Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנים לא מעטות, עמדתי לפנות שמאלה בצומת באזור מסחרי. הכבישים צרים יחסית. בצומת היו מעברי חצייה. מעשה שטן: אישה שרצתה לחצות הוסתרה כמעט לחלוטין על ידי הקורה השמאלית. היא התחילה לחצות בעוד הרכב פונה שמאלה וכך המשיכה להיות מוסתרת. בגלל שהיא התקדמה בעוד הרכב מתקדם היא למעשה לא היתה בנתיב התנגשות מולי אך הגילוי שאישה היתה על מעבר החציה בעודי נכנס אליו הלם בי לא מעט.

מקרה נוסף התרחש אף הוא לפני שנים רבות: עמדתי להיכנס לצומת, ומולי מגיע רכב בצבע מטאלי ירוק-כחלחל, כזה שלא מעט פורסם שלעיתים לא מבחינים בו. גיליתי את הרכב ממש שתי שניות לפני התנגשות בטוחה.

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועוד מקרה שנזכרתי בו: בבוקר של אחד מימי שישי כאשר הכביש כמעט ריק לחלוטין אני מגיע לצומת בו יש לי זכות קדימה. מסתכל לצדדים ורואה מימין רכב מסחרי רחוק. מתחיל להיכנס לצומת. נהג הרכב המסחרי מאיץ בפראות לעברי וכמעט מתנגש בי. הוא הופתע לחלוטין לגלות אותי ובכנות רבה שאלה מאיפה צצתי לפתע באמצע הצומת. הוא לא נשמע שיכור ...

ומעניין לעניין: בעודי נוסע במהירות סבירה ליד בית ספר, כאשר ליד המדרכה מכוניות של הורים שאוספים את ילדיהם, אחד ההורים מחליט לפתע להתחיל בנסיעה ולעבור מיד לנתיב שלי, כאשר המרחק ביני לבינו היה כמה מטרים. זה נגמר ברכב שלי שהיא בזוית 45 לנתיב כדי לא לפגוע בו, ובצרחות אימים שלו (!!) על זה שאני צפרתי לו... לך תבין

ומקרה אחרון בהחלט: בכביש 443 במחלף שמתחבר לכביש 6, רכב נהוג על ידי אדם מבוגר מגלה, כעשרים מטר לאחר המחלף, שהוא טעה והיה צריך ליכנס ימינה. מה עושים? כמובן משלב לרוורס באותו הנתיב ומקווה לטוב. לגלות במהירות ממוצעת של 90 בכביש יחסית עמוס רכב שנוסע ברוורס בנתיב שלך זה מחזה לא נעים. בנס לא שמעתי התרסקויות מאחור.

פורסם

וואו כמה מקרים ישלי...

.1 פעם אחת חזרתי עם חבר באוטו שלו מיציאה(רציתי לשתות והוא התנדב..) נסענו ביציאה מארבל לטבריה (מי שמכיר כביש מאוד מפותל ולא מואר בכלל.

לא יודע למה אבל החבר החליט שלבדוק מה השעה יהיה אחלה רעיון.. ואני מחפש את המצית שנפלה בין הכיסאות.. מפה לשם הוא שם לב מאוחר מדיי וגירד עם הכנף את המעקה בטיחות בנתיב הנגדי..

2.לוקח את האוטו של ההורים ויוצא לסיבוב עם חברה שלי(לשעבר) וחבר נכנס לצומת..רמזור ירוק ממשיך בלי לבדוק יותר מדיי. וכשכן החלטתי לבדוק ראיתי מאזדה 3 במרחק 10 מטר ממני במהירות של בערך 90 ,כביש רטוב ,הבחור שמשתייך למגזר של החלאות העיף אותי מס' מטרים כאשר הוא פגע באיזור הכנף הקדמית,חצי דקה כולם המומים דממה באוטו אני יוצא מהאוטו בודק מה שלום כולם אין לאף אחד שריטה אפילו ברוך ה' והולך לכיוון הנהג הפוגע הבחור מדמם מהראש צולע ,יוצא ומתחיל לצעוק עליי מפה לשם אני בתחנת משטרה על תקיפה.. מסתבר שלבחור אין רשיון נהיגה ולטענתו הרכב של בן דודו..בסוף אני השתחררתי מהתחנה והוא עוכב

כמובן שחברת הביטוח שלי טבעה אותו על כל הנזק וכו... ואת הכסף הוריי קיבלו לאחר 30 יום

מסקנות:

זבוב בלי כנפיים לא מסוגל לשמוע

נהיגה עם טלפון לא כדאית בכלל

כשאין כח למכור רכב מסתמכים על מזל ומקבלים מחירון

ייאלה ביתר

• תוכן חדש...