Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"האבזור דליל ברמה הזויה. אין בקרת שיוט, אין שליטה מההגה, אין קיפול מראות חשמלי - נאדה".

נכון שבדגם העיקרי שנמכר (לא המאובזר המאד מאד יקר ונדיר) האבזור לא להיט. מצד שני, כמה מכוניות סופר-מיני אתה מכיר עם בקרת שיוט? או קיפול מראות? אני מכיר גם משפחתיות שאין להן כאלה. אגב, שליטה מההגה אכן נפקדת וחבל.

"תא המטען לא פרקטי במיוחד, בעיניי תא המטען בקליאו שהייתה לי יותר פרקטי".

הפוך, גוטה. תא מטען מספק למרות הסוללה החשמלית.

"נוחות הנסיעה סבירה, ההתנגות לא משהו בכלל, הרכב לא נעים בסיבובים ולא ממש משתף פעולה".

אוקיי, נכון שפולו, 208 וקליאו יעניקו חווית אחיזה ונהיגה טובות יותר. מצד שני, כבר סיפרתי קודם מיהם עיקר רוכשי ההונדה ג'אז...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בעזרת הסקת מסקנות בלבד, כי עדין לא פורסם מפרט טכני, אסביר את פשר המחיר הלא נמוך לידנית

שים לב כי ההבדל בין הTREND והCOMFORT הוא בסה"כ 3000 ש"ח, ז"א, מה כבר יתווסף? מערכת בקרת אקלים וג'אנטים? אולי עוד זוג רמקולים? שים לב לרשימת האבזור העשירה, וקח לצורך העניין פאביה ב80 אלף (ידנית כמובן) ותעשה השוואה.

לדעתי דווקא יהיה הבדל דיי גדול באבזור. המחיר של הגירסה הנמוכה מנופח בשביל לתת הנחה לחברות ליסינג.

חוץ מעניין האבזור (כאמור, אני חושב שיהיה הבדל גדול בין הגירסאות) בפאביה אתה מקבל הרבה יותר מנוע ו10K פחות. ועדיין יש סופר מיני זולות אפילו יותר.

פורסם

כבובה של הפאביה מונח במקומה, בכל זאת מדובר על מרכבת האלים אבל אף אחד לא באמת רוצה לקנות את גרסת הActive, האמבישן עולה 5K יותר ומגיע עם אבזור שעולה הרבה יותר מזה. הStyle ב104K בכלל מגניבה.

ובכלל, לדעתי מי שחושב על הונדה לא יחשוב על סקודה, וההפך.

יש להם קהל יעד שונה לגמרי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^

אני שוקל את שתיהן :) (או לפחות, הייתי שוקל את ההונדה אם היא היתה זולה יותר)

אגב, הפאביה נמכרת ב74K "במבצע" ממש עכשיו. אני מדבר על הידנית שקיימת רק בגרסת Active בכל מקרה. הגרסאות האוטומטיות של הג'אז אכן מתומחרות לא רע.

פורסם
RK

ההשוואה בין הספייס סטאר להונדה ממש לא במקום. הם אינם שייכים לאותה קבוצה, בעלי נפחי מנוע שונים ומחיר שונה.

קראת בכלל מה שכתבתי? לא השוויתי בין המכוניות, לספייס סטאר אין מה לחפש גם מול ג'אז דור ראשון. כל מהות ההשוואה הייתה ביחס מומנט/משקל, זה הכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הבנו את השנאה שלך להונדה ולמותגים היפנים, אבל כדאי שתדייק.

ברמת הגימור הגבוהה של הג׳אז ההיברידית יש שליטה מההגה, בקרת שיוט, חלון גג פנוראמי וגם קיפול מראות.

טוב שלא השוות את התא מטען של הג׳אז היברידית לזה של רנו קנגו. שכחת שיש סוללה היברידית שתופסת הרבה נפח. תשווה בין הג׳אז בנזין לקליאו ותבין את ההבדל.

