רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,569 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אז נפתח קטע קטן של כביש 6, בפועל בנתיים צומת קמה הפכה למחלף, על צומת דבירה עוד עובדים כדי להפוך אותה למחלף, ההתפצלות לפני צומת להבים פתוחה כרגע רק בכיוון אחד, ככה שבנתיים הדבר היחיד שנחסך זה הפנייה שמאלה בצומת להבים לכיוון ים המלח. צומת להבים עדין עמוסה בבוקר, ובפועל הפקק שהיה בבית קמה מכיוון צפון כל בוקר עברה ללהבים. כאן עולות לי כמה תהיות: -במחלף החדש איפה שכביש 40 ו-6 נפרדים בחזרה, יש גם ירידה שמוליכה כרגע לדרך עפר, תכל'ס לא נראה כמו משהו שצריך מחלף, כביש 6 גם ככה מתמזג עם כביש 31, עד עכשיו לא הבנתי מה הטעם בפיצול שעשו כמה קילומטרים לפני צומת להבים, ולמה לא להפוך את הצומת עצמה למחלף בה מי שירצה להמשיך לכביש 6 פשוט ייסע לכיוון להבים במחלף. לדעתי…
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תענוג לאוזניים מתי יצא לכם לראות 3 פרארי 458 ועד אחת מהם ספיציאלה (השחורה) בנוסף לפרארי הייתה פורשה 977 טורבו שגם לחצה אם לא מתאים לפה אז תעבירו שבת שלום .
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן לפני כמה חודשים מסך המולטימדיה ברכב התחיל לעשות בעיות. במשך חודשיים בערך הוא היה נדלק ונכבה מתי שבא לו. לאחר מכן הייתה תקופה של שקט ושוב צצה בעיה - הפעם המצלמת רוורס והחיישנים (כולל אור רוורס) פעלו גם כשאני על הילוך ראשון-שני והלאה (בזמן נסיעה קדימה). בהתחלה זה היה למשך דקות בודדות והסתדר פתאום ככה שזה לא הפריע לי יותר מדי. לפני שבועיים וחצי המסך ברכב הפסיק לעבוד לגמרי. הלכתי למקום בחיפה שמתעסק במולטימדיה. האוטו היה מונע (בניוטרל) והאור רוורס דלק, הבן אדם שם לב לזה, פתח את הפאנל של המסך, שיחק שם עם החוטים והמסך עובד. הוא אמר שהבעיה היא במצלמה שגורמת לקצר וניתק לי אותה (הוא לא מתעסק עם חשמל ברכב). משם הלכתי למקום אחר שמתעסק בזה, סיפרתי לו את כל הסיפור, מפה לשם …
הודעה אחרונה מאת ibizaseat2, -
שלום חברים. מזמן לא הייתי פה בפורום, והנה אני בא לשתף אותכם בסיפור שלי, ולבקש ממכם עזרה, ספציפית מאלו מכם שמבינים בצמיגים. הכתיבה קצת ארוכה, אני מקווה שיספיק לכם כוח וסבלנות לקרוא עד הסוף, כי אני באמת צריך עזרה והכוונה. אז הסיפור הוא כזה: כרגע על הג'טה שלי מותקנים צמיגים של YOKOHAMA, מדגם ה-S.DRIVE, בגודל 225\45\R17. הם בני כמעט שנתיים וחצי ועשו בערך 42K ק''מ..., ונגמרו (ככה אני חושב). שזה את האמת הפתיע אותי שכל כך מהר הם עשו את שלהם, האם זה ככה עם כל הצמיגים בגדלים האלו ובכלל בצמיגים דומים?, אני לא יודע, תגידו לי אתם. על הלאנסר 10 שהייתה אצלי ב-2008 עד 2010 היו מורכבים צמיגים גם של היצרן הזה, רק אני לא זוכר מה הדגם שלהם היה, כי אלו היו צמיגים מהיצרן א…
