Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקרה מעכשיו עכשיו, אני יוצא מצריפין מאוחר (מטווחים מטומטמים) בכול מקרה אני לקראת שער ראשון למי שמכיר ופתאום שני אידיוטים קופצים לכביש מקסימום 10 מטר לפני!! הייתי על איזה 60-70, ולמי שמכיר את ה205 יודע שאין ABS וחמוצים, דפקתי את הברקס הכי חזק שיכולתי בלי לנעול גלגלים אבל הם היו כול כך קרוב שהגלגלים ננעלו בטירוף יצרתי חריקה מטורפת (כמובן ששיחררתי מיד את הדוושה והמשכתי לבלום תוך כדי סטייה שמאלה כמה שאפשר-נתיב אחד!)

הם שמעו כמובן את החריקה של הגלגלים וקפצו מייד למדרכה, הצלחתי לעצור מטר בערך אחריהם, כלומר בוודאות הייתי פוגע בהם,

יצאתי אליהם בצרחות, טירונים ארורים!!!

פורסם

סתם שאלה לכל הקוראים בשרשור: קרה לכם פעם שנאלצתם לבלום בלימת חירום או הגעתם למצב קיצון עם הרכב, וברגע האחרון, הנקבה שבמושב הנוסע נאחזה פתאום ביד ימין שלכם, כאילו אין לכם מספיק דברים אחרים לחשוב עליהם (בלימה, היגוי...)? או שזה רק אצלי ככה?

פורסם
אם אתה נוסע שמה על 60-70 אני לא בטוח שדווקא הם האידיוטים...

בתוך צריפין מותר למיטב ידיעתי 60, הייתי בסביבות ה70 מגרד מלמטה, וזה לא שלא ראיתי אותם, הם פשוט החליטו לקפוץ בשניה האחרונה,

פורסם

כביש תקוע - ירושלים ( AKA ציר ליברמן )

אני רואה שאין מאחורי אף אחד , לכן מרשה לעצמי לקחת את אחת הפניות המשופעות במהירות גבוהה תו"כ נסיעה בשני הנתיבים המותרים בכיווני.

הבעיה היא שהר מסתיר את המשך הפניה והישורת אחריה.

מגיע לישורת במהירות די גבוהה ומה אני רואה מולי במרחק של 100 מטר?

בנתיב ממול משאית פלסטינאית ואותה עוקפת , בנתיב שמיועד לי , מונית פלסטינאית. מה עושים ? בלימה והסטת הרכב לימין , בשניה האחרונה המונית כבר התחילה להיכנס לנתיב שלה והשאירה לי מס' סנטימטרים נוספים בכדי למנוע התנגשות חזיתית.

סיפור שני , הפעם מהר-חומה למחסום ( ירושלים ) : כביש גרוע , חשוך וצר ( ומשטרת תנועה שאורבת אחרי הסיבוב:evil:).

אני נוסע בחושך , מהירות סבירה , אורות דלוקים ,רואה איזה 10 מטר וזה.

פתאום - אבן ענקית באמצע הכביש!

בלימה חדה , סטיה שמאלה ולאחר מכן מיד תיקון ימינה ,מזל שאין אף אחד מאחורי וממולי , מספיק לשפשף את העצם , שהתברר כשקית...

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

נסעתי להרצליה פיתוח ביום שישי ב1 בלילה. זה ממש מסוכן

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

היה לי מקרה לפני כשלושה חודשים שבו אני וחבר שלי החלטנו לנסוע מטבריה לת"א להפגש עם חברים.

החלטנו לצאת בבוקר שלא יהיו יותר מדיי פקקים,שמנו מוזיקה ויצאנו לדרך.

נוסעים לנו בנסיעה כייפית עם צחוקים בדרך.הגענו כבר למחצית הדרך,וככל שאתה מגיע יותר למרכז כך אתה רואה יותר "ישראלים".אבל זה כבר בסדר אנחנו רגילים לזה.:-)

הגענו לכביש מהיר בעל 3 נתיבים,מלפני אני רואה משאית גדולה שמחובר אליה טריילר.

התחלתי לספר לחבר שלי כל מיני סיפורים מפחידים ששמעתי על נסיעה מאחוריי משאיות.חבר שלי ציחקק ואמר שזה קורה פעם ב...(ובחלק הזה כנראה אלוהים החליט שהוא רוצה להתערב).

