Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז נפתח קטע קטן של כביש 6, בפועל בנתיים צומת קמה הפכה למחלף, על צומת דבירה עוד עובדים כדי להפוך אותה למחלף, ההתפצלות לפני צומת להבים פתוחה כרגע רק בכיוון אחד, ככה שבנתיים הדבר היחיד שנחסך זה הפנייה שמאלה בצומת להבים לכיוון ים המלח.

צומת להבים עדין עמוסה בבוקר, ובפועל הפקק שהיה בבית קמה מכיוון צפון כל בוקר עברה ללהבים.

כאן עולות לי כמה תהיות:

-במחלף החדש איפה שכביש 40 ו-6 נפרדים בחזרה, יש גם ירידה שמוליכה כרגע לדרך עפר, תכל'ס לא נראה כמו משהו שצריך מחלף, כביש 6 גם ככה מתמזג עם כביש 31, עד עכשיו לא הבנתי מה הטעם בפיצול שעשו כמה קילומטרים לפני צומת להבים, ולמה לא להפוך את הצומת עצמה למחלף בה מי שירצה להמשיך לכביש 6 פשוט ייסע לכיוון להבים במחלף.

לדעתי צומת להבים היא מקום שמצריך מחלף יותר מאשר היציאה הנוכחית, גם ככה הכניסה ללהבים נעשית דרך מחלפון, אז אין רמזור בקטע זה של כביש 31.

-התוואי של כביש 6 העתידי מתוכנן להמשיך משוקת לכיוון נבטים (כביש 25 לדימונה) ולאחר מכן לצומת הנגב (איזור ירוחם), בפועל כביש עוקף באר שבע (שבעצמו נסלל כדי לא לנסוע לאילת דרך שכונת רמות) הנוכחי עושה מסלול דומה, רק שכביש 6 יהיה יותר קדמי, בפועל עוקף באר שבע ששודרג לפני 5 שנים למחלפים יהיה כביש איזורי שישמש גישה נוחה לעומר או לאיזור הביג בבאר שבע, גם ככה הוא היום לא עמוס במיוחד (וגם רוב התנועה היא מצומת גורל למחלף שרה), אז מה ההגיון בכביש שיהיה פשוט "עוקף" של תוואי קיים ולא עמוס במיוחד?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני מסכים שצומת להבים בעייתי במיוחד. אני נוסע שם יום-יום.

אם כביש 264 היה במצב טוב יותר זה היה חוסך המון עומס.

מי שיוצא\נכנס מהשכונות המערביות של באר שבע (נווה זאב, לון, יא) עדיף לו להגיע דרך כביש 264 ומחלף בית קמה החדש. זה עוקף את כל הבלגן של כביש 40 שנמצא כרגע בשיפוצים.

264 במצב כל כך ירוד שעדיף כבר לסבול את הפקקים של צומת להבים. חבל.

S60 Rdesign

פורסם

בתקופה כזאת אני מקפיד לא לנסוע דרך 264, מעדיף לנסוע עד רמות ולפנות שמאלה.

כן - מאריך קצת את הדלת וגוזל קצת יותר דלק, אבל בתקופה כזאת לוהטת, אני מעדיף לא לעבור ליד רהט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ברגע שיגמרו את הקטע עד שוקת חלק מהתנועה לאיזורים הדרומיים של ב"ש וחלק מהנוסעים לאילת יעבור דרך שוקת ואז ירד קצת לחץ מצומת להבים

• תוכן חדש...