Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים עם הנעה ללא מפתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם החלק הזה של התגובה שלך אני מסכים במליון אחוז:

אין לי בעיה עם keyless start, כל עוד זה גם keyless entry וlock ככה שלא צריך לגעת במפתח בכלל

עם החלק הזה:

אחרת זה מיותר.

קצת פחות.

אני לא חושב שזה מיותר, אלא פשוט טיפה פחות נוח.

ביום-יום אני נוהג ברכבים בעלי הנעה ללא מפתח אבל אין בהם כניסה/נעילה ללא מתפח. זה עדיין ממש נוח.

מוציא את השלט מהכיס, קליק על הכפתור ונכנס לאוטו. זה עדיין מעט יותר נוח מלהכניס מפתח לסוויץ' ולסובב.

נכון, זה נשמע ממש עצלני, אבל באנו לדבר על הפיצ'ר עצמו ולא על העצלנות שלי :lol:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכרטיס ברנו זה לא באמת הנעה ללא מפתח, פשוט כי את המפתח מחליף כרטיס. אז אין סיבוב של סוויץ' אבל עדיין יש פעולה שצריך לבצע לפני לחיצה על כפתור ההתנעה.

Always go sideways

פורסם

עד שאבא שלי קנה רכב חדש עם KEYLESS, גם אני חשבתי שזה מיותר ומציק במיוחד שאני OLD FASHION.

אבל אני חייב לציין שכשאני לוקח את לו את האוטו, זה אחד הפיצ'רים הכי מגניבים שיש.

אם לא נתייחס לזה שצריך להתקל בזה שיש כשיש תקלה ברכב

פותח את הדלת בלי שלט\מפתח ומניע בלי שלט\מפתח כמו במכוניות פאר, כאילו יש לי מינימום רולס רויס.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
פותח את הדלת בלי שלט\מפתח ומניע בלי שלט\מפתח כמו במכוניות פאר, כאילו יש לי מינימום רולס רויס.

לא צריך להרחיק לכת עד רולס רויס, גם בסוזוקי סוויפט של אבא של חברה שלי יש את זה, ובעוד המון רכבים אחרים שאינם רכבי יוקרה.

Always go sideways

פורסם

ברנו קליאו האחרונה גם אין צורך ללחוץ על שום דבר ביציאה מהרכב (בניגוד לב.מ.וו שלי למשל שם אני שם אצבע על החלק העליון של הידית כדי לנעול) אלא פשוט להתרחק והרכב ננעל.

פורסם

אותי זה קצת מצחיק שמצד אחד כולם מבסוטים שהם לא צריכים להתאמץ להוציא את המפתח מהכיס ובשביל זה נוספו עוד 10 מנגנוני הגנה מתוחכמים שונים ומשונים כדי למנוע תופעות לוואי של המנגנון הזה (לא לשכוח את הרכב מונע, וכו) אבל הדבר שבאמת מציק - הקודנית, היא עדיין שם ברוב הרכבים

• תוכן חדש...