Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

World's Greatest Drag Race 3!

matanff
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חשבתי שבזה מטפל ה LAUNCH CONTROL של ה GTR.

Launch control מנסה להפיק את המירב מבחינת החלפות הילוכים אופטימליות, סל״ד מנוע אופטימלי ויש מערכות שאכן ״לומדות״ את האספלט אבל בשורה התחתונה- אם אין אחיזה אין תאוצה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הסרטו השנה נורא מאכזב ביחס לשנים קודמות, גם בסרטון עצמו וגם לפי שהתחיל המירוץ למעשה התמקדו בקרב בין פורשה 911 לניסאן GTR.

היגוארכברננה שנה שעברה בגרסת הרודסטר ולכן סביר להניח שגם עכשיו היא לא היתה מנצחת.

כל שנה הם הביאו רכב על תקן "אנדרדוג" (לפני שנתיים היתה BRZ והשנה היתה פוקוס ST), השנה הביאו יותר.

הייתי רוצה לראות רכבים מעניינים שהוצגו השנה שיתחרו מול הניסאן כמו למבורגיני הורקאן, מקלארן 650S, פרארי קליפורניה T, אאודי RS7 ועו'

ושנים קודמות היה את האוונטדור, בנטלי, אסטון מרטין, מקלארן MP4 ועוד כמה כלים חזקים יותר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מסכים.

ציפיתי קצת ליותר אקשן והתמקדות בכל הרכבים, אבל שוב הכל סבב סביב ה-GTR

לגבי האנדרדוג'ס למיניהם (גם אסתי וגולף בקטגורייה למול יתר המפלצות), זה כדי לתת פרופורצייה לעומת הכלים הגדולים, וטוב שכך.

אני מקווה שיביאו לדראג הבא חבורה שתתמודד עם הGTR

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם (נערך)
הסרטו השנה נורא מאכזב ביחס לשנים קודמות, גם בסרטון עצמו וגם לפי שהתחיל המירוץ למעשה התמקדו בקרב בין פורשה 911 לניסאן GTR.

היגוארכברננה שנה שעברה בגרסת הרודסטר ולכן סביר להניח שגם עכשיו היא לא היתה מנצחת.

כל שנה הם הביאו רכב על תקן "אנדרדוג" (לפני שנתיים היתה BRZ והשנה היתה פוקוס ST), השנה הביאו יותר.

הייתי רוצה לראות רכבים מעניינים שהוצגו השנה שיתחרו מול הניסאן כמו למבורגיני הורקאן, מקלארן 650S, פרארי קליפורניה T, אאודי RS7 ועו'

ושנים קודמות היה את האוונטדור, בנטלי, אסטון מרטין, מקלארן MP4 ועוד כמה כלים חזקים יותר

כן, הסרטון קצת מאכזב לעומת האחרים.

היגואר היא קופה R עם 550 כח סוס לעומת הרודסטר V8 S עם 488 כח.

ששאלו אותם למה הם לא מביאים את כל המכוניות שיכולות לתת ל GTR בראש, הם אמרו שהם מתמקדים ברכבים שיצאו ועומדות למכירה בשנה הנוכחית.

כל הרכבים שמנית חוץ מה-RS7 (שהיא סוף 21013), הוצעו למכירה השנה (חודש אוגוסט ומעלה) אבל בטח אחרי שהם צילמו כבר את הסרטון (השערה שלי).

יכל להיות קרב יפה אם הרכבים שרשמת היו מופיעים.

בתכלס כל הסרטונים היו סביב ה- GTR כי היא הבנצ'מרק אם הכי VALUE FOR MONEY .

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

נתונים יבשים דווקא הן עומדות ראש בראש, אבל גם אני הייתי די המום מהעניין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
נתונים יבשים דווקא הן עומדות ראש בראש, אבל גם אני הייתי די המום מהעניין.

ממה בדיוק?

כבר ערכו בעבר הלא רחוק השוואה ביניהן באחד המגזינים האירופאים, גם שם ה-S נתנה בראש ל-GTR, בכל אספקט.

ההבדל בין ערימת טכנולוגיה יפנית לבין מסורת ויכולת גרמנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
סתם חומר יח"צ. מה לגבי מקלרן? מה לגבי פגאני? מה לגבי קוניגזד?

פגאני וקונינסנג לא הוציאו השנה דגם חדש ובלי שום קשר הן בקטגוריה משל עצמם (hyper cars).

כן הייתי מצפה לראות את ה-P1 למרות שיתכן שהסרטון צולם טרם יציאתה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הייתי משלם לראות את הפרצוף של הבחור ברגע שהודיעו לו שמכל המכוניות הוא הולך לנהוג על הפוקוס ST :-)

פיאסטה ST. לא פוקוס ST.

ההוט סופר מיני הכי מהנה שיש והכי VFM. מעדיף אותה ANY DAY על פני GTI / vRS.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ממה בדיוק?

כבר ערכו בעבר הלא רחוק השוואה ביניהן באחד המגזינים האירופאים, גם שם ה-S נתנה בראש ל-GTR, בכל אספקט.

ההבדל בין ערימת טכנולוגיה יפנית לבין מסורת ויכולת גרמנית.

לא סתם ציינתי NISMO. אני יודע שאת ה GTR הרגילה היא לוקחת. ה NISMO יורדת ל 2.6 שניות למאה ואף משפרת בכמה עשיריות את ההאצה מ 100 ל 200.

• תוכן חדש...