץ? (ואל תמליצו בבקשה על הרכבת, עשיתי את זה במשחק הקודם וזה בזבוז זמן לאנורמלי)
הודעה אחרונה מאת Elad A, -
הצליח להם עם המאזדה 2 החדשה. לאחר שנים רבות מידי של המתנה הגיע אלינו הדור השני של ה-2 ונראה שהוא יעשה קצת כאבי ראש ללא מעט מותגים מובילים. ל-2 החדשה תא נוסעים איכותי, רשימת אבזור נדיבה שכוללת פריטי אבזור שנלקחו מקטגוריות גבוהות יותר והתנהגות כביש מהנה. וכן, יש גם כמה חסרונות. מאזדה 2 החדשה - מבחן דרך
הודעה אחרונה מאת niger21, -
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מה הנוהל אצל חברות השכרת רכב בחו'ל( בדגש על אירופה) בכל הנוגע לפנצ'ר ברכב. האם אני אחראי על התיקון והעלות. לאחרונה שכרתי רכב וכתוצאה מאבן נקרע הצמיג ולא היה ניתן לתקנו בפנצריה ונאלצנו להחליף( לקנות) צמיג. השאלה מי אמור לספוג התשלום? והאם חברת ההשכרה אמורה לסייע ולשלוח עזרה למקום הארוע במידה ולא ניתן להתגבר על התקלה במקום? תודה
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אשמח לקבל המלצות.
הודעה אחרונה מאת tap, -
- 2 תגובות
- 824 צפיות
שלום חברים, מישהו מוכר טסות מקוריות להונדה סיוויק 2004??? או יודע היכן ניתן להשיג חוץ ממוסך הונדה??
הודעה אחרונה מאת andreyshaitor1, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זוכרים את הפרק בטופ גיר על הטויוטה היילוקס הבלתי מנוצחת, שנפתח בכך שלכל ארגוני הגרילה בעולם יש דבר משותף אחד - טנדר של טויוטה? אז גם במחלקה ללוחמה בטרור בארה"ב החליטו לשאול את השאלה הזו, מצ"ב כתבה בנושא. אמנם טרם נמצאה תשובה, אבל עדיין מעניין לקרוא. מתוך הכתבה: אז מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
אחד מחבריי הקבוצה איתם אני נוסע מקורב לאנשים בטסלה ואירגן נסיעת מבחן אקסלוסיבית ל-8 מחברי הקבוצה, אני בינהם. לרשותנו הועמדו 2 רכבי הדגמה, 85D וכן P85D המוכרת ואהודה יותר בזכות ה-Insane Mode שמאיץ אותה 0-100 בתוך 3.3 שניות. הגירסה החזקה יותר, P90D לא היתה בנמצא וההבדל בינה לבין ה-P85D מתבטא בזמן האצה קצר יותר, 3 שניות עגול ל-100 קמ"ש. מראש מתנצל שאין לי תמונות מדהימות כיוון שהמיקום ותנאי מזג האויר לא ממש איפשרו. שלדת המודל S באולם התצוגה 85D (בזוית חבר פורום שקפץ לבקר) P85D לא הלאה אתכם בפרטי ה-85D שבא נהגתי קודם ואגש ישר לרשמים מהנהיגה ב-P85D שהינם די זהים פרט לנתון התאוצה. תא הנוסעים הכניסה לרכב חושפת תא נוסעים מרווח עם …
הודעה אחרונה מאת ישה, -
הרשימה לחודשים ינואר-ספטמבר(כולל) Cars-Sep-2015.pdf
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 0 תגובות
- 757 צפיות
שמעתי ברדיו פרסומת על רשת מוסכים " דרייבר" שמתיימרת להוזיל משמעותית מחירי טיפולים. האם1' הם באמת זולים יותר, או שמדובר ברשת משתמשת בשמנים זולים וחליפים סינים סוג ג'. ?
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
- 0 תגובות
- 598 צפיות
שלום חברים, רציתי לדעת אם יש למישהו מידע לגבי 2 רכבים, ניסאן x-trail וקיה קרניבל, מתי יחל השיווק שלהם בארץ? לפי הפרסומים הקרניבל היה אמור להגיע כבר במאי.