אנחנו ממשיכים בנסיעה רגילה אחריי המשאית במהירות של 120 קמ"ש,והחלטתי שאני עוקף אותה.

מסתכל במראה,רואה שאין מאחוריי בנתיב השמאלי מכוניות, מאותת שמאלה מסתכל שוב ומתחיל אט אט לעבור לנתיב השמאלי.

בזמן המעבר, פתאום אני מבחין שמשהו עף מהגלגלים של המשאית(הפלסטיקים הגדולים שמגינים מפני הבוץ כנראה) ועף לי על האוטו ,פוגע לי בטמבון במהירות של 120 קמ"ש נשמע בום חזק, תפסתי את ההגה חזק עם 2 הידיים וסטיתי לנתיב השמאלי (טוב שההסתכלתי לפני כן שלא היו מכוניות אחריי בנתיב המשמאלי). הורדתי מהירות ונתתי לנהג המשאית לנסוע.ראיתי בדרך תחנת דלק,ניכנסנו לשם ,אני וחבר שלי יוצאים מהאוטו כולי מבואס ועם מחשבות שחצי מהטמבון שלי התפרק בדרך כתוצאה מהעוצמה והמרעש שפגע הפלסטיק.פתאום.. אני מסתכל בחיוך :lol: והלב דופק על 220 שהטמבון רק קיבל שריטה קטנה ושבכלל לא רואים אותה.

זה היה אחד הרגעים המפחידים.

פורסם

ואדי ערה,אני מבחין שהרמזור לפני מהבהב כ100 מ, לפני הצומת,מאט לפני העצירה.מבט חטוף במראה ואני מבין שהסמיטריילר שמאחורי לא מתכוון לעצור לפני שהופך אותי עם הפונטו הרובוטית לפלטה שטוחה,הרבה זמן להתפלל לא נשאר אז נצמדתי ככל האפשר לאי התנועה .כנראה שלשנייה עצמתי עיניים כי כשפקחתי אותן ראיתי סמיטריילר שחוצה את הצומת באדום מלא כשהוא חולף כמה סנטימטרים ממני.

פורסם

אחר צהריים מנומנם.

אני חוזר מלקוח בלאנוס מגעילה וחבוטה שאז היתה הרכב שלי.

עומד ברמזור בכביש 40, עליה לכביש 1 לפני צומת אל-על. לפני משאית עם טריילר.

מזמזם לעצמי ומחכה שיהיה ירוק.

קאבום !!! חבטה אדירה מאחורה דופקת לי את הראש בקצה של המראה הפנורמית שנשברה (no more מראות פנורמיות מאז) , ואני רואה את הנבלה הקוריאנית שלי מתקדמת כמו בהילוך איטי אל מתחת לטמבון המתכת המאסיבי של הטריילר שלפני, והנה מכסה המנוע נמעך ומתעקם למעלה בקול מחליא, והפגוש מתקרב לי לפרצוף במהירות מאיימת ביותר ולא נראה שהוא מתכוון להפסיק.

תחושת חוסר האונים היא אחת הגרועות שחוויתי בחיי. הייתי בטוח שזהו, אני הולך פקקט עכשיו מטמבון של משאית בפרצוף. כל כך ניסיתי אינסטינקטיבית "להתרחק" מההגה שנראה לי שכמעט שברתי אותו ואת גב המושב.

בסופו של דבר הרכב נעצר כשטמבון המשאית מתחיל כבר לסדוק את השמשה הקדמית.

מסתבר שפגע בי במהירות של כ -70 קמ"ש מאחורה איזה אופל זאפירה נהוג בידי בחור צעיר שלא שם לב שיש אדום. אחרי שירד לי האדרנלין רש, פשוט קרסתי לי בצד עד שהביאו אמבולנס. למרבה המזל חוץ מחתך במצח וצליפת שוט לא נפגעתי משמעותית.

מה הכי גרוע ? שהלאנוס לא היתה טוטאל לוסט! תיקנו אותה!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ואוו החזרתם אותי אחורה בזמן,מקרה שקרה לי בצעירותי,לפני 6 שנים כחודשיים או שלוש לאחר שהוצאתי רשיון עדיין הייתה בתוכי אותה תחושה של צעירים של כל יכול על הכביש ופוזה ללא גבולות.

