Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מזניחים צד שלם בכל הסיפורים פה, לא חסרים סיפורים על אנשים שקנו רכבים פרטיים ונעקצו או הונו בצורה כזו או אחרת.

אין שום ערבות שאדם שטיפל ברכב שלו טיפל בו במוסך מורשה ו/או בחלפים מקוריים.

אין לאף אחד שום ערבות שהבן של בעל הרכב לא השתולל איתו ועשה צלחות או כל דבר אחר בסגנון.

לא לכל אחד יש זמן או את הידע לחפור בהרים של מידע כדי לקבל תמונה מלאה על הבעלים הקודמים של הרכב ,מי נהג בו וכו.

כמו שרשמתי בהודעה הקודמת שלי, אין שום ערבויות או בטחונות, לא בקניה מפרטי ולא מליסינג.

אין שום תחליף לקניה חכמה, ונינוחה ללא הפעלת לחצים כלשהם מצד המוכר לא משנה עם זה סוחר,מגרש ליסינג או אדם פרטי.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שאין ערבות שקנייה מפרטי יותר בטוחה. אגב גם הרכב שאני נוהג בו כיום נרכש מליסינג ומאז מטופל בפדנטיות.

אני מכיר עוד 2-3 אנשים שרכשו רכבים מליסינג שטופלו במוסכי היבואן עם חלקים מקוריים ולפי הוראות יצרן ומאוד מרוצים מהרכב.

פורסם

אני רוצה להבין: כל מה שמדובר כאן, זה גם על ליסינג מימוני? כמו שאני עכשיו רוצה לקנות רכב, לתת מקדמה של 80K ולשלם 1200 כל חודש?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

ליסינג מימוני אינו ליסינג אלא שיטה להלואה לרכישת רכב. ככל הנראה המילה "ליסינג" הודבקה מסיבות שיווקיות ,או בגלל חוסר דמיון במחלקת השיווק.

לגבי הטיפולים - היו לי שתי מכוניות ליסינג שהנשכרו מאותה חברה. האחת טופלה במוסך מוסמך משרד התחבורה akt nra, vhcuti בחלפים חלופיים - וככה זה נראה. למעשה חברת הליסיג הפסידה כיון שבמקם סט אחד של צלחות בילום מקוריות הוחלפו 2-3 סטים חלופיים, ולבסוף נאלצו להתקין מקוריות. במכונית הבאה הטיפול נעשה במוסך מורשה יבואן, אם כי אין לי מושג באיזה שמנים נעשה שימוש. כיון שעד היום לא b,ekתי בשום בעיות בשימוש בשמנים מתוצרת הארץ, ולמרות שבתחילה חשבתי שלאחר תקופת הליסיbג ארצה לרכוש את הרכב וטיפולתי בו בהתאם, זה ממש לא הפריע לי.

מה שאני רוצה להדגיש הוא שאין אחידות בהתיחסות לרכב - לא מצד המשתמש ולא מצד חברת הליסינג.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה לקנות רכב ליסינג כשרכב פרטי עולה כמעט אותו דבר?

היצע יחסית נמוך.

לוקח פחות זמן למצוא רכב שהיד הראשונה שלו היײַתה בליסינג מאשר כזה שהיד הראשונה הייתה פרטית (שוב, בהנחה שמחפשים רכב סטנדרטי)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...