Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטיו היקר, למיני יש רכבים בטווח המחירים של האבארט שאתה ככ אוהב לשנוא. למעשה, אלו הם רכבי הנישה הדומים ביותר שישלרטרו של ה500. עוד ניסיון הטרלה שלא עבד לך. לא נורא,

וזה לא אנחנו החלטנו שאתה זועם. אין פה גם 'אנחמו' בכלל. כוונת ורמת ההערות שלך על אבארט, מהסוג שפרסמת בשרשור הזה ברורנ לכל קורא, גם אם אתה, עם כישורי הכתיבה המפורסמים שלך, חושב שאתה יותר מחוכם מזה, העפרון החד בקלמר אתה לא. לא נורא.

לא יודע אם אתה הקונה הממוצע של פולו או לא. כן יודע שאנשים שמכבדים עצמם בתחום לא קונים רכב על עיוור. מצד שני, תכלס מה כבר היית מפיק מנסיעת מבחן אחרי הפביאה? רוה שהרכב אוחז? באמת הישג לגרמנים. הרי ככ נדיר למצוא ספורטיבית אוחזת בימינו..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

צר לי, אני הוא לא זה שמוריד את רמת הדיונים. אני התייחסתי לגופו של עניין, אך במקום לדון בכמות המכירות אתם הולכים סביב סביב.

אין פה שום אירוניה - אני כותב בפירוש: היבואן מוכר יותר בגלל טקטיקת שירות טוב ללקוח (בקבוקי בירה וטיולים) ובכך מכסה על החסרונות של המכוניות הללו.

מבלי השירות המצוין המצב היה נראה אחרת. חד וחלק.

לתפיסתי, כמות מכירות עלולה להעיד על איכותו של הרכב. אם ברצונך להמשיך להתווכח אתה מוזמן - דעתי לא תשתנה.

פה קצת נסחפת. עד עכשיו השבתי לך ברצינות אבל בחיאת. היבואן מוכר יותר בגלל שירות ובכך מחפה על החסרונות? ומצד שני - כמות מכירות עלולה (אגב, עשויה) להעיד על איכות הרכב? אז מה התלתן מול ה- GTI? טובה או לא.

אבל לגופה של טענה - אני רואה שבאמת כואב לך שצ'מפיון לא סופרים אותך ולא שולחים לך פרחים ביום ההולדת, אחרת באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה. סוף סוף יש יבואן שמכבד את לקוחותיו (וברור שזה עולה להם כסף וזה לא בחינם; זה חלק מתקציב השיווק), שמקיים אירועים עם מועדון בעלי המותג (שהוא עצמאי ופעיל באופן מעורר הערצה ואשתתף בארועיו גם ללא שיש לי כרגע אלפא), וגם על זה יש לך ביקורת? היית מת כנראה שזה יקרה לבעלי סקודה פליסיה. אבל כנראה זה לא קורה.

ושים לב, שאתה מכליל מידי. מי זה ה"יבואן" שרכביו כל כך גרועים? כי ה"יבואן" הזה מייבא את האאוטבק המצויינת, ומעניק אגב לרוכשיה קורס שטח חינם (וגם לבעלי XV ופורסטר), מייבא את ה- STI וה- BRZ הנהדרות (כל אחת למטרתה), מייבא פיאט 500X, מייבא אבארט, ומייבא אלפא. איפה הרכב הגרוע שצריך לכפות על מגרעותיו תזכיר לי? אולי ה- 4C הנוראית? אולי הפונטו אבארט? אולי התלתן?

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מה שהדליק לי נורה אדומה הוא זה שכתבת שהרכב טוב יותר מפרארי או משהו כזה (לא זוכר בדיוק) ועל זה התבססתי, ושוב זה מוכיח את טענתי שאתם חושבים שזה הרכב הטוב בעולם.

אה, כמובן שמה שכתבתי - שאינך זוכר בדיוק - הוא שהרכב טוב יותר מפרארי. כמובן. אותו הנוסח 1:1.

וכמובן שעל הדבר הזה שאינך זוכר בדיוק, ואשר אומר משהו מאד מאד מדויק (אבארט > פרארי) שלא נאמר על ידי מעולם, היה לך מאד נוח להתבסס על מנת להוכיח(!!!) את טענתך שאני ואחרים חושבים שזה הרכב הטוב בעולם.