הודעה אחרונה מאת JentuS12, -
אבא שלי נסע היום לסוכנות דצ'יה בפ"ת. אנחנו גרים בחדרה, לכן זו לא "נסיעה למכולת", אבא שלי ביטל יום עבודה ותוכניות במטרה להגיע לסוכנות ולבצע נסיעת מבחן. אתמול אבא שלי דיבר עם הסוכנות ווידא שיש רכב הדגמה. נאמר לו שאין מה לדאוג ויש רכב כל הזמן. לאחר שהוא הגיע לסוכנות, ושמע שם את כל מה שהוא ידע כבר הוא המתין לרכב. כמה המתין? סביב השעתיים. לאחר שעתיים נאמר לו שהרכב עדיין תקוע באשקלון בגלל פאנצ'ר. לדבריהם הרכב נילקח היום להשבחה במוסך. האם זו התנהלות של סוכנות רכב שבאה למכור רכב ללקוח? האם כשלקוח מתקשר יום לפני לא כדאי לידע אותו שהרכב יוצא להשבחה במוסך בב"ש/אשקלון או מה שזה לא יהיה ויש סיכוי שהוא לא יגיע? כשאבא שלי דרש לדבר עם המנהל תגובתו הייתה, כוח עליון, ק…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
יש לי מונדאו 2002, עם מנוע 2 ליטר ו145 כ"ס. כשאני לבד ברכב, הרכב מאוד זריז ובקושי דורש נגיעה בגז כדי לנוע בקצב סביר (וגם מתגמל בצריכת דלק, מאוד, אגב) העניין הוא כשאבא שלי מצטרף לרכב תמיד אני נדרש לתת מנה סבירה של גז כדי לזוז, במיוחד בעליות (גם קלות) והצריכה הרבה פחות טובה. אני שוקל 70 והוא 100. האם זה פסיכולוגי או ש100 קילו באמת הבדל גדול לרכב? ואם כך מה המצב ברכבי מיני צנועי נפח?
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
שלום, קיבלתי תלונה מקצין הרכב על כך שמישהו ראה אותי חוצה קו הפרדה לבן. בתלונה היה כתוב שלאחר 5 פעמים הנושא ידווח למשרד התחבורה. נראה לי קצת הזוי הקטע הזה, כי אין שום הוכחות. בכל אופן, מה ההשלכות עבור מי שצובר 5 תלונות כאלה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הדור הראשון של קיה סורנטו היה רכב שטח אמיתי, עם שלדת סולם, הילוך כוח וכל הדברים האלה. אחר כך הגיע הדור השני, שהציג איכויות ניהוג גבוהות יותר אבל איבד את רוב יכולת השטח. עכשיו מגיע הדור השלישי של הסורנטו שהוא כבר מזמן לא רכב שטח אלא מיניוואן דמוי-שטח מרווח, איכותי וחסכוני מבעבר. רק חבל שלא נתנו לרשימת האבזור שלו עוד נגיעה קלה כלפי מעלה, שהייתה הופכת אותו למעולה. קיה סורנטו החדש - מבחן דרך
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 648 צפיות
1. יש תוכנה שיכולה למדוד ולדגום צריכת דלק דרך ה- OBD ולהציג סיכום בגרף לפי המהירות? (מתוך סקרנות בלבד) צריכה ב- 50 קמ"ש , צריכה ב- 100 קמ"ש וכו' וכו'... 2. יש אתר שמציג ביקושי רכב/נתוני סחירות בשוק היד 2 לפי חברה ודגם?
