Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא רואה את התמונה,כנראה בגלל שאני מהפאלפון.

תוכל לפרסם קישור? תודה מראש.

זו לא תמונה אלא קישור לקובץ PDF, תבדוק בהורדות.

פורסם (נערך)

תודה רבה.

מעניין לראות שגם כמה שנים האלטו עדיין במקום הראשון כשמדובר על גיר ידני,המחיר עושה את שלו.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סחטיין על ההשקעה!

לא אמרו שהם מפסיקים לספק את המידע הזה באוגוסט?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מסירה אחת לפורד פוקוס החדשה סטיישן מנוע 1.5ל' 150 כ"ס. היבואן מתכונן כנראה.

פיאט מסרו עוד 41 יחידות מ-500X והגיעו בכך ל-205 מתחילת השיווק, בהם רק אחת מנוע 1.4ל' עם 170כ"ס ורק 8 ידניות מנוע 1.6ל' 110 כ"ס.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אסטון מרטין ופורשה די הפתיעו אותי עם הכמות מכירות.

הפרארי F12 שנמסרה,סוף סוף מכרו את השחורה,או שמדובר באחת חדשה? (כרגע רק הלבנה על הכביש).

מעניין שנמסרה רק מוסטנג אחת,ציפיתי שדי יעופו על הרכב הזה (למרות שקצת אפשר להבין עם התג מחיר שתקעו פה בארץ).

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
תודה רבה, או לא קראתי טוב אבל זה 206 אלף?

אם כן לא ידעתי שהמצב שלנו בארץ כל כך רע כמו שמתארים אותו..

אתה מדבר על האלטו ? אם כן אז זה 2003 חתיכות (אלפיים ושלוש)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אסטון מרטין ופורשה די הפתיעו אותי עם הכמות מכירות.

הפרארי F12 שנמסרה,סוף סוף מכרו את השחורה,או שמדובר באחת חדשה? (כרגע רק הלבנה על הכביש).

מעניין שנמסרה רק מוסטנג אחת,ציפיתי שדי יעופו על הרכב הזה (למרות שקצת אפשר להבין עם התג מחיר שתקעו פה בארץ).

נמסרו 12 מוסטנגים רגילות, ואחת gt.

פורסם

קרייזלר town& country , אשר נפוץ בצפון אמריקה כמו מזדה 3 כאן, נמסר רכב אחד בלבד. זהו (מיני ? ) וואן נוסעים הכי מפנק אבל גם הכי יקר וזללן דלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...