:idea:
פורסם (נערך)
פה קצת נסחפת. עד עכשיו השבתי לך ברצינות אבל בחיאת. היבואן מוכר יותר בגלל שירות ובכך מחפה על החסרונות? ומצד שני - כמות מכירות עלולה (אגב, עשויה) להעיד על איכות הרכב? אז מה התלתן מול ה- GTI? טובה או לא.

אבל לגופה של טענה - אני רואה שבאמת כואב לך שצ'מפיון לא סופרים אותך ולא שולחים לך פרחים ביום ההולדת, אחרת באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה. סוף סוף יש יבואן שמכבד את לקוחותיו (וברור שזה עולה להם כסף וזה לא בחינם; זה חלק מתקציב השיווק), שמקיים אירועים עם מועדון בעלי המותג (שהוא עצמאי ופעיל באופן מעורר הערצה ואשתתף בארועיו גם ללא שיש לי כרגע אלפא), וגם על זה יש לך ביקורת? היית מת כנראה שזה יקרה לבעלי סקודה פליסיה. אבל כנראה זה לא קורה.

ושים לב, שאתה מכליל מידי. מי זה ה"יבואן" שרכביו כל כך גרועים? כי ה"יבואן" הזה מייבא את האאוטבק המצויינת, ומעניק אגב לרוכשיה קורס שטח חינם (וגם לבעלי XV ופורסטר), מייבא את ה- STI וה- BRZ הנהדרות (כל אחת למטרתה), מייבא פיאט 500X, מייבא אבארט, ומייבא אלפא. איפה הרכב הגרוע שצריך לכפות על מגרעותיו תזכיר לי? אולי ה- 4C הנוראית? אולי הפונטו אבארט? אולי התלתן?

ה- 500 היא מכונית בינונית בלבד. לא יעזרו עשרות שרשורי הסגידה בפורום - אני כותב את דעתי בלבד.

במסגרת החסרונות ניתן לציין שהרכב קטן, לא נוח, לא מעוצב יפה, תא מטען לא פרקטי, מושב אחורי קטן, לעיצוב לוח השעונים לא התחברתי בכלל ובקיצור קיימות אלטרנטיבות עדיפות לרכב הזה.

היבואן חכם מאוד, עובדים שם אנשים טובים והם עושים עבודה מצוינת - אין מה לומר. טקטיקת השירות הטוב ללקוח הצליח היטב, וניתן לקרוא ברשת האינטרנט על אנשים שרוכשים את הרכב בגלל הטיולים למשל שהיבואן מארגן (יכול לצרף צילומי מסך, אני מאוד מאורגן ומסודר).

עניין הבירות וכל המסביב מצליח לשמר לקוחות קיימים למרות שמותג פיאט כולו נע סביב דגם וחצי וגם הוא מיושן. מי שאשם פה הוא אך ורק היצרן עצמו שמרשה לעצמו לזלזל לכאורה במותג.

הפונטו אבארט היתה רכב מצוין, ודווקא אותה הפסיקו למכור - ועוד בכירי החברה העולמית מתבטאים בנוסח "היא היתה טעות אסטרטגית". רבותיי - להשאיר את המותג על רכב וחצי ולא להציג מחליפה לפונטו זאת טעות אסטרטגית!

עריכה: Fkl0ster - כתבתי במפורש "או משהו כזה, לא זוכר בדיוק". מה שכן, זוכר שזה היה שרשור סגידה לרכב מבלי לציין את כל חסרונות לרכב. היית קסום מהרכב וזה היה נראה מאוד מוזר, וכאמור: לגופו של רכב בלבד.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

ושוב זה מוכיח את טענתי שאתם חושבים שזה הרכב הטוב בעולם.

מי זה "אתם"? כמה הזוי אתה יכול להיות? משרשור אחד של מישהו שאפילו לא היה בעלים של הרכב באותה הנקודה, אתה מסיק על "אתם" דמיוני כלשהו?! לפי הגישה שלך, אני יכול לנחש שכל בעלי הפולו Gti הם וואנאביס, שהדבר העיקרי שמושך אותם ברכב זה שהוא יגרום להם להרגיש שהוא גורם לאחרים להזיל ריר, ושיש לו שעון חום. אבל אני די בטוח שיש גם כאלו שקנו את הפולו, כי נהגו בה והיה להם בסיס כלשהו להשוואה, שהוא לא פביאה שפורט.

אה, ואני לא מכיר אף בעלים של ה-500 שחושב שזה הרכב הטוב בעולם, כולל אותי, אבל אל תתן לזה להפריע לך בהטרלות האובססיביות שלך, כי רצית לקנות רכב כלשהו של המותג וזה לא יצא לפועל.