הודעה אחרונה מאת Benor, -
תגידו מזל טוב להונדה, שמשיקה בארץ את הג'אז החדשה. תגיע ארצה בגרסת בנזין 1.3 ליטר עם גיר ידני או אוטומטי רציף. גרסה היברידית אין, בשלב זה. ויש סוף סוף גם מערכת מולטימדיה מקורית ומערכות בטיחות מתקדמות. החל מ-90 אלף ש"ח לדגם ידני או 102,900 ש"ח לדגם אוטומטי הונדה ג'אז החדשה בישראל
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מודע שבפורום רכב במדינת ישראל יש את כל לאומיים לכן מראש אני מתנצל אם מישהו ייעלב. הסיפור הוא כזה : בדרכי חזרה מהמוסך של דיאלים בת"א אחרי הטיפול. עברתי בלוד(שם אני גר) בסביבות 12 בצהריים דרך אזור התעשייה הצפוני ראיתי שהחנות חלפים שבה הייתי קונה כשהיה לי רכב מידי פעם שמנים ונוזל קירור הייתה סגורה(ביום של השביתה). אני מבחינתי סיימתי אם החנות הזאת אבל כל הפעמים האלו שהייתי נכנס עליו לקנות דברים ועצם המחשבה שהוא תומך בצד הפלסטינאי בסיכסוך במקום בדו קיום העדין שקיים בלוד חרה לי(מקווה שאני מבטא את זה נכון), כי יכול להיות שאם היה קורה אירוע דקירה בחנות שלו או לידו הוא היה "מעלים עין" ונותן לאדם למות? לעומתו הרבה עסקים ערבים היו פתוחים באותו כמו חסונה. מישהו מלוד…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 946 צפיות
שלום, חברה שלי מעוניינת למכור את הרכב שלה מסוג פיאט פונטו דינמיק, שנת 2005 (אוטומטי), אולם לא מצאתי מקום אחד שבו אפשר למצוא מחיר מחירון לדגם הזה. ממש הופתעתי שכן מדובר בדגם ממש נפוץ... מה אתם ממליצים לעשות והיכן כדאי לחפש או לברר?
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
אני מנסה להביא רכב מקרית יערים לנתיבות, לפרק ממנו כמה חלפים קריטיים ולנסות אח"כ להעביר אותו לאיזו פירוקיה... הרכב עצמו במצב לא רע, קוסמטיקה בסדר ורק הגיר הלך, 2000 ש"ח זה מחיר סבבה בשביל מיניואן 1999, אבל הגרירה! זה נכון שהמחיר הוא 1200 ש"ח? זה די מוציא את התיאבון מהעסקה הזו... מישהו מכיר גרריסט זול יותר? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ETStudio, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האלן שלום רכשתי מאתר בארצות הברית פנסים לרכב שלי (גולף 2007 mk5 מנוע 2000) הפנסים הם לא פנסים מקוריים - הם פנסים קדמיים מעוצבים עם לדים וכו אשר יש עליהם תו תקן אמריקאי. המשלוח הוא דרך buy2usa ככה שאת הקבלה והתשלום על המיסים אני מבצע כבר דרך buy2usa עוד לפני שהפריט הגיע לארץ ככה שהם מטפלים בכל נושא המכס. השאלה שלי היא בנוגע לאישורם לארץ האם יהיה עליי לעשות איזה פעולה כל שהי שהפנסים יכנסו לארץ האם תיהיה בעיה כלשהי ? מה הנהלים שאני צריך לעשות? תודה !
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
המנוע של ה1.0 מגיע עם 110 כ"ס אבל מנוע 3 צילינדרים. המנוע של ה1.2 מגיע עם 90 כ"ס אבל 4 צילינדרים. איזו בחירה תהינה חכמה/טובה יותר?
הודעה אחרונה מאת calmride, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, בעקבות אוטובוס שנכנס בי מאחורה. אני מחפש מוסך פחחות לתקן את כל הבגאז שלא נפתח. בנוסף מחפש גם שמאי טוב. מעדיף איזור כפר סבא אך גם רמת גן ופתח תקווה יכול להיות טוב
הודעה אחרונה מאת israelwww, -
-
- 1 תגובות
- 690 צפיות
שלום לכולם אני תלמיד י"א במגמת אוטו טק מחפש חומר לעבודת גמר בנושא canbas. אשמח לקבל עזרה בנושא
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6 אלף צפיות
כל הסיפור התחיל לפני כבר מספר חודשים כאשר ההורים החליטו שהם רוצים להחליף את הסובארו הוותיקה ברכב אחר. בהתחלה לא היה כיוון ספציפי וחיפשנו רכב מבערך כל קטגוריה, חדש ומשומש והתקציב לא היה ברור במיוחד (רק ברור שיהיה עד 100 אלף). לפני כחודש עשיתי נסיעת מבחן על MG3 וסיפרתי להורים על הרכב (עוד מעט נרחיב), הם התחילו להתעניין מאוד. צירוף מקרים מעניין (ומעצבן) והגיר בסובארו התחיל להחליק. לאחר בדיקה וקבלת 3 הצעות מחיר לטיפול בבעיה הוחלט על מכירת הרכב ובמקביל חיפוש אינטנסיבי אחר מחליפה (אגב הסובארו נמכרה, סיכום יעלה בקרוב בשירשור נפרד). התקציב הנבחר לרכב יהיה עד 80-90 אלף ש"ח עם מימון וכאן התחלנו לחפש את האופציות שלנו אשר כלל הן מכוניות משומשות והן חדשות. לאחר צמצום המתחרות נשארנו …
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תודה רבה
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.iroad.co.il/quattro.php מה דעתכם? 4500 ש"ח ללא התקנה, שווה את זה?
