Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרים טלפון, תבקש לדבר עם מנהל השירות ו/או קצין רכב ראשי ו/או כל פונקציונר אחר, ותדווח. ייקח לך 2 דקות. יציקו לך בשאלות? תרד מזה. רוב הסיכויים שיודו לך.

אני לא האמנתי בדיווחים האלה, אבל כשאדיוט של YES כמעט נתקע בי בשל אי ציות לזכות קדימה, השארתי להם הודעה. לא האמנתי שיחזרו אלי, אבל חזרו. ננתי להם את הפרטים, הם הודו לי ואמרו שזה חשוב להם. גם אם סתם חירטשו לי, לפחות מישהו התקשר - ויש סיכוי שטיפלו באותו בחור (לימדו אותו חוקי תנועה, למשל).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמי שחובב רכבים כמעט מהיום שנולד והפך את זה לאוסף, אני בהלם מחלק מהתגובות כאן.

אנשים, אם אתם כאן זה אמור להיות בגלל אהבת רכבים. מי שמתעלל שונא, לא אוהב.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

נתקלתי במקרה של השתוללות מטורפת ברכב חברה.

סיבובים הולכים וחוזרים של השתוללות מטורפת בתוך תחנת דלק במשך כ5 דקות רצופות,משיחה עם חברים שגרים באזור התברר כי הנער הזה נוהג לבצע זריקות תחת מטורפות בלילות בכיכרות בשכונה זיהו את סוג הרכב והצבע.תמיד הזמינו משטרה ועד שהגיעו הוא הצליח לחמוק!

הבחור כמעט נכנס לי בג'יפ כשיצאתי מתחנת הדלק.

לא הערתי לו אלא עשיתי בשכל הצלחתי לקלוט את שם החברה במקרה באחד הדריפטים שלו,חיפשתי בגוגל את שם החברה שלחתי מייל מסודר ומופרט למנכ"ל החברה.תוך יומיים קיבלתי ממנו מייל אישי ומופרט על מי שנהג שברכב ושם הפיצו את העניין לכל החברה שהעניין חמור מאוד ונרשם בתיקו האישי.

יש חברות רציניות כמו זו שכן עושות מזה עניין-מאז? שקט בלילות והכבישים הרבה יותר בטוחים!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כבר כתבתי למעלה מהם הסיבות שהגעתי למסכנה הזאת והיו 3, אני חושב שאני מספיק "חכם" בשביל להבין שזה מה שהוא עשה.

אז אתה בטוח ב-100% ולא משער. :-)

פורסם

ברשותכם - היבט אחר לתופעה (הנלוזה) שצויינה.

ידוע כי רוב חובבי הנהיגה לא מחבבים / מעריכים גיר רובוטי , בפרט בעל קלאץ' יחיד , אולם לתשומת הלב בגיר רובוטי לא יכולה בכלל להתרחש פעולת זדון כזו.

ראשית בגיר רובוטי אין מצב PARK.

שנית, המח האלקטרוני השולט בתיבה מונע כל התעללות או טעות מצד הנהג. למשל, אם אתה מנסה להכניס לרוורס -כל עוד

הרכב בתנועה קדימה - הפעולה אינה מתאפשרת.

אם למשל מנסים להוריד הילוך במהירות גבוהה מדי - אין אפשרות.

כמובן שכל ההגנות הראויות הללו מתפקדות גם כאשר מתפעלים את התיבה במוד "ידני". עדיין המחשב חוסם טעויות או כוונות

זדוניות.

יש גם יתרונות לגיר רובוטי (מעבר ליתרונות המובנים).

פורסם

הרבה מהאנשים שמשחיתים ככה את רכביהם זה לא דווקא מכוניות מהשכרה.

אני נתקלתי בכמה מכוניות של חברה שאתה יכול פשוט לשחוט את האוטו ובתמורה אתה תקבל אותו חלופי לרוב גם בדרגת שווי יותר גבוהה.

מעבר לזה שאם זה אוטו של חברה יש גם דלקן ככה שבכלל אין להם בעיה להשתולל.

זה אנשים בלי כבוד למכונית פשוט בושה.