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
שלום, עברתי כאן על רוב השאלות בנושא והאמת שלא מצאתי תשובה חד משמעית, האם כדי לבצע רכישה של רכב באופן עצמאי מארה"ב או לא?! אם לא מדוע אנשים עושים זאת ? אני רוצה לרכוש infinity qx70 מארה"ב , ביררתי קצת מחירים ומצאתי שניתן לרכוש שנת 2015 משומש ב40,000 דולר. בנוסף הבנתי שהמכס על ייבוא מארה"ב הוא 131%. אשמח לדעת האם התחשיב שלי נכון: 40,000*2.31*1.17*3.923= 424,108 אני משער שיש עוד עלויות שינוע ועוד כמה דברים שפספסתי.. המחיר בארץ לרכב חדש הוא החל מ 450,000 שקל, כך שזה נראה לי לא כ"כ כלכלי. האם אני מפספס משהו? תודה
הודעה אחרונה מאת nimikipod, -
בוקר טוב..... ( ). שכל אחד יספר כאן בשרשור את המקרה הכי מסוכן שהיה לו איי פעם בנהיגה. אם זה באשמתו הישירה (איבוד שליטה) או אשמת מישהו אחר (כמו מה שקרה לאלון 205CTI השבוע.). אז ספרו איך קרה, מה קרה, ומה התוצאות..... אני בטוח שעם כ"כ הרבה אנשים בפורום, יכולים להיות כמה סיפורים מצמררים מאוד.
הודעה אחרונה מאת kobi_, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
אמריקה ויפן הולכים להינות מ 1600 יחידות לגרסא האחרונה של המיצובישי לנסר איבו , תקרא " Final Edition" ותקבל המון איבזור עשיר וחדשני ותשאר עם המנוע האהוב שלה בנפח 2.0 ליטר בעל 303 כ"ס ו 41 קג"מ... http://www.autosport.co.il/71109/%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%A1%D7%A8-%D7%90%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A9%D7%9F-final-edition-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7/
הודעה אחרונה מאת יהודה גבריאל, -
היום, בשרון 4 שעות המתנה למאסטרו....... בשבוע שעבר, יום שימשי לחלוטין, שעתיים המתנה למכונאי, מצא שמודול הצתה הלך וביקש 350 ש"ח על החלק... למחרת, לאחר בירור עם המוסך, שווי החלק 100 ש"ח - אז 3 שעות המתנה....... חוויות????
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.peugeot.com/en/news/2-0-l-100-km-with-a-standard-peugeot-208-bluehdi-an-absolute-fuel-consumption-record בארץ מתלהבים מצריכת דלק של מכוניות כמו C3 / היברידיות למינהם... הנה מכונית חסכונית באמת.
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
האם יש כבר דוגמאות על כבישי ארצנו?
הודעה אחרונה מאת oferal, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 808 צפיות
בעקבות פקקים אינסופיים באזור המרכז.... שאלתי את עצמי ועכשיו אתכם- מה עדיף כשעומדים במקום, מבחינת צריכת דלק וגם לגיר עצמו: מצב drive או parking? תודה
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
יצא היום, תהנו
הודעה אחרונה מאת shapin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 929 צפיות
שלום רב, ברכב שברשותי מיכל דלק של60 ליטר. לא פעם משכתי את ענייו התדלוק לרגע האחרון אחרי שנדלקת נורית ההתראה (מודע לזה שזה לא הכי בריא אבל לא נעסוק בזה), והיו מקרים שתדלקי 61 ליטר. היום מיד שנדלקה לי נורת האזהרה מיד נכנסתי לתדלק והפעם נכנסו למיכל 62.5 ליטר!ומהכרות שלי עם הרכב יכלתי לסוע עוד זמן מה. האם זה יתכן?יש מצב שמרמים אותי בתחנה?במידה וכן מה ניתן לעשות בנדון? תודה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלןן שלום לכולם אז הפעם דפקו לי את המגיני הרוח המסכנים שהיו לי בטויוטה קורולה 2001 למדתי כבר כמה פעמים מונדליזם פנצ'רים וכל מני שעשו לי ברכב לצערי אני גר ברמלה אז התקנתי מצלמת אינטרנט קטנה וחמודה שמשמשת אותי כמצלמת אבטחה לרכב היום שמתי לב שהמגני רוח חסרים התחלתי לחפש לחפש ומצאתי את הגנב לא רואים אותו כ"כ אבל אני בטוח שאתם תזהו את סוג הרכב ואולי זה גם יקדם אותי לגנב אתם חושבים שאם אלך למשטרה עם התיעוד הזה הם יכולים למצוא את הגנב ? יש תועלת? פשוט לא אכפת לי מהמגנים האלו באמת שלא הם היו רופפים והיה רעש מעצבן כשהייתי נוסע במהירויות גבוהות איזה סוג של רכב זה? לפנות למשטרה ?
