Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית שירות רעה בסוכנות דצ'יה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

RK פה אני יכול להסכים. אין ספק שהצעקות לא היו עוזרות בכל מקרה, אבל זה מה שקרה.

אבא שלי בדרך כלל בנאדם שלו. יש לו סבלנות ונדיר שאני רואה אותו מתעצבן.

מה שכן אתה לא יכול לדעת מתי תביא בנאדם למצב שהוא כל כך מתוסכל עד שמתחשק לו לצעוק.

הוא לא אמר לאף אחד שהוא עובד בשבילו, או כל דבר אחר.

הוא הביע את מורת רוחו מהחוויה הרעה שהוא עבר.

כל ההתלהמות פה על העניין הזה שקרה בכלל בסוף התהליך ולא השפיע בשום צורה על הזימון שלו לסוכנות למרות שהרכב לא שם, ועל השרות הרע וקבלת ההחלטות הגרועה של סוכני המכירות מרגישה לי כמו נסיון רע להסיט את הדיון.

NIN אני דווקא ראיתי כמה תגובות שמבינות לליבנו. חלקם אפילו הפלא ופלא יכולות להבין שבנאדם מתעצבן ומביע את מורת רוחו.

אבל אתה תקוע בפינה הקטנה שלך עם התסביך שלך בתור נותן שרות ופשוט מסרב להסתכל על התמונה הכללית. כל מה שמעניין אותך הוא העובדה שאבא שלי היה עצבני בסוף והוציא את זה. כל מה שקרה לפני פשוט לא מעניין אותך, לכן קשה לי לקחת את הדברים שלך ברצינות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרקש, אין לאף אחד ספק שהייתה תקלה. כנראה גם אנשי הסוכנות לא הבריקו בטיפול בה, כי הסבר פשוט ביותר (התקלה ממילא לא שלהם ולא הייתה בעיה להעביר את זה ככה) היה מסדר את העניין. אבל השאלה היא איך מתנהלים הלאה - אפשר לדלג, אפשר לקנות אצל המתחרים, אפשר לקבוע פגישה נוספת או, כמו שהציעו כאן, לנסות ולקבל רכב לבית. אפשר גם להוציא תסכול - יש בזה לא מעט תועלת באותו רגע, ומעט מאד להבא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

RK אבא שלי דיבר עם מישהו משרות הלקוחות בטלפון. לא יודע אם זה קרסו או דאצ'יה. לא שמעתי את כל תוכן השיחה.

אני אמסור לו להתקשר שוב ולנסות לתאם שהרכב יגיע לכאן.

בכל מקרה אני חושב שהוא לא רואה טעם לנהל דו שיח עם החברה בסוכנות כי הוא באמת ניסה וזה לא הביא שום תועלת, ולמי שתוהה זה היה לא בטונים גבוהים.

כל שרציתי הוא לשתף איך נראתה חווית השרות של אבי עם הסוכנות עד עכשיו. כן קיוויתי לטלפון שיפתור את הסוגיה, הפלטפורמה של האתר כבר הוכיחה את עצמה בעבר לא רואה בזה שום דבר פסול. זה לא קרה. אולי זה גם לא יקרה. אם מבחינת דאצ'יה/קרסו הסוכנים שלהם עשו עבודה טובה כנראה שבאמת לא כדאי שנקנה שם רכב. זו לפחות הדעה שלי, אבל הרכב הוא לא בשבילי.

פורסם
בהחלט שיכלו לעשות יותר כמו התנצלות בסיסית ומתבקשת, סיבוב על דגם אחר כ"בוא תכיר את דאצ'יה" וכו'.

בוודאי שיכולים היו לעשות ככה. זו לא הנקודה - ברור שהייתה פאשלה. יתרה מכך, סוכן מכירות נורמלי היה לוקח אירוע שקרה שלא באשמתו (אני מניח שהוא לא פינצ'ר את הגלגל) ולעשות ממנו מטעמים, אבל זה לא קרה. הבעיה היא עם אופן התגובה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני בד"כ נוטה להאמין כי ללקוח הישראלי העצבני והתחמן יש תרומה של ממש לרמת השירות שהוא מקבל מספק או נותן שירות ישראלי עצבני ותחמן בדיוק כמוהו,כנראה שאני לא היחידי שחושב כך נוכח התגובות כאן שרמזו כי אביו של פותח השרשור אשם ביחס שקיבל.

