Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת מה הנוהל אצל חברות השכרת רכב בחו'ל( בדגש על אירופה) בכל הנוגע לפנצ'ר ברכב.

האם אני אחראי על התיקון והעלות.

לאחרונה שכרתי רכב וכתוצאה מאבן נקרע הצמיג ולא היה ניתן לתקנו בפנצריה ונאלצנו להחליף( לקנות)

צמיג. השאלה מי אמור לספוג התשלום? והאם חברת ההשכרה אמורה לסייע ולשלוח עזרה למקום הארוע במידה ולא ניתן להתגבר על התקלה במקום?

תודה

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תלוי על מה שילמת. בארץ לא הציעו לי ביטוח שכולל צמיגים, שהגעתי לאסוף את הרכב באנגליה, הציעו הרחבה שכללה צמיגים ושמשות

פורסם

בקפריסין היה לי תקר בצמיג ברכב שכור.

ניסיתי להחליף לבד, אך עקב חלודה לא הצלחתי לפרק את הגלגל, הוא היה תפוס לנאבה.

התקשרי לחברת השכרה, אמרו שסיוע בהחלפת צמיג זה בתשלום נוסף.

הסברתי שנסיתי להחליף לבד וזה לא הולך.

שלחו ניידת שרות ללא תשלום.

פורסם

יצא לי לקרוע צמיג ברכב שכור באיטליה. הרכב הושכר מאוויס ושילמתי על ביטול השתתפות עצמית. לאחר קריעת הצמיג ומציאת ערכת ניפוח במקום צמיג רזרבי בתא המטען :evil:, התקשרתי אליהם והם שלחו לי גרר שאסף את הרכב. הגרר גם הקפיץ אותנו לעיירה הסמוכה ומשם חזרנו בתחבורה ציבורית למלון. למחורת התייצבתי בסניף של אוויס וקיבלתי רכב אחר.

פורסם

בדרך כלל לא, ואם תקרא את הסעיפים הקטנים אצל רוב החברות, תראה שזה ביטוח נפרד, שעלותו בסביבות 5-6$ ליום, הוא מכסה שמשות וצמיגים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נחדד השאלה... נתקעתי עם קרע בצמיג( ספרי אנטי פנצ'ר לא עוזר ואין גלגל ספייר). הם אמורים להגיע אלי לתקן/רכב חלופי או שהתיקון צריך להתבצע על ידי?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...