Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותם רכבים לא יגיעו לביצועים של הטסלה מבחינת האצה (מהירות סופית בטסלה אאל"ט זה איזה 200 קמש לא?)

ובטח לא מבחינת חיסכון בכסף.

כבר חשבתי שיש לנו פאביה/בראבו חדשות.

הרכב מעולה, אבל צריך להיות אידיוט כדי לרשום את מה שרשמתי, בהקשר לקורסה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא מסתדר לי 70 אחוז אחרי 8 שנים. אין התכנות כלכלית לדבר הזה, גם לא כהשקעה סבירה לצרכי קידום מכירות. אבל אולי בגלל זה הבלבית של טסלה מטיס רקטות לשמיים ועוסק במיזמים מטורפים ואני לא ובכל מקרה במצב הדברים הזה טמבל מי שלא קונה טסלה אצלכם, אפילו אם הוא צריך לקחת משכנתא לצורך העניין.

יש לי מילה אחת בשבילך, refurbished. ממש כמו לפטופים ומצלמות.

טסלה יקחו את הרכב שלך יעשו לו חידוש וימכרו אותו שוב. זה יהיה הליך מאוד פשוט וזול ביחס לרכב רגיל.

גם אם הם הפסידו מעט כסף בתהליך הם חייבים להעלות מכוניות על הכביש. זו כרגע המטרה מספר אחת שלהם. כל רכב נוסף על הכביש הוא רווח כספי בלי קשר לרווח ממכירת הרכב.

רכב מאוד מרשים. תודה על השיתוף.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כמה תוספות-

1.למרות חסכון המשקל הנובע מכך שאין מנוע עתיר נפח ותיבת הילוכים כבדה כפי שיש ברכב ממונע קונבנציונלי הטסלה מאוד כבדה- שוקלת 2.2 טון.

אנחנו ביצענו הערכה גסה שכנראה המשקל הגבוה מגיע מהסוללה שכנראה מהווה כ-30-40% ממשקל הרכב ובבירור עם הנציג מסתבר שלא טעינו- הסולללה שוקלת 600 ק"ג.

2. יש insane mode אבל כפי שרמזתי קודם בהערת אגב, התאוצה מעמידה פנטסטית אבל בכל מה שקשור למהירויות של 100-120 קמ"ש וצפונה אני חושב שהיא תאיץ פחות טוב מדגמי הסדנאות הספורטיביות של מרצדס וב.מ.וו.

תנאי מזג האויר (חצי שעה קודם הנסיעה עוד היה טייפון) הותירו את הכבישים רטובים וחלקלקים ובתנאים האלה הטסלה כפולת ההנעה האיצה היטב בעוד הרכב הפרטי שלי בעל ההנעה האחורית רק הצליח לייצר מפגן אורות מרשים בעוד הוא מטפס כמעט מיידית למנתק ההצתה בכל נסיון האצה.

יחד עם זאת מהיכרות עם הרכב שלי ולאור מה שהטסלה הציגה אני יכול לומר די בביטחון שעל כביש יבש ואוחז הטסלה תאיץ פחות טוב מהרכב שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אחד מחבריי הקבוצה איתם אני נוסע מקורב לאנשים בטסלה ואירגן נסיעת מבחן אקסלוסיבית ל-8 מחברי הקבוצה, אני בינהם.

אחריות

טסלה נותנת 4 שנים אחריות מלאה מפגוש לפגוש שכוללת את הטיפולים למעט צמיגים ובלמים.

בנוסף יש על המנועים והסוללה 4 שנים נוספות אחריות.

כבונוס טסלה נותנת התחייבות לטרייד אין עתידי במחיר 70% מעלות הרכישה (!!!!).

.

מבקש בדיקה נוספת של המואדם. בעיקר לכמה שנים קיימת ההתחייבות?

יופי של חברים רכשת שם, ותודה על המידע על כלי רכב שאתה מנפק כאן לילידים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

תודה רבה ישה ושאר המפרגנים, כמובן שהכל כתוב מזוית ראיה של "קונה פוטנציאלי" ולא ממשקפיים של "כתב רכב" ולכן ההתמקדות בתכלס בלי להכנס ליותר מדי נתונים טכניים.