אבל,

אם התיאור שהוא מתאר נכון, אזי השרשור עוסק במה שקרה בשלוש השעות שעברו לפני שויליאם התחיל לצעוק והשרשור לא עוסק בצעקות ובמה שנאמר לו אחריהן, אם פינה לעצמו יום לצורך העניין (ויש אנשים עסוקים שמאד מסובך עבורם לפנות יום) וטרח ונסע מחדרה לפתח תקווה (היות וכל העולם מתרכז בגוש דן, כל השאר לא נחשבים) והגיע לסוכנות והפך שם ל"שקוף", הסוכנות ראויה לביקורת.

תקלות קורות זה נכון אך כל הביקורת כאן היא לא על עצם קרות התקלה אלא על היחס, החוסר אכפתיות והזילזול בלקוח עד שזה איבד שליטה.

אם אני הייתי מנהל אולם תצוגה, הייתי מתנצל, מברר ומוודא שהרכב מגיע, מתעניין מדי חצי שעה היכן הרכב נמצא ומה הצפי להגעתו, הייתי מנסה להנעים את זמנו של הלקוח, מזמין דבר מה (קפה ומאפה, ארוחה קלה וכיו"ב, גם מחשבון הקופה הקטנה), מראה התעניינות ועושה הכל כדי לרכך את התחושה הקשה של הלקוח.

אם ויליאם הגיע לסוכנות ב10:00 ורק לאחר כ-3 שעות שהחזיקו אותו (נכון לא בכוח הזרוע אלא בהבטחה שהרכב יגיע) נזכרו להודיע לו שאין רכב ו"אין מה לעשות" אז הנוכחים באולם התצוגה לא רק זילזלו בו כלקוח אלא שמו עליו ז@$% גם כבן אדם ורבותיי יחס גורר יחס.

ועוד מילה, דצ'יה מוכרת יפה מאד, מאחוריה עומד יבואן עם מערך סוכנויות ומרכזי שירות מהגדולים בישראל, מאחורי היבואן עומדת אחת המשפחות העשירות בישראל ולמרות הכל יש רק סוכנות אחת?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
להחזיק?

איפה היה רשום משהו על אזיקים? או אולי קשרו אותו?

אמרו 13:30 , אבא שלך היה יכול בקלות ללכת ולחזור בשעה הזאת (אפילו להתקשר לשאול, אבל זה פשוט מדי).

שיגיעו אליך הביתה כי אבא שלך חיכה קצת?

אבל שניה, לקח חודש(!) לפנות יום (אז תיכננתם לבלות שם?) בשביל לקפוץ לסוכנות, איך הם אמורים לקבוע איתכם?

אגב, למה אבא שלך לא רשם כלום על העובדה שהוא צרח על עובדי האולם?

זה פרט שולי?

הבנתי, לנסוע שעה חזרה לחדרה להמתין ולנסוע שוב חזרה שעה לפתח תקווה, נשמע מעניין..............

ואם סוף סוף אחרי שעתיים וחצי אני "צועק" על מנהל המכירות " מה קורה פה ישש רכב או אין רכב " שלאורך כל הזמ אפילו לא בדק שהרכב לא עזב את העיר אשקלון ואמר לי שהרכב בתנועה

פורסם

גם אני עם ספיידרמן, אני חושב שהתיאורים פה של הצעקות קצת יצאו משליטה.

אני עובד חלק ממערך שירות ואני בניגוד לאחרים כאלה שכתבו כאן כבר שמעתי הרבה צעקות, מסכים שלישראלים יש נטיה לזה.

אליי מגיעים לקוחות אחרי שהם מרגישים שהגיעו מים עד נפש, לא תלונה ראשונה.

בתור אחד כזה אני מאוד רגיש לנושא הזה וכמובן שנדרשת עבודות אומן של ממש כדי לגרום לי להרים את הקול.

אבל מצד שני לפעמים אני מצליח להבין את התסכול שעומד מאחורי הצעקות.

כשיש כשלים אני גם יודע להודות בהם ולטפל בהם אם אפשר או לכל הפחות לצמצם נזקים.

האם מישהו יצר קשר עם אביך כדי להתנצל? אני חושב שכדאי להתחיל משם, זה בסיסי.

