Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדור הראשון של קיה סורנטו היה רכב שטח אמיתי, עם שלדת סולם, הילוך כוח וכל הדברים האלה. אחר כך הגיע הדור השני, שהציג איכויות ניהוג גבוהות יותר אבל איבד את רוב יכולת השטח. עכשיו מגיע הדור השלישי של הסורנטו שהוא כבר מזמן לא רכב שטח אלא מיניוואן דמוי-שטח מרווח, איכותי וחסכוני מבעבר.

רק חבל שלא נתנו לרשימת האבזור שלו עוד נגיעה קלה כלפי מעלה, שהייתה הופכת אותו למעולה.

קיה סורנטו החדש - מבחן דרך

%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%98%D7%95-10.JPG

%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%98%D7%95-05.JPG

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אחלה מבחן, הוא בהחלט נראה טוב. אני הופתעתי לטובה מצריכת הדלק, 1-10 עם מנוע 2.4, גיר אוטומטי ומשקל של 1.8 טון (WTF?!) זה נתון יפה מאוד!

פורסם

העיצוב הפנימי מזעזע, וגם החיצוני לא משהו. 220K על תוצרת קוריאה, הדבר הזה שווה בקושי 150K. גם חסרים בו דברים מהותיים כמו הנעה ללא מפתח, שיש באאוטלנדר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני איתך. אני חושב שהגזמת ב 150.0 אלף. סה"כ זו פיקנטו מוגדלת בשקל תשעים. מקסימום 95.0 אלף. לא שווה שקל יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
העיצוב הפנימי מזעזע, וגם החיצוני לא משהו. 220K על תוצרת קוריאה, הדבר הזה שווה בקושי 150K. גם חסרים בו דברים מהותיים כמו הנעה ללא מפתח, שיש באאוטלנדר.

אין ספק העיצוב הפנימי מזעזע וגם החיצוני לא משהו! אה רגע, אתה מדבר על הסורנטו? חשבתי לפי התיאור שאתה מדבר על האטוטלנדר, סליחה...

אגב את הדעות הקדומות שלך על קוריאניות (וצרפתיות) כולנו כבר מכירים.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

איך אני אוהב את ההגזמות של אנשים בפורום. למה 150K? למה לא 100K? אולי כדאי שתגזים עוד טיפה כדי שזה גם יהפוך למצחיק ולא רק עצוב.

הנעה ללא מפתח זה דבר מהותי? מה?! עכשיו זה כבר באמת קצת יותר מצחיק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

לא אוהב מכוניות כאלו גבוהות תופסות אויר ועושות רוח, פגם באופי כנראה, אבל מה זה הקטע הזה של כפתור במקום מפתח שבשלו האוטו הזה הופך ללא ראוי. עד שקראתי את הפוסט של FRV חשבתי שמדובר במשהו שאינו יותר מגימיק חביב וקצת מיותר. יכול להיות שטעיתי ?

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

זה יכול להיות גימיק חביב וקצת מיותר כהגדרתך, וזה יכול להיות אביזר נוחות שמקל על החיים ו"איך לא חשבו עליו קודם". כל אחד ודעתו.

יש דיון שלם על זה פה.

לטעמי לפחות, זה לא "דבר מהותי" ברכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
זה יכול להיות גימיק חביב וקצת מיותר כהגדרתך, וזה יכול להיות אביזר נוחות שמקל על החיים ו"איך לא חשבו עליו קודם". כל אחד ודעתו.

יש דיון שלם על זה פה.

לטעמי לפחות, זה לא "דבר מהותי" ברכב.

לגמרי. לא על זה יפלו חומות ירושלים.

ברמת העיקרון העיצוב הפנימי שלה סביר לדעתי (אם כי זה הרבה תלוי בטעם באישי) ואילו נתוני צריכת הדלק בהחלט מפתיעים לטובה.

פורסם

כמה שאהבתי את הסורנטו הראשונה... (הרכב הראשון שקניתי אחרי הצבא) קרעתי איתה כל חור בארץ. אומנם הדור הנוכחי עונה לקול העם (הגלובלי) שדורש ג'יפ שעיקר תכליתו להיות רכב מורווח ונעים לנסיעה בינעירונית מהפרבר שבו המשפחה גרה ועד למשרד. להגיד שהרכב לא שווה 220K זה קל, אפשר להגיד את זה על כמעט כל רכב בקטגוריה בארץ שעולה ככה, אבל הגזמתם לגמרי.. עדיין מדובר באחלה מכונית שאני (ואני בטוח שרבים אחרים פה) היו שמחים לנהוג בה.

פורסם

הסורנטו אורבן דור קודם שלי ביקרה ביערות ומקומות שליסינגומטיות נשארו בתחילת הדרך. גם לא הייתי ניכנס לשם עם אינפיניטי בעלת הנעה כפולה. כמובן הוא לא לשטח טכני, אבל ליערות ירושלים לא צריך יותר. אולי יש כמה עליות ליד לטרון שהיה חסר לי 4X4.

הסורנטו החדש קצת איכזב. כנראה בגלל שמאוד חיכיתי לו.

עיצוב ללא בשורה לאומת הקודם. מיחזור המנועים, שאומנם יצאו לא מזמן, אבל עדיין.

כנראה כגודל הציפיה...

יחד עם זאת, למי שסולד מצורתו של אוטלנדר, ורוצה 7 מקומות שלא בסגנון דוסמוביל, עדיין אין אלטרנטיבה ראויה.

שוורולט בהמתית מדי ואני מכיר היטב מה צריכת הדלק של אמריקאיות כאלה.

לא שקיה מצטיינת. אין לי מושג איך יצא 1:10. אצלי זה יותר בכיוון של 1:8.

• תוכן חדש...