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
רנו קליאו V6
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://bringatrailer.com/2015/10/04/maddest-hatch-2004-renault-clio-v6-phase-2/ רכב מענין שבטוח שגם נוסע טוב
-
בוקר טוב חברים, אמי רכשה בינואר 2012 ניסאן גו"ק אוטומט חדשה מהניילונים. נכון להיום עברו 3 שנים ו-9 חודשים והרכב גמע 50K. לפני כמה ימים התחילו רעשים מוזרים מהתא מנוע ואמי ניגשה למוסך המרכזי ברחוב ריב"ל בתל אביב. ההבחנה הייתה חד משמעית שהגיר הלך. הרכב מטופל בזמן תמיד ולא הורגשו שום תופעות בגיר גם אחרי שהחל הרעש. לאחר וויכוחים רבים והמתנה אישרו החלפת גיר על חשבונם אך עבודה על חשבון אמי(1700 שקל). כמובן שנאמר לה שזה מקרה נדיר של מוות גיר אחרי חיים כה קצרים אך עדיין זה נשמע לי מוזר במיוחד מכיוון שזה אמור להיות יצרן אמין ומכיוון שידוע לי כיצד אמי נוהגת ברכב. האם מישהו שמע על עוד מקרים כאלה? האם זה הגיוני לשלם סכום כזה על עבודה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ameer29111, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא בטוח שזה המקום, אבל באופטופיק לא מאפשרים לכל אחד לכתוב... בכל מקרה: לפני חודשיים בערך נסעתי מחיפה לקריות עם נהג מונית נחמד העונה לשם הילל כהן שנהג במרצדס ענקית (7/8 מקומות, מרצדס ויאנו לפי גט טקסי). דברנו על נסיעה עתידית לנתב״ג ולקחתי ממנו כרטיס ביקור. חלפו להם חודשיים ועכשיו אנחנו אמורים לנסוע לנתב״ג עם 5 מזוודות גדולות + כמה תיקים (רילוקיישן) ונזכרתי בו. אבל כמה מפתיע - אבדתי את הכרטיס ביקור שלו ובגט טקסי מסרבים לתת לי את המספר טלפון שלו. ניסיתי למצוא את הפרטים שלו בגוגל/דפי זהב/144 ולא הצלחתי, אז חשבתי שלפני שאני מוותר ומחפש מישהו אחר, אני אשאל כאן. מישהו מכיר? תודה מראש וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת rafi_vk, -
-
האם מחשב הדרך (זה שמראה ברכב את מס' הק"מ שנצברו פר ליטר) לוקח בחשבון גם הפעלת מזגן? שהרי ידוע שעם מזגן, צריכת הדלק גבוהה יותר. כלומר, נניח שתיאורטית אני נוסע בדרך ישרה במהירות קבועה ומחשב הדרך מראה קבוע 1:14- האם כיבוי המזגן יביא לשינויים בפרמטר הזה (ישפר את ניראות הצריכה), ולהיפך?
הודעה אחרונה מאת shellcase,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 105 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- shilo_v
- itaimoto
- discoTD5
- צוק
- נירו72
- David32
- mcshmupi
- T_A
- Shay Shd Dave
- Ash1
- bigfoot7375nadav