פורסם

אני שוחחתי ביוזמתי עם מנהלת שירות לקוחות של דאציה, היא הופתעה מהתנהלות העניין, היא התנצלה בשיחה, פעולה שמנהל המכירות לא חשב אפילו לעשות, היא הבטיחה לבדוק את כל ההתנהלות ואני מבטיח להביא את הדברים בשם אומרם כאשר תיהיה תגובה.

ונא לרדת מעניין הצעקות, אירוע של 2 דקות שהתרחש בשהות של שעתיים וחצי, אני חושב שגילתי איפוק , אמרתי להם שאני מוכן להמתין ככל שידרש לרכב , כי אני לא יכול להגיע שוב, והמסרים היו "הרכב בתנועה לעבר היעד" אבל כאשר אתה רוצה תשובות מוחלטות פתאום מתקשרים ומתברר שהרכב אפילו לא יצא לדרך

אז מה להגיד למנהל המכירות "איזה חמוד אתה" ממש נחמד איזה שירות ממש להביא קורס של מנהלי מכירות ושירות לסדנא מעשית אצלך.

פורסם

אף אחד לא אמר לך לקנות לו גביע. יתרה מכך, אמרו לך, ולא בצחוק, לקנות אצל מתחרה. אם אכן אלה פני הדברים - אז בפירוש זלזלו בזמן שלך ולבן אדם עסוק אין גרוע מכך. הביקורת היחידה הייתה על עצם הצעקות. אני ממש לא בטוח, אגב, שהייתי מעלה את הסיפור הלאה כי אם לא היה לי רצון מיוחד לקנות דווקא דאצ'יה, פשוט הייתי מסתובב והולך. אם דווקא דאצ'יה בא לך, העניין אחר. לגופן של דא'ציות אני מודה שמכולן נהגתי רק בדאסטר 4X4 ומאד נהניתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

RK אבא שלי לא הסתיר את העניין שלו ברכב, וגם לנציגת השרות הוא אמר שהרכב מעניין אותו עדיין אם הבנתי אותו נכון.

יש אלטרנטיבות נוספות, אך כרגע הדאצ'יה נראית לו כרכב המתאים ביותר לדרישותיו. בגלל זה הוא עדיין משקיע זמן ומאמץ.

לגבי הצעקות אין לי בעיה עם ביקורת, אני בטוח שאבא שלי גם ודע לקבל ביקורת. יש לי בעיה עם התלהמות, ומה שהיה כאן זו התלהמות לשמה.

אנשים כאן התעלמו לחלוטין מההתנהלות של הסוכנות וננעלו על אדם שהגיב בטונים גבוהים על חוסר שרות/שרות לקוי. שוב הוא לא קילל ולא זילזל באף אחד, סך הכל הביע את מורת רוחו. אפשר להגיד אני לא הייתי צועק, או צעקות לא יעזרו, או לא היית צריך לצעוק, אבל מכאן ועד לאן שחלק מהתגובות כאן הגיעו המרחק רב.

mavric צחוק לא יזיק בשרשור הזה.

פורסם

ממליץ לבדוק בסוכנות רנו הקרובה לביתכם אם יש בנמצא גם רכבים של דאצ'ה.

בבאר שבע לדוגמא, בסוכנות של רנו ניסאן קיימות גם דאצ'ות.

פורסם
אני לא מבין בכלל למה להגיע למצב הזה שצועקים על מישהו.

אבא לא צועק על הילד שלו, איזה זכות יש לך\לו\לכם לצעוק על אנשים אחרים?

לא נתנו לכם שירות טוב? סבבה, תעשה 180° ותלכו לקנות מהמתחרים שלהם, זו הדרך הכי טובה להביע חוסר שביעות רצון.

אני בתור נותן שירות ברגע שאתה מרים עלי קול שולח אותך לחפש מי ינענע אותך, בטח שלא נוקף אצבע כדי לנסות לעזור לך.

טפו.

+1

חוסר תרבות הזה גם אותי משגע. אני בעד להזמין משטרה לבן אדם שמרשה לאצמו תקיפה מילולית, כי מי יודע, אולי זה יהפוך גם לפיזית. בן אדם שלא יודע לדבר ולשלוט על אצמו - כמינימום, לדעתי, צריך להתרחק ממנו.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תוכן חדש...