ה- 500 היא מכונית בינונית בלבד. לא יעזרו עשרות שרשורי הסגידה בפורום

בבקשה, קישורים לעשרות שרשורי הסגידה בפורום.

וגם אם היו קיימים - מאיפה אתה יודע מה בינוני ומה לא? מתוך הניסיון שצברת בפאביה שפורט ונסיעת המבחן שלא ביצעת לפני הרכישה בפולו האוחזת?

במסגרת החסרונות ניתן לציין

שכחת פרט אחד אקוטי: נהיגה. אבל מצד שני, כבר הבנו שלך זה לא משנה. מזל שרוב חובבי הספורטיביות חולקים עליך. אחרת כנראה שהיבואנים היו מפסיקים בכלל להעמיד רכבי הדגמה לנסיעות מבחן.

יכול לצרף צילומי מסך, אני מאוד מאורגן ומסודר

אני חושב שיש לזה גם שם אחר, אבל מילא.

יש כמה מאות אבארטים כרגע בארץ. מאיפה אתה יודע כמה מהם קנו את הרכב בגלל הבירות? הנה לך דוגמא אישית: קניתי את ה-500 לפני שהכרתי בכלל אפילו בעלים של אבארט אחת. קניתי אותה, כי המיטו שהייתה לי החלה לאכזב אותי ככל שצברתי יותר ניסיון, אהבתי את העיצוב של ה500 ולאחר נסיעת מבחן (רמז רמז) היא התגלתה כרכב שמתאים לי ולרמה שלי כנהג. זה קרה שנה לפני הנסיעה לבראשית ולפני שבכלל ידעתי שיש למותג קבוצה מגובשת של בעלים, טיולי נהיגה וכו'. האמן לי או לא - הצ'ופרים מהיבואן זה היה הדבר האחרון שעניין אותי. זה היה בונוס נחמד, אבל לא התכלית.

הפונטו אבארט היתה רכב מצוין

ושוב, מאיפה אתה יודע ועל סמך מה אתה קובע מה זה "רכב מצוין"? על בסיס איזה פרמטרים? נוכחותו של שעון חום בקונסולה?

בחייאת, תהייה קצת יותר צנוע. זה לא מזיק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אומרים שהכל לטובה.

אז מה קרה שם באמת, למה לא קנית 500 אבארת' בסוף? דווקא מאד התלהבת ממנה בזמנו.

לא פתחת הזמנה בסוף?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היבואן חכם מאוד, עובדים שם אנשים טובים והם עושים עבודה מצוינת - אין מה לומר. טקטיקת השירות הטוב ללקוח הצליח היטב, וניתן לקרוא ברשת האינטרנט על אנשים שרוכשים את הרכב בגלל הטיולים למשל שהיבואן מארגן (יכול לצרף צילומי מסך, אני מאוד מאורגן ומסודר).

.

אתה אשקרה שומר צילומי מסך של הטיולים שלנו?

פורסם

וואו, אני ממש, אבל ממש, מקווה שהוא מקליד עם שתי הידיים כשהתמונות האלה על המסך אצלו... :roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

• "אפשר לעבוד על חלק מהאנשים כל הזמן, ועל כל האנשים חלק מהזמן, אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן."

אם המספרים מוכיחים איכות , אז אברט' איכותית.

אם היחיד שירכוש פולו GTI ידנית יהיה סטיו , אז זה מוכיח שהרכב לא איכותי.

מזל שהרכב הגיע לארץ כי אחרת הוא היה נשאר עם הסקודה .

אנשים קונים פרארי מהדורה מיוחדת ומחכים 2-3 שנים עד שיקבלו את הרכב מבלי שעשו עליו נסיעת מבחן, האם זה אומר שהרכב לא איכותי.

בקיצור תפסיקו להיות כוסיות , כל אחד שייהנה מהבחירות שלו , גם אם הם מוצלחות ובטח ובטח כאשר הם לא מוצלחות.

ותפתחו למריבות שרשור נפרד ותשאירו את המידע שמסופק לנו מדי חודש בחודשו בשקט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גיא, ידוע לנו שהייתה לך בעיה שהיא עם היבואן, מאז אתה משתדל להכפיש את מוצריו השונים, בעיקר אלו תחת המותג "Abarth".