הודעה אחרונה מאת Chiefos, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לשאול שאלה ... יש לי רכב מודל 2000 שצריך לבצע מבחן רישוי בנובמבר הקרוב . האם אני צריך להוסיף אישור ברקסים או שזה רק משנה הבאה ? תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 896 צפיות
אני מתנצל מראש על הדחוף בכותרת אבל בבקשה תתייחסו. אני כרגע נמצא באיזה "חור" בצפון ומחשב הדרך מדווח שנותר לי 27 קילומטרים (שיורדים אספוננציאלית ולא לינארית), יש באיזור הרבה כפרים ואני קצת חושש לתדלק באיזור. עד שאגיע לעיר גדולה יש בערך 20 קילומטרים, חצי מהם בירידה דיי חדה, שתספק לי קצב תנועה נאה (80-90 קמ"ש) בלי נגיעה בגז. שמעתי על התאוריה שבמצב כזה האוטו לא צורך דלק בכלל. האם זה נכון גם לאוטומט רגיל, עם חיבור לא ישיר? האם צריך סל"ד מינימאלי בשביל זה? עוד שאלה, אחרי הירידה המאוד ארוכה יש קטע קצר של עליה. איך עולים אותו עם מינימום דלק? שוב מתנצל על חוסר האחריות ועל הכותרת אבל בבקשה תבינו לאור המצב בחוץ. הרכב שלי הוא פורד מונדא…
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב אז לפני שנה קניתי ממגרש רכב יונדאי גטס 2007 דגם GLI ב19 אלף. הרכב הגיע עם 92 אלף קילומטראז', במצב טוב. אחרי שבעל המגרש החליף ברכב איזשהי טבעת בגיר כדי שלא יחליק, קניתי את הרכב. אז מה הרכב עבר בשנה הזאת? חודש אחרי הרכישה עשיתי טיפול גדול לאוטו שכלל החלפת פילטרים,שמנים, פלאגים, רפידות בלמים, טיימינג ופילטר אוויר. מאז הרכב עבר רק החלפת צמיגים, ג'אנטים חדשים והחלפה של תרמוסטט ובית תרמוסטט. מעבר לאלה לא היו שום בעיות לרכב(טפו טפו טפו). הרכב כיום על 99 אלף קילומטראז(למעוניינם לרכוש) והחודש אעשה טיפול לרכב. מעבר לטיפולים, כמובן שהרכב נותן עצמאות מלאה ובהחלט אחת הרכישות היותר טובות שעשיתי בחיי. דלק יוצא לי למלא פעם בשבוע וחצי- שבועיים... תמונה עדכנית:
הודעה אחרונה מאת ITSMYFATE, -
-
היום הבנתי למה אסור להתקרב לרכבים מהשכרה או מליסינג. אני נוסע לתומי מרחוב גיסין בפתח תקוה לצידי נוסע רכב סובארו איפרזה של אויס בפנים 2 בחורים בסביבות גיל ה25. כל פעם לפני עצירה של רמזור אני שומע מהרכב שלהם חריקה מוזרה, מה שהתברר אחר כך (אחרי שנסעתי אחריהם) שפשוט במקום לעצור כמו בני אדם, הוא העביר תוך כדי נסיעה את ההילוכים מD לP. לא צריך להסביר כמה נזק זה גורם... תמיד ידעתי שאלו רכבים ש"שוחטים" אותם אבל לבוא ולהרוס בשביל ההנאה, די נדהמתי! גם אני פעם שכרתי רכבים אבל כאלה דברים אפילו לא חשבתי לעשות. אגב, יש לי את מספר הרכב, יש מה לעשות איתו? להודיע לאויס? זה יעזור, או בעיה שלהם?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 789 צפיות
