Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי תלונה מקצין הרכב על כך שמישהו ראה אותי חוצה קו הפרדה לבן. בתלונה היה כתוב שלאחר 5 פעמים הנושא ידווח למשרד התחבורה.

נראה לי קצת הזוי הקטע הזה, כי אין שום הוכחות.

בכל אופן, מה ההשלכות עבור מי שצובר 5 תלונות כאלה?

תודה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזכיר לי ששנה שעברה קרה לי מקרה דומה, דיווחו עליי ש"התפרעתי" עם יונדאי i800 בנסיעה של 5 קילומטר בתוך הוד השרון, שאלתי את המנהל שלי מי התלונן ואיזה הוכחות יש לו?

אמר שאין כלום, מישהו התקשר ודיווח - שלחתי אותו לדרכו...הסברתי לו שאני לא מקבל את זה.

פורסם

יתכן שמדובר ברכב עם מספר רישוי דומה וקריאה שגויה של המספר. ככל הנראה היה לי פעם מקרה כזה (בנסיבות שונות לחלוטין). ונתקלתי גם במקרה של מתן דו"ח על אור אדום בגללפענוח שגוי של מספר הרישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שהוא ביצע את העבירה, אבל אין פה שום הוכחה...

מחר אני אראה אותך על הכביש והחלטתי שאתה לא בא בטוב מסיבה כזאת או אחרת, נראה לך הגיוני שאני אתקשר ואדווח עליך שעברת באור אדום?

אתה תקבל את זה? תגיד לעצמך "אם טרחו להתקשר אז כנראה שבאמת עברתי באור אדום"?

פורסם

דיווחתי פעמיים על רכב חברה: פעם אחת של טכנאי בזק שחסם חניה ופעם שניב בשבוע שעבר על נהג רכב של חברת טבע שנסע בפראות בכביש מספר 1.

במקרה הראשון המוקד התקשר בזמן אמת והורה לטכנאי להזיז את הרכב, במקרה השני השארתי הודעה מוקלטת ומיד התאבלתי על השניות שבזבזתי מחיי כדי לדווח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מבחינת החוק, אין שום השלכות לדיווח שכזה.

מבחינת החברה המעסיקה אותך, הצתברות של תלונות עליך יכולה לגרור צעדים משמעתיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפתרון הבלתי מעורער לעניין הוא מצלמת רכב.

ככה "יצאתי" מתלונות רבות, מהם קו לבן, נהיגה פראית, עקיפות וכו'.

לרוב אלו נהגים שכואב להם הלב או שרוצים לנקום בך שעקפת אותם.

פורסם (נערך)

בדיוק הפיתרון הוא מצלמת רכב.

איך לא חשבתי על זה :-) אני חושב שעדיין יש לי את התיעוד של רכב החברה שהוריד אותי לשוליים בפראות בעקיפה שלו.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
הפתרון הבלתי מעורער לעניין הוא מצלמת רכב.

היו לי רכבי ליסינג במשך 11 שנה והפתרון הבלתי מעורער שלי היה להסיר את המדבקה המטומטמת "איך אני נוהג". היו מדביקים לי שוב ... ושוב הייתי מוריד או מדביק מעל המספר מדבקות לא קשורות. מבחינתי זאת פגיעה בפרטיות..............

• תוכן חדש...