פורסם

אוי תפסיקו עם יציאות "בלי כבוד למכונית". אתם מדברים כאילו זה יצור חי עם רגשות. אני רוצה לשבור את כל העצמות למישהו שמתעלל בבעלי חיים. אני מתעב אנשים שהורסים רכוש ציבורי ופוגעים ברמת החיים של כל התושבים בשכונה. אבל כאן בסך הכל מדובר על מכונה לשימוש פרטי שחברת ליסינג רוכשת במחיר זנות ומוכרת אחרי השימוש ברווח נכבד. אף אחד לא מפסיד בעסקה. אף אחד לא נפגע. חברת ליסינג לוקחת בחשבון התעללות ועדיין משכירה מכוניות כי משתלם להם. תאמינו לי אם מישהו היה נפגע הם כבר מזמן היו סוגרים את העסק ועוברים לתחום אחר.

פורסם

בוא נגיד שצריך לכבד מכונית! אני לפחות מכבד אותם על העבודה שהם עושות.

מעבר לזה השחתה של מכונית שהיא לא בדיוק שלך, אלא של חברה מעידה קצת על האישיות שלך והשחתה של מכונית שהיא לא שלך לא שונה בכלל מהשחתה של כל רכוש אחר שהוא לאו דווקא שלך.

רגע של עברית:

שחיטה: פעילות שעיקרה הוא חיתוך הצוואר במטרה להרוג.

השחתה: גרימת נזק לרכוש שלא לצורך.

היות ולמכוניות אין צוואר שאפשר לחתוך אותו, סביר שהמילה הנכונה היא השחתה. עם ת'.

פורסם

אוי תפסיקו עם יציאות "בלי כבוד למכונית". אתם מדברים כאילו זה יצור חי עם רגשות. אני רוצה לשבור את כל העצמות למישהו שמתעלל בבעלי חיים. אני מתעב אנשים שהורסים רכוש ציבורי ופוגעים ברמת החיים של כל התושבים בשכונה. אבל כאן בסך הכל מדובר על מכונה לשימוש פרטי שחברת ליסינג רוכשת במחיר זנות ומוכרת אחרי השימוש ברווח נכבד. אף אחד לא מפסיד בעסקה. אף אחד לא נפגע. חברת ליסינג לוקחת בחשבון התעללות ועדיין משכירה מכוניות כי משתלם להם. תאמינו לי אם מישהו היה נפגע הם כבר מזמן היו סוגרים את העסק ועוברים לתחום אחר.

מי שנפגעים אלה אותם אנשים חסרי ידע במכוניות שקונים את הרכב מההשכרה תור כדי שהם מאמינים לחברת ההשכרה כשמוצג להם הטופס בדיקה של הרכב.

או אותם אנשים שבכל זאת לוקחים את הרכב לבדיקה והמכון כמובן לטובת חברת ההשכרה ואז מעלימים מהקונה תאונות קשות שהרכב עבר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני נשבע לכם שאם היה לי רכב מהחברה הייתי קורע לו את התחת כמו לזונה ב-30 שקל בתחנה המרכזית הישנה. דווקא הייתי לוקח רכב צרפתי כדי שיתפרק יותר מהר. שהחברה תשבור את הראש מה עושים עם הגרוטאה הזאת אחר כך.

בגלל החסך הנפשי זה אין לך רכב מהחברה, וגם לא יהיה. איזה גועל נפש.

הרי ברור שלא החברה תשלם על הנזק, אלא אתה (הלוואי) או הקונה האומלל שיקנה את האוטו לאחר מכן.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אני נשבע לכם שאם היה לי רכב מהחברה הייתי קורע לו את התחת כמו לזונה ב-30 שקל בתחנה המרכזית הישנה. דווקא הייתי לוקח רכב צרפתי כדי שיתפרק יותר מהר. שהחברה תשבור את הראש מה עושים עם הגרוטאה הזאת אחר כך.

עוד דוגמא לישראלי המצוי המגעיל.

מה קרה? האוטו לא בבעלותך באופן קבוע אז אתה שוחט אותו? תתן לאחרים אחר כך לשבור את הראש ולסבול?

גועל נפש של בן אדם.

גם לי יש אוטו חברה, אני לא הורס אותו, ובטח שלא בכוונה!

גם אם עוד 3 שנים אני מחליף אותו, אנשים אחרים צריכים להנות ממנו אחריי!

מה זאת ההתנהגות הבהמתית הזאת?

פורסם

ההתבטאות האומללה הזו מרמזת על טיבו של האדם והחינוך אותו הוא קיבל.