אני אבדוק שוב את נושא התחייבות הטרייד אין ואעדכן בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם
לא מסתדר לי 70 אחוז אחרי 8 שנים. אין התכנות כלכלית לדבר הזה, גם לא כהשקעה סבירה לצרכי קידום מכירות. אבל אולי בגלל זה הבלבית של טסלה מטיס רקטות לשמיים ועוסק במיזמים מטורפים ואני לא ובכל מקרה במצב הדברים הזה טמבל מי שלא קונה טסלה אצלכם, אפילו אם הוא צריך לקחת משכנתא לצורך העניין.

עידן, תודה רבה על פוסט מעניין שכתוב היטב.

בהערת אגב אציין שחסר בטסלה הזו משהו שמעורר תשוקה, ברור שמדובר במכונית ראויה ומהירה - אבל התבוננתי בה והיא הותירה אותי אדיש לחלוטין, לא הצליחה לעורר בי אפילו מעט עניין.

רועי, להבנתי אתה לגמרי צודק ואין התכנות כלכלית למודל הזה, אלא כמובן אם מדובר בהטבה שמיועדת אך ורק לרוכשים הראשונים (אגב, משהו דומה היה לי עם ה- IS שכאחד הרוכשים הראשונים קבלתי התחייבות לרכישה חוזרת של הרכב במחיר מחירון, התחייבות שאיננה תלויה בדבר אלא רק בתקינות הרכב).

פורסם

דורקי תודה,

מסכים איתך שזו מכונית מעניינת ובהחלט ראוייה אבל אין לה את התכונות שיעוררו בחובבי רכב ונהיגה את הרצון להיות בעלים של אחת.

פורסם

אוקיי,

טסלה הגיבו מהר לפניה שלי, בקצרה:

הם מתחייבים לרכישה של הרכב בתוך 3 שנים (עד 37 חודשים) במחיר שהינו 70% מעלות הרכישה הבסיסית של הרכב ובנוסף ישלמו 60% על כל תוספת מעבר למחיר הבסיס.

כאמור, זה כלל לא תלוי בטרייד אין אלא פשוט התחייבות לרכוש ממך את הרכב במזומן ללא התחייבות מצידך לרכוש מכונית אחרת מתוצרתם.

לדעתי זה מ-ט-ו-ר-ף.

12043197_10153714618704962_4633648273424090641_n.jpg?oh=926bb898332e5e32b218a4270fba562b&oe=56854291&__gda__=1456440260_1ddeb81a7ea65467d209197a1e27cf84

פורסם

עידן, האם אתה יכול להקשות על הנציג ולשאול מה עושים עם הרכבים שקונים מהלקוחות? האם הם נמכרים כמו שהם או שעוברים חידוש כלשהו?

לפי אתה טסלה, בהחלט אפשר לרכוש משומש - Tesla Pre-Owned

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני יכול להמשיך להקשות עליו אבל זה יקרה כבר מחר כיוון שהסוכנות סגורה כבר :)

בכל אופן, בהחלט ניתן לרכוש מכוניות משומשות דרך הסוכנות כפי שמקובל בכל מותג אחר.

פורסם

אין ספק שמדובר בהצעה מעניינת מאוד. עלות הבעלות מאוד אטרקטיבית.

מעניין האם ההתחייבות מתייחסת אך ורק לרוכש המקורי או שהיא עוברת גם ליד2.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מדהים, לא פחות ממהלך שיווקי מדהים.

ייתכן שאת החסכון בסוכנויות וכו' הם מעבירים למימון התנאים הנ"ל, ייתכן גם שהיות והרכב בנוי שונה לגמרי מרכב בנזין, "מחזור" של הרכב זה משהו הרבה יותר בר ביצוע ולכן הם יכולים להרשות לעצמם לרכוש אותו במחיר גבוה יחסית, ולעשות לו 'חידוש' ולתמחר אותו בהתאם.

הCTO של החברה שלי רכש לעצמו טסלה, כבר הובטח לי סיבוב במפעל שלהם וברור לי שאני אסחוט סיבוב על הרכב - עכשיו רק צריך למצוא איזה צידוק לטוס לסן חוזה...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אחלה סיקור,

שיביאו אותו כבר לארץ, בינתיים נסתפק בניסאן ליף.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רגע מה בנוגע לשירות?

הבנתי שגם השירות לרכבים שלהם הוא משהו מיוחד בפני עצמו+ כל העידכונים שהרכב מקבל בשביל שיפורים ותוספות נחמדות זה גם משהו לא? :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...