Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות הפיוס המלאכותי המסתמן כאן בדמות הגיגים על קוריאניות היברידיות וסיניות עם סמל אנגלי מפואר ועתיר מסורת על הגריל, אני לפחות מתקשה להניח לתחושת העלבון שלי, למרות שאפילו סיבוב רציני על אבארת׳ אין לי באמתחת. קצת נבזי לטעמי לייחס לאלו שקנו את המכוניות הללו מין דלות אופי כזו שבירה, טיולים בצוותא וחיוכים של היבואן, העבירו אותם על דעתם ופיתו אותם להוציא כל כך הרבה כסף על כל כך מעט אוטו. ועכשיו אחרי שפרקתי, אפשר בכיף מבחינתי לחזור לקוריאה.

פורסם
בואו נסיים את הויכוח של צ'מפיון מול סמל"ת שמזכיר את הריב בין עופרה חזה לירדנה ארזי.

שמתם לב שהגיעו החודש 4 סונטה היברידיות?

כנראה שהחליטו בכלומוביל לא לייבא את ה-i40 המחודשת עקב ה"הצלחה" שלה והחליטו להתחיל לייבא את הסונטה ההיברידית האמריקאית.

זה מה שקורה כנראה שקאמרי נמכרת בכמות יותר גבוהה באוונסיס ואקורד היברידית בייבוא מקביל נמכרת בכמות לא רעה.

אגב, נצפתה היום בכביש 6 בצפון הפוקוס סטיישן המחודשת - הרכב בצבע לבן.

השקה לעיתונות מיד אחרי החג והשקה לציבור בשבוע שלאחר מכן.

טרם פורסמו מחירים ומפרט סופי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)
הרשימה לחודשים ינואר-ספטמבר(כולל)

תודה

מענין כרגיל

:wink:

אגב איפה MG

לא מצאתי?

עריכה אחרונה על ידי vday
פורסם

מתחת לסיטרואן,הם נקראים סייק סין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעניין אם מתיחת הפנים של הלנסר תגרום לצמיחה מחדש במסירות - 294 מסירות בלבד לדגם הסדאן.

ניחוש שלי - לא. כמה אפשר למשוך את הדגם הזה?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הלנסר סדאן לדעתי כבר לא אקטואלית כל עוד כלמוביל לא מורידים לה את המחיר.

גרסת הספורטבק עולה פחות ומציעה שילוב מנוע-גיר עדיף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מעניין אם מתיחת הפנים של הלנסר תגרום לצמיחה מחדש במסירות - 294 מסירות בלבד לדגם הסדאן.

ניחוש שלי - לא. כמה אפשר למשוך את הדגם הזה?

זאת החלטה שהיא נטו החלטה שיווקית.

אם יביאו את הסדאן עם מנוע 1.8 ליטר, גיר רציף, רמת גימור Sport כמו של הספורטבק ומחיר של 120-125 אלף ש"ח - המכירות יעלו בוודאות.

מתיחת פנים קלה עם איזה עדכון קטן בפגוש לא מספיקה כדי להרים את הדגם הזה למעלה. אבל אם מנצלים את מתיחת הפנים כדי לשפר עמדות בגזרת המנוע, האבזור והמחיר - זה כבר משהו אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעניין להשוות עם נתוני המכירות כאן (אוסטריה - מדינה עם מספר תושבים קצת יותר גדול מישראל + שטחי הרשות הפלסטינאית) ינואר-אוגוסט - ראה מצ''ב. המספר הכולל לכל יצרן למלוא התקופה בעמוד 17

pkw-neuzulassungen_jaenner_bis_august_2015_nach_marken_co2-emissionen_und_.pdf

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

ההשוואה לאוסטריה מעניינת - אחת המדינות המתקדמות באירופה עם גודל אוכלוסיה דומה לישראל. אומנם הכמות דומה, אך האיכות ממש שונה... הרכבים הנמכרים ביותר שם הם העילית של תוצרת גרמניה.

פורסם

אני חייב לציין שיש עליה גדולה בשנים האחרונות בכמויות של הקוריאניות שנמכרות לנוכח השיפור באיכות ותכנון, אם כי קשה לי לדמיין מצב בו הן יישלטו בשוק אי פעם. בין היפניות הבולטת היא מאזדה שמיצרת את המכוניות היפניות ה''אירופאיות'' ביותר. יהיה מענין לראות באם הסקנדל האחרון ישפיע על מכירות קונצרן VW...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

ראיתי אתמול כתבה בידיעות אחרונות, שהייתה ירידה כללית במכירות בספטמבר, אבל זה ברור, בגלל החגים. צויין שם שהירידה במכירות פולקסווגן הייתה גדולה יותר. לא בטוח שזה קשור לפרשה המדוברת.

כשאני קיבלתי את הרכב לפני ראש השנה, היו הרבה מסירות, כדי שהרוכשים יקבלו את הרכבים לפני החגים.

• תוכן חדש...