לצערנו אין יותר פונטו ביצור, כך שהמתחרה הישירה של הפולו GTI כבר אינה משווקת כמובן.

ההשוואה ל-500 פחות נכונה ורלוונטית, הרי היא עונה לקטגוריית ה"מיני" ולא "סופר מיני". מן הסתם שהפולו גדולה יותר וכיוצא מכך - מרווחת ופרקטית יותר. לפולו גם יתרון איבזור ואיכות חומרים - אין על כך ספק. אני לא טוען אחרת וגם לא אטען אחרת, זה מצב נתון.

עוד לא נהגתי ב-GTI המתוחה (רק בקודמת. עם אותו מנוע 1.4TSI ידוע לשמצה), אבל יצא לי גם לנהוג כמה שעות טובות על האחות של ה-GTI לבית אודי, ה-A1 1.8TSI SLINE. מעבר למנוע שמרגיש חזק משמעותית מנתוני הנייר, ה-A1 הייתה רחוקה שנות אור מה-500 בסעיף ההנאה. היא הרגישה רכה ורופסת. התנדנדה לה כיאכטה והרגישה רחוקה מלהיות מוצר מחודד או ספורטיבי.

ולגבי העקרב. חוגגים אוטוטו 6200 ק"מ (מאמין שזה יקרה הערב). אז כמה מילים בקצרה:

- כיף עצום, מלא חיוכים, סאונד מלהיב (בימים הקרובים יקבל שידרוג קיצוני), שירות טוב בהחלט וקבוצה איכותית ומאוד מאוחדת.

- על קיט "אסהאסה" היא פחות נוחה (אבל רחוק מלרסק עצמות. על הצד הנוקשה והקשיח, אבל נסבל - אני עם בעיות גב ואין תלונות), לא פרקטית במיוחד (בלשון המעטה) ויחסית בסיסית באיבזור ובתחושות הכלליות בתא הנוסעים (מקווה שיושדרג עם מתיחת הפנים).

ה-500 מתאימה למי שחפץ בה רכב שעשוע והוא הרכב השני בבית, או לרווקים חסרי ילדים שאינם מוטרדים מחוסר פרקטיות (כמוני).

אני לרגע לא מתחרט על הרכישה, על אף העובדה שיש טובות ממנה בפן הדינמי (ST) ועל אף העובדה שהיא מתיישנת לה (בחינניות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

בואו נסיים את הויכוח של צ'מפיון מול סמל"ת שמזכיר את הריב בין עופרה חזה לירדנה ארזי.

שמתם לב שהגיעו החודש 4 סונטה היברידיות?

כנראה שהחליטו בכלומוביל לא לייבא את ה-i40 המחודשת עקב ה"הצלחה" שלה והחליטו להתחיל לייבא את הסונטה ההיברידית האמריקאית.

זה מה שקורה כנראה שקאמרי נמכרת בכמות יותר גבוהה באוונסיס ואקורד היברידית בייבוא מקביל נמכרת בכמות לא רעה.

אגב, נצפתה היום בכביש 6 בצפון הפוקוס סטיישן המחודשת - הרכב בצבע לבן.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ה"הצלחה" של ה I40 לא ממש לבד - גם הקאיה אופטימה נמכרת במספרים מגוכחים, ואפילו המאזדה 6 מפגרת בהרבה אחרי מכירות ה CX5.

מסתבר שגם בעולם האופנה החלולה הזו החלה לצבור תאוצה, על חשבון פלח השוק של מה שמכונה כאן מכוניות מנהלים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן, הגיע הזמן שאתחיל להתעלם מכל מי שכותב לגופו של אדם ולא לגופו של רכב + דיווח ההודעה למנהל הפורום: אז אם לא עניתי תבינו לבד למה ומצידי תנסחו את ההודעה מחדש או שתמשיכו להתווכח עם עצמכם.

לעניין, נצפתה היום מאזדה 2 החדשה, מתי התחילו למכור אותה? ראיתי רק אחת. הרכב נראה טוב מאוד ומהווה קפיצת מדרגה מהמאזדה 2 היוצאת.

מעבר לזה, ראיתי MG3 בצבע כחול - במילה אחת: ואוו!

נסיים את הרשימה עם אופל אדם קרוס שנראית נפלא, ואנצל את זה ואשאל שוב: מתי צפויה להגיע ה- S וה- OPC?

פורסם

הMG בהחלט מעניינת בעיצובה,לדעתי הרבה יותר מהמזדה שיותר מידי דומה לדור הקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...