קיבלתי את הרכב ממערכת CARSFORUM באדיבות היבואן, להתרשמות של (קצת יותר מ) 24 שעות. אז מה אני חושב על הרכב? אתם מוזמנים לקרוא. http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2283/%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%98%D7%95--%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול , איך אני יכול לחפש / למצוא מה עלה בגורלו של רכב שמכרתי בעבר ? דרך אגב , קראתי את "מדור חיפוש קרובות" והרכב שלי חדש יותר משנת 83 ... תודה
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רקע הרכב משמש בעיקר אותי ואת אמא שלי, הקוריאנית הראשונה במשפחה (עבר של 2 קורולות ודייהטסו אפלאוז) . הדרישות מהרכב היו אמינות, חיסכון בדלק וכמה שיותר הנאה מנהיגה, על כל זאת אפרט בסיכום . זה הסיכום הראשון שלי, אני לא מתיימר להיות כתב רכב, אני כותב את מה שאני חושב . פרטים יבשים הרכב שנת 2009, נקנה עם 130 אלף ק"מ (כן אני יודע שזה הרבה), צבע שחור מטאלי, יד ראשונה פרטית, רמת אבזור premium, היסטורית טיפולים מלאה במורשה, ללא תאונות משמעותיות . עיצוב לדעתי הרכב נאה מאוד ונראה מודרני, אולי הייתי מנסה לעצב את החלק האחורי של הרכב בצורה קצת יותר "קרבית", על הרכב מולבשים חישוקים מידה 16 מקוריים, חתך קצת גדול מדי לטעמי, הייתי מקטין אותו, אולי בעתיד .. …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
האם קיים קיט, או הליך כלשהו שממיר הנעה ללא מפתח להנעה עם מפתח? הם זה משהו שאפשר לבקש מהסוכנות לעשות, או שלא קיים דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, לפני שעה דיבר איתי המנהל של אבא שלי ואמר לי שיש לנו משפט ביום חמישי הקרוב(!) על דו"ח מהירות מאוגוסט 2014. מצלמת גאטסו צילמה את הרכב על 160 קמ"ש בכביש בו המהירות המותרת היא 100 קמ"ש. דיברתי גם עם קצין הרכב בחברה והוא אומר שרק היום נודע לו על זה מחברת הליסינג, ושלטענת הליסינג, המשטרה סירבה להסבת הדו"ח עקב מועד המשפט הקרוב. אז כרגע הדו"ח עדיין מוגדר כדו"ח מהירות תאגידי, ללא פרטי נהג כלשהם. הסיפור נפל כרעם ביום בהיר, כמובן שאין לי מושג מה קרה באותו יום לפני שנה וחודשיים, והמשפט כאמור ביום חמישי הקרוב. מה אתם ממליצים לעשות? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
"נתיב חוצה גוש דן ...לצורך ההקמה, בנתיבי איילון ייעשה ככל הנראה שימוש באחד משולי הכביש, ואילו בכבישים האחרים יוסבו לטובת הפרויקט נתיבים קיימים המשמשים כיום את הציבור הרחב." ליאור גוטמן, כלכליסט http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3670724,00.html?ref=ynet או במילים אחרות המיסים שלנו יממנו נתיבי אגרה שרק העשירים והמקורבים יכולו להינות מהם. אנחנו נשאר עם פחות נתיבים ויותר פקקים. מדינת ישראל כבר אמרתי?
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מיץ פטל
- quzzaa
- פאר האורה
- Haim_gds
- Shay Shd Dave
- TomerP
- ArikB
- טויוטה סופרה
- VromVrom
- Froyne
- אתרוג
- לירון .ה.