מדובר ברכב סופר מרווח ופרקטי (יותר מרווחת מהפיאט שלך בהרבה) ומי שמוכן לקבל את העיצוב החיצוני, מקבל רכב מעולה, אמין, סחיר (לפי הדורות הקודמים) וחסכוני.

את רמת הגימור הגבוהה לא קונים כמעט, המחיר שלה בכלל הזוי, לא הגיוני לדרוש 120 אלף ש"ח על רמת גימור בסיסית.

ביאריס הייבריד שעולה 115 אלף ש"ח מקבלים הרבה יותר אבזור (מולטימדיה מקורית עם שליטה מההגה בטוח יש, וסביר להניח שיש עוד דברים).

אני לא מחפש להשוות את הרכב הזה לפיאט כי מדובר בקרב בין מיני 3 דלתות לסופר מיני 5 דלתות, אבל שוב - לא התרשמתי יותר מדי מהאוטו.

וכן, אני לא מתרשם מרוב היפניות, מה לעשות?

"האבזור דליל ברמה הזויה. אין בקרת שיוט, אין שליטה מההגה, אין קיפול מראות חשמלי - נאדה".

נכון שבדגם העיקרי שנמכר (לא המאובזר המאד מאד יקר ונדיר) האבזור לא להיט. מצד שני, כמה מכוניות סופר-מיני אתה מכיר עם בקרת שיוט? או קיפול מראות? אני מכיר גם משפחתיות שאין להן כאלה. אגב, שליטה מההגה אכן נפקדת וחבל.

"תא המטען לא פרקטי במיוחד, בעיניי תא המטען בקליאו שהייתה לי יותר פרקטי".

הפוך, גוטה. תא מטען מספק למרות הסוללה החשמלית.

"נוחות הנסיעה סבירה, ההתנגות לא משהו בכלל, הרכב לא נעים בסיבובים ולא ממש משתף פעולה".

אוקיי, נכון שפולו, 208 וקליאו יעניקו חווית אחיזה ונהיגה טובות יותר. מצד שני, כבר סיפרתי קודם מיהם עיקר רוכשי ההונדה ג'אז...

בקרת שיוט - קליאו (כולל דור קודם), 208, יונדאי i20 דור ראשון אחרי מתיחת הפנים, אפילו בספייס סטאר יש בקרת שיוט! אני מניח שיש עוד מכוניות שלא עברתי על המפרט שלהן ויש להן בקרת שיוט. קיפול מראות זה יותר נדיר אבל זה היה אפילו ביונדאי i20 מהדור הקודם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בפאביה אתה מקבל הרבה יותר מנוע

בפאביה אתה מקבל פוביה (להשבתת מנוע וגיר אחרי חצי שנה שקנית את הרכב...)

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
את רמת הגימור הגבוהה לא קונים כמעט, המחיר שלה בכלל הזוי, לא הגיוני לדרוש 120 אלף ש"ח על רמת גימור בסיסית.

ביאריס הייבריד שעולה 115 אלף ש"ח מקבלים הרבה יותר אבזור (מולטימדיה מקורית עם שליטה מההגה בטוח יש, וסביר להניח שיש עוד דברים).

אני לא מחפש להשוות את הרכב הזה לפיאט כי מדובר בקרב בין מיני 3 דלתות לסופר מיני 5 דלתות, אבל שוב - לא התרשמתי יותר מדי מהאוטו.

וכן, אני לא מתרשם מרוב היפניות, מה לעשות?

בקרת שיוט - קליאו (כולל דור קודם), 208, יונדאי i20 דור ראשון אחרי מתיחת הפנים, אפילו בספייס סטאר יש בקרת שיוט! אני מניח שיש עוד מכוניות שלא עברתי על המפרט שלהן ויש להן בקרת שיוט. קיפול מראות זה יותר נדיר אבל זה היה אפילו ביונדאי i20 מהדור הקודם.

הג׳אז לא הכי יפה או מאובזרת, אבל הכי מרווחת, חסכונית ושונה.

אבזור תמיד אפשר להוסיף, לעומת זאת את המרווח אי אפשר לשנות והשם הטוב של הג׳אז הולך לפניה לא רק בארץ.

• תוכן חדש...