כאשר אני מקבל לידי דבר מה שאינו שלי, אני אשמור עליו יותר מהרכוש אשר בבעלותי האישית., זה כנראה ענין של חינוך ואופי.

אני רק רוצה ליידע אותך שברגע שהרכב חברה הקרוע שלך היה מגיע חזרה לחברת ההשכרה , הם היו מחזירים לך חיוב כזה שהיה קורע לך את התחת.

אין ארוחות חינם, האגדות על קריעת רכב ללא חשבון אינה קיימת היום, על כל נזק שנגרם לרכב השוכר משלם, ובגדול, כל נזק משולם צמיגים, שילדה מכות פח וכל נזק שנמצא בפנים הרכב להכל יוצא חיוב, חכמולוגים כמוך יוצאים עם חשבון גדול וכואב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתם הישראלים המגעילים. ישראלים צבועים שרק יודעים להטיף מוסר ולזיין במוח. לא מדובר ברכוש ציבורי. מדובר ברכוש שאני משלם עליו אלפי שקלים בחודש כאילו מדובר ברכב פרטי ואם אני רוצה לפרק את האוטו אני אפרק אותו. אני אקח את הסיטרואן המחורבנת הזאת ואנהג בשטח כאילו מדובר בסופה. ככה. אני משלם. החברה לא מפסידה אגורה כי הם רוכשים את הרכב בהנחה משמעותית ובתשלום החודשי לוקחים בחשבון בלאי מואץ לרכב. זה למה במקום X משלמים X+Y. בסוף תקופת השכרה מוכרים את הרכב ברווח. כל מי שקונה רכב השכרה/ליסינג לוקח בחשבון שמדובר ברכב שעבר התעללות ועדיין מחליט לרכוש כי משתלם לו לקנות מכונית במחיר עשרות אחוזים מתחת למחירון. אם החברה מסתירה בלאי ועושה יד אחת עם המכון זו עבירה פלילית של החברה ולא אשמתי. בסופו של דבר כולם יוצאים מרוצים:

* חברת ליסינג מרוויחה

* מכונאים מקבלים עבודה

* לקוח רוכש רכב במחיר נמוך יותר

* אני מקבל הנאה

רכבי השכרה מפרקים בכל העולם. באירופה המהוללת שלכם, בארצות הברית, ביפן, באוסטרליה, כל במקום. העיקר אתם יודעים לבלבל במוח "ישראלים מגעילים חסרי חינוך".

פורסם
בוא נראה:

* אני נהנה מקריעת רכב

כולם יוצאים עם רווח.

אין לך מה לחפש כאן, חפש לך מועדון SM ותהנה מהחיים בדרך שלך.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
היום הבנתי למה אסור להתקרב לרכבים מהשכרה או מליסינג.

[ quote]

רק היום?

אפילו ב youtube יש מלא כתבות בנושא.

הפורומים מפוצצים במידע.

לי למשל קרו 2 מקרים כאלה במשפחה (גיסי ואחי הגדול)

גיסי קנה פונטו ספייס 2003 מחברת השכרה מאוד גדולה ושהרבה תופסים ממנה חברה טובה.

בבדיקה אמרו לו שהאוטו לא עבר שום תאונה (בעל המכון הכיר את המוכר שעבד בחברת ההשכרה)

ושגיסי בא למכור אחרי 3 שנים את האוטו גילו פגיעה חמורה בקורה. יש לציין שמעולם הרכב לא עבר בבעלותו תאונה.

אחי הגדול- בעבר (לפני 10 שנים בערך) רכש איביזה 95' מהשכרה, הסיפור דומה.

לא חסרות עוד דוגמאות...אני מכיר גם אנשים עם רכבי ליסינג (לא כולם ככה אבל רובם) שקורעים את המכוניות, ללא רחמים.

ולגביי אלו שתומכים בקריעת רכבים: שאתם הולכים לקולנוע, אתם מאלה שקורעים את המושבים?

הרי יש אנשים שצריכים להשתמש בהם אחר כך.

זה לא מעניין אותי מה עושים באירופה, מעניין אותי מה עושים פה.

גם לי יצא לנהוג על רכבי חברה ורכבים שכורים ונהגתי עליהם בעדינות ובזהירות למרות שיכולתי לקרוע להם את הצורה מהסיבה שיש מישהו שעוד ישתמש בהם.

• תוכן חדש...