בכל המקרה הסיפור הוא כזה,אני נוסע להנאתי במכונית של אבי,במוו זד 3 1.9 ליטר ידנית ובוא נגיד שעם רכב כזה קשה שלא לעשות פוזות על אנשים בעיקר על המין הנשי.

בכל מקרה נחזור למקרה,נסעתי להנאתי בכביש בתוך העיר וקלטתי בזוית העין שתי בנות שוות במיוחד וכשאני מתכוון שוות במיוחד אז ממש ממש שוות!! נסעתי ברגוע והחלטתי לעשות פניית פרסה ולחזור כדי לעשות עליהן רושם,בטיפשותי וכמובן בחוסר נסיוני החלטתי להאיץ כדי לעשות עליהן רושם ולזרוק "תחת" בפניה כאשר בלי לשים לב תוך 3 4 שניות של הדבקה הייתי כבר על כ60-70 קמ"ש והחלטתי לקחת פניה במהירות הזאת,למזלי הצלחתי להשתלט על האוטו אך זה היה המקרה הכי מפחיד שקרה לי אי פעם עם האוטו.

יש לציין כי הבנות כל כך לא הבינו במכוניות ונהיגה עד כדי כך שחשבו שכל המקרה הזה היה נהיגה ספורטיבית ומאוד התלהבו מכל העניין ויש לציין שהצלחתי להביא באחת מהן בעקבות המקרה הזה,אין מה לעשות רכב שכזה יודע לעשות פוזה על הבנות בעיקר כשהוא עם גג פתוח.

פשש אותי ריגשת! באמת מרגש.

לאבא שלך יש Z3? משבר גיל המעבר?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

על מה אתם מדברים?

אני לפחות פעמיים ביום רואה את מוות מול העניים , לפעמים יש לי הרגשה שכולם מסביב בכוונה מנסים להרוג אותי ואת עצמם(KAMIKAZEE).. :?

היום היתי בירושלים בבוקר ומספיק נסיעה של 10 דקות בשעות שיא שם ואתם באמת תרגישו שמנסים להרוג אותכם. :shock:

אין נתיבים , האספלט מתאים יותר לטיול שטח מאשר לנסיעה עירונית והאנשים נוהגים כאילו שהם שמו את רכבם על טייס האוטומטי והלכו לישון בתוך הרכב. זה באמת מפחיד. :lol:

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

הכי מסוכן?

אני חוזר בכיף הביתה בשעה 4 לפנות בערך.

הכביש פנוי וברמזור אחד עם לנסר "משופרת" מחליט לעשות פתיחות.

כביש 3 נתיבים ריק וישר, החלטתי ש.. למה לא.

לקחתי אותו, ב130-140 כבר הפסקתי ללחוץ על הגז, אני נוסע רגיל במהירות של 110-120 ויוצא לעקיפה של משאית.

כשאני באמצע העקיפה של המשאית אני רואה במראה האחורית שהלנסר מגיעה שוב ומחליטה לעקוף את המשאית מהשוליים!!

הנהג קלט את הלנסר וברח שמאלה, כשאני נמצא באמצע המשאית בנתיב בשמאלי, נתתי קיק עם בריחה שמאלה לשוליים.

פורסם
סתם שאלה לכל הקוראים בשרשור: קרה לכם פעם שנאלצתם לבלום בלימת חירום או הגעתם למצב קיצון עם הרכב, וברגע האחרון, הנקבה שבמושב הנוסע נאחזה פתאום ביד ימין שלכם, כאילו אין לכם מספיק דברים אחרים לחשוב עליהם (בלימה, היגוי...)? או שזה רק אצלי ככה?

כל הזמן.

אבל בשביל זה לא צריך מצב קיצון.

מספיק לנסוע עם אמא שלי ולהיות פחות מ800 מטר מהרכב שמקדימה כשהוא בולם.

היא תופסת לי את היד, את הידית של הדלת שלה, מכווצת כל שריר בגוף ועושה צליל מאוד מעצבן שמוציא מריכוז, שזה בדיוק מה שעושה את המצב ליותר גרוע.

אם כבר בלימות,זה נכון שבולמים מהר יותר ש"מפמפמים" את הבלם?

לא, זה בולשיט.